Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Fenerbahçe heeft international van Ajax op het oog

Laatste update:
/
PSV hoeft het aan het einde van het seizoen niet opnieuw te proberen bij Steven Defour. PSV dacht de international van België al binnen te hebben, tot Defour voor Anderlecht koos. Daar blijft de middenvelder ook na dit seizoen actief. “Ik vertrek in de zomer niet bij Anderlecht. Ik wil mijn oude niveau weer halen en met een vertrek ben ik absoluut niet bezig. Ik voel me hier goed”, zegt de van FC Porto overgenomen middenvelder. (De Standaard)
/
Mateo Kovacic is dit seizoen het lichtpuntje bij Internazionale en de middenvelder doet er verstandig aan naar een andere club te verkassen. Dat vindt althans Darijo Srna, teamgenoot van Kovacic bij de nationale ploeg van Kroatië. “Mateo is een van de grootste talenten van de Serie A. Als hij zich verder wil ontwikkelen, moet hij weg. De hoogtijdagen van Inter liggen ver achter ons”, zegt de vleugelspeler van Shakhtar Donetsk. (Sky Italia)
/
De interesse voor Ricardo van Rhijn begint gestaag op gang te komen. De back, die woensdagavond zijn rentree bij Oranje vierde, weet zich na Napoli nu ook in de belangstelling van Fenerbahçe. Het ligt voor de hand dat ook de Turkse topclub niet de laatste is die zich dit seizoen voor de speler meldt: Van Rhijn is de laatste maanden uitstekend bezig en heeft wel even de tijd om zich in de kijker te spelen. (Milliyet)
/
Het gonst weer van de geruchten rond Southampton. Spelers Morgan Schneiderlin en Jay Rodriguez kunnen een nieuw contract tekenen bij de club van manager Ronald Koeman, maar de Nederlander raakt aan de andere kant mogelijk wel een belangrijke hulp kwijt: hoofdscout Paul Mitchell is benaderd door Tottenham Hotspur. The Spurs hadden de voorbije jaren geen gelukkige hand in de aankoop van spelers en willen hulp van Mitchell. (Daily Mail)
/
Stewart Downing was bij Liverpool met zijn dramatische prestaties het lachertje van de groep. Dat lag volgens Downing, die bij West Ham United het voetbalgeluk heeft teruggevonden, niet aan hemzelf. “Manager Brendan Rodgers liet mij opdraven als linksachter. Dat was echt het dieptepunt in mijn carrière. Toen ik telkens linksback moest spelen, wist ik dat het tijd was om te vertrekken”, zegt de international van Engeland. (Daily Mirror)
Fenerbahçe zou een stap vooruit zijn voor Ricardo van Rhijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

niet de clubs voor van Rhijn, als jonge speler wil je (nog) niet naar turkije en Napoli is te hoog gegrepen voor hem.

14 november 2014 om 09:08

Speelt Maggio nog R(w)b bij Napoli? En jij vind hem veel beter dan Van Rhijn? En wat vind je van het niveau van de rest van de Serie A?

Ik denk dat Serie A de zwakste is van de topcompetities en als zo'n speler als Van Rhijn, waar je twijfels over hebt, dan toch de stap naar het buitenland gaat maken, dan maar naar de Serie A.

En ook Napoli is een goede club voor hem want zij kunnen 2e worden maar ook wanneer ze 6e worden fikt de boel daar niet af.

14 november 2014 om 09:19

Mauro leeft nog in de jaren 90 toen de Serie A nog top was. Mooie club Napoli maar geen verbetering tov Ajax natuurlijk. Alleen Juve is een vooruitgang. Naar Turkije kan hij altijd nog of hij moet voor het geld gaan. Als hij betaald krijgt.
Lekker nog paar jaartjes bij Ajax blijven en dan evt naar een echt leuke competitie.

14 november 2014 om 09:29

ik denk dat hij de Serie A fysiek helemaal niet kan bijbenen. verdedigers zijn daar veel sterker en gemener. van Rhijn hoort daar niet tussen

14 november 2014 om 09:32

jij leeft nog in jaren dat Ajax nog iets kon, denk je nou echt dat ajax zich kan meten met Napoli,juve,as Roma? nee tuurlijk niet. veltmannetjes heb je niet in de Serie A.
zeker qua historie en grote zal ajax in het rechterrijtje belanden in de serie A.
In de serie A lopen de grootste talenten vd wereld, zoals Pogba, Coman,kovacic,perin,scuffet,mastour, Berardi
en wat hebben in de eredivie voor supertalent lopen.. alleen Depay..
nee de serie is nog wel paar niveautjes hoger

14 november 2014 om 09:33

Ondanks dat de Serie a een beetje is weggevallen zijn clubs als Fiorentina, As Roma, Lazio, Inter, Ac Milan, Napoli en Juve nog altijd beter dan Ajax, en misschien vergeet ik er fan nog wel een paar

14 november 2014 om 09:34

Ik vind Van Rhijn de laatste tijd juist gemene spelen dan eerst. Ik denk eigenlijk dat hij zich prima kan redden bij Napoli. Ik denk echter niet dat Ajax hem makkelijk zal laten gaan met zijn langlopend contract. Hopelijk hebben ze eens ballen en vragen ze 30 miljoen in plaats van 15.

14 november 2014 om 09:50

Met Juve niet maar dat geef ik zelf al aan. Roma ook niet misschien maar de rest wel.

14 november 2014 om 10:32

Mauro zoals ik al een vaker heb gezegd volg ik de Serie A meer dan de eredivisie en dus gaat het mij niet om de eredivisie. Of die te verdedigen. De Serie A is de Serie A niet meer. En dat moet Je gewoon accepteren zonder dan de eredivisie belachelijk te maken. Klein kind dat je bent

14 november 2014 om 10:34

goed dat je met argumenten komt...
qua grote,niveua,salarissen, licht de serie A nog steeds een paar mijls voor de eredivisie

14 november 2014 om 10:52

Juve en Napoli vind ik eigenlijk de enige clubs die beter zijn dan Ajax. Dat zie je toch vorig jaar ook tegen AC Milan.

AS Roma zie je toch ook schutteren in de CL. Nog erger dan Ajax eigenlijk.
Ook als je de wedstrijden kijkt in de Serie A dan wordt je echt doodop van ploegen als Fiorentina, Lazio en Inter.

Allemaal over the hill en ervaring wordt belangrijker gevonden dan talentvolle jeugdspelers. Al moet ik zeggen dat Fiorentina nog wel het leukste team vind.

14 november 2014 om 11:15

Zoals ik eerder schreef het gaat er mij niet om te zeggen dat de eredivisie beter of groter is dan de SA. Italie is ook een veel groter land. Maar de top van NL kan prima mee in Italie volgens mij. Trouwens het gemiddelde aantal toeschouwers in I is maar weinig hoger dan in NL. Iets om over na te denken? Over argumenten moet jij niet beginnen. Jij ziet alleen maar I en Milan.

14 november 2014 om 11:27

Vind Fiorentina, Inter Lazio niet beter dan Ajax. Maar verder wil ik de Eredivisie ook niet verdedigen, daar is namelijk geen beginnen aan.

Nog steeds, de Serie A is de zwakste van de topcompetities, ongeveer op het zelfde niveau van de Franse competitie.

Dus als Van Rhijn ergens heen moet, dan naar die competitie!

Hier komt nog een onweerlegbaar punt. Weinig van de spelers in de Serie A hadden op de leeftijd van Van Rhijn al zoveel ervaring als hij.

Kan hij de competitie fysiek aan? Fysieke ontwikkeling is een kwestie van tijd en training. Als hij het nu niet aan zou kunnen, dan later wel. Dat punt is in mijn ogen niet zo veel waard.

14 november 2014 om 11:58

wat een onzin zeg, As roma is dit jaar voor eerst sinds jaren weer in CL, en omdat As roma van bayern verliest (beste team vd wereld) is het gelijk slecht? vergeet niet dat ze Man city bij vlagen weg speelde, as roma doet het gwn prima. roma zit ook in een moeilijke poule

14 november 2014 om 11:59

Qua schuld ligt de serie A mijlenver voor ja..
1.5 Miljard schuld.. Stadions waar geen hond zit...vul de rest zelf maar in.

On topic: Leuk dat van Rhijn genoemd wordt, maar die wil een stap omhoog maken.
Dus valt Turkije logischerwijs al af.

14 november 2014 om 16:26

Napoli is zeker wel een verbetering als je van Ajax komt

14 november 2014 om 20:10

Je hebt gelijk dat de Serie A niet zo top meer is, maar verdedigen in die Italie blijft keihard, keihard werken en gemeen, Van Rhijn is leuk bij het aanvallen maar als hij ook maar een Cassano tegen komt krijgt hij het zeer moeilijk. Van Rhijn zal eerst een jaartje de rechtsback positie moeten afstaan aan Maggio of Zuniga voordat hij echt concurreerd met die 2. Een goeie rechtsback zie ik hem tevens echt wel worden.

14 november 2014 om 09:18

Ik denk eerder dat het Italiaanse voetbal simpelweg te simpel zou zijn voor hem. De Eredivisie is momenteel vergelijkbaar met de Italiaanse divisie, alleen zijn de spelers in de Eredivisie in staat om te groeien en de spelers in Italië vrijwel niet.

14 november 2014 om 09:19

Niet helemaal mee eens. Maggio is de enige fatsoenlijke rechtsback bij Napoli dus een back-up / concurrent kunnen ze wel gebruiken. Bij de rest van de top 5/6 is hij niet nodig, dus Napoli is een mooie kans voor hem.

Ik zou het niet doen als ik hem was.

Inderdaad niet doen deze clubs zijn I.m.o geen (of i.i.g onvoldoende) vooruitgang ten opzichte van Ajax.

14 november 2014 om 09:33

als jij denkt dat eredivisie zich kan meten met Italie waar teminste wordt goed verdedigigd, dan maak je je zelf belachelijk

14 november 2014 om 09:58

Geniet jij dan maar lekker van de Serie A en geloof maar dat het allemaal nog prima gaat. Ik zeg je dat Ajax Psv en Fnoord het in de Serie A prima zouden doen.

14 november 2014 om 12:03

ik zie ze ajax enz zeker mee doen in de top!, in het rechterrijtje...

nee maar ff serieus, ajax psv en feynoord zouden naar mijn mening mee doen voor plaats 789, aangezien Juve,roma,napoli,lazio, firontina,milan,inter sws beter zijn. ze kunnen hun moeilijk maken, zeker maar 1 heel seizoen lang tegen italiaanse verdedigers? nee dan krijgen nederlandse ploegen het moeilijk

14 november 2014 om 14:50

. Alleen Juve en Roma zijn beter dan de nl top. lazio inter milan en fiorentina zeker niet. Italiaanse zelfoverschatting. Dat brengt je niets.

Ik vind de turkse competie van een laag niveau.Het draait daar allen om geld. Voor van Rhijn is het beter om een paar jaar bij ajax ontwikkelen. En als hij bij ajax is uitgeleerd. kan hij naar een europese suptopper verkassen.

Van Rhijn begint eindelijk echt als een volwassen man te spelen. Vind het momenteel een goede en constante speler voor Ajax. De wereldtop gaat hij niet bereiken, maar op termijn een stap hoger moet kunnen. Hierna nog een jaar Ajax en dan heeft hij zich voldoende ontwikkeld en een mooie leeftijd om een stap te maken.

Italie is goed voor van Rhijn is toch niet z'n hoog niveau meer

Achteraf toch blij dat het niet gelukt is met Defour. Maar toch goed dat Psv, als het ervaring zoekt, bij zulke spelers aanklopt. Spelers als Schaars moeten ze niet meer doen, maar die gok kon ik toen nog enigszins begrijpen.

Zou hem graag zien komen. Maar het zou een onwijze beslissing zijn van hem. Jonge talenten belanden altijd op de bank bij Turkse clubs ( vooral gs en fb). Gewoon door presteren en wachten op clubs uit mooiere competities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren