Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: FC Twente gaat voor te duur doelwit van FC Groningen

Laatste update:
/
Southampton dreigt opnieuw een van de sterspelers van vorig seizoen kwijt te raken. De selectie van trainer Ronald Koeman werd afgelopen zomer al uitgekleed en Koemans voorganger Mauricio Pochettino is van plan om Jay Rodriguez in januari naar Tottenham Hotspur te halen. De aanvaller speelde nog geen minuut onder Koeman, omdat hij herstelt van een knieblessure. Pochettino heeft goede ervaringen met Rodriguez. (Daily Telegraph)
/
Arsène Wenger maakt met dank aan Louis van Gaal een grote kans op zijn gewenste defensieve versterking. De trainer van Arsenal wil in januari een nieuwe verdediger aantrekken en heeft het voorzien op Mats Hummels van Borussia Dortmund. De Duits international is ook in beeld bij Manchester United, maar Van Gaal lijkt plotseling de voorkeur te geven aan Ezequiel Garay van Zenit Sint-Petersburg. (Daily Star)
/
Na het succes met Dusan Tadic is FC Twente opnieuw in de markt voor een Servische spelmaker. De interesse gaat dit keer uit naar de negentienjarige Mijat Gacinovic, die ondanks zijn prille leeftijd al basisklant is bij FK Vojvodina. De tiener, die ook deel uitmaakt van Jong Servië, stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van FC Groningen. Die club vond hem echter te duur. (Novosti)
/
Alex Song sluit niet uit dat hij ook volgend seizoen nog voor West Ham United speelt. De middenvelder uit Kameroen wordt momenteel gehuurd van Barcelona en als the Hammers zich kwalificeren voor Europees voetbal, overweegt Song om op Upton Park te blijven. West Ham doet het opmerkelijk goed in de Premier League, met voorlopig een vierde plaats: boven clubs als Arsenal, Liverpool en Manchester United. (Daily Mail)
/
Barcelona heeft er een nieuwe concurrent bij in de strijd om Wissam Ben Yedder. Tottenham Hotspur meldde zich al voor de 24-jarige aanvaller van Toulouse en nu heeft ook AS Roma laten doorschemeren dat het belangstelling heeft voor de voormalig Frans jeugdinternational. Het is de vraag of Ben Yedder bereid is om te wachten op Barça, dat waarschijnlijk pas in januari 2016 weer zaken zal mogen doen. (Le 10 Sport)
Van Borussia Dortmund naar Arsenal is een sportieve verbetering

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gebeurt zo vaak, dat servische talenten worde weggeplukt. Zelfs door nederlandse clubs, kan je nagaan. Vojvodina doet het voortreffelijk en staat zelfs eerste in de servische competitie boven Partizan en Rode Ster.

29 oktober 2014 om 15:21

"zelfs door nederlandse clubs, kan je nagaan."

Beetje denigrerend, vind je niet? De hoogste club in Servië is Partizan en staat ruim 80 plaatsen achter Twente op de ranglijst. Nederland staat al jaren in de top 10, dus heel veel spelers willen maar wat graag in Nederland voetballen. Turkije, Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland, Roemenië. etc Het staat allemaal lager.

Servië is gewoon klein voetballand met een nationaal elftal dat aardig meekan.

29 oktober 2014 om 15:57

Joegoslavië in zijn geheel had gewoon wel genoeg volume en potentie om een groot voetballand te zijn. In hun eentje kunnen Servië, Kroatië, Slovenië, Bosnië en Macedonië dat logischerwijs een stuk minder.

29 oktober 2014 om 17:11

Minder ja maar het nationale elftal van Kroatië is minstens zo goed als Nederland. Modric, Rakitic en Mandzukic zijn echte toppers natuurlijk.

29 oktober 2014 om 17:29

En dan heb je ook nog Kovacic voor de toekomst en Lovren achterin.

29 oktober 2014 om 18:02

Kroatië is zeker goed maar dat 'minstens zo goed als Nederland' vind ik onnodig te noemen. We zijn niet helemaal voor niets achtereenvolgens vice-wereldkampioen en derde geworden. Dat moeten andere landen ons eerst maar weer eens nadoen.

29 oktober 2014 om 15:22

Ja, ik was eind augustus in Belgrado. Wedstrijdje meegepakt in Marakana. Superleuk, vooral vanwege de Delije natuurlijk. Verder was het voetbal van Rode Ster echt belabberd. Hoe doen ze het nu?

29 oktober 2014 om 15:39

Rode Ster doet het redelijk, maar Partizan beter. Twee weken terug was de derby, die won Partizan. Danko Lazovic speelt ook weer bij Partizan, die ken je wellicht. Verder staat dus Vojvodina knap eerste, maar ik denk dat Partizan de tit zal pakken.

29 oktober 2014 om 15:53

Zeker ken ik die. Ik ken wel redelijk wat Servische spelers, maar ik hou de Servische competitie niet zo bij, ik kan me nog wel een nummer 44 van Rode Ster herinneren.

Supergave stad trouwens, Belgrado.

29 oktober 2014 om 16:20

Ik ga komende zomer naar Praag en Belgrado.
Belgrado is samen met Buenos Aires en zo'n stad in canada de stad waar je het beste uit kan gaan. Helemaal top dus. Het nationale elftal van servie barst van het talent.

29 oktober 2014 om 16:33

Ja, stappen gaat zeker goed daar! Moet je naar Freestyler gaan en een goede tafel reserveren. Fles sterk erop knallen en gaan. Mooie vrouwen ook. Heel mooi zelfs.

Daarnaast nog heel veel gave dingen hoor. Ada Ciganlija is cool(strandje buiten Belgrado), het oude fort, kan je ook lekker chillen en biertjes knallen. En nog zoveel meer. Heb ook echt zin om terug te gaan, maar met een beetje mazzel gaat het niet omdat ik dan in Moskou zit. Ook niet vervelend :P

Ik zie hem graag komen maar de kans is erg klklein als je ziet welke 'grote' clubs hem vvolgen.

Enige verbetering van Dortmund naar Arsenal is de league, voor de rest niets, in de Champions league zag je het hoe ze Arsenal weg tikte, en ze komen verder dan Arsenal de laatste tijd.

29 oktober 2014 om 15:22

Arsenal heeft wel meer 'potentieel'. Zet daar een goeie trainer zoals Martinez die 2 à 3 gerichte aankopen (bijv. Hummels en Schneiderlin) doet en je hebt een titelkandidaat, Dortmund zal de komende jaren (bijna) niets winnen, door Bayern.

29 oktober 2014 om 15:45

Vind ik persoonlijk niet, het is inderdaad dat Bayern domineert helaas maar qua club vind ik Dortmund verder en beter dan Arsenal, ik zou als ik Hummels was ook nooit hiernaar toe gaan, die gaat denk ik waarschijnlijk naar United.

29 oktober 2014 om 17:26

Haha, Arsenal is veel rijker dan Dortmund hoor. Bovendien een grotere naam wereldwijd.

Doordat Arsenal al tijden niet meer strijd om hoofdprijzen beginnen mensen het allemaal een beetje te verliezen.

@ Poll

Borussia naar Arsenal is alleen een sportieve verbetering in het aantal gelijkwaardige/betere tegenstanders. In de Bundesliga blijft dat vaak beperkt tot Bayern en in mindere mate Schalke/hsv (in betere jaren).
Bij Arsenal mag je mooi tegen City, Chelsea, United, Liverpool en Tottenham spelen. En dan zijn Everton, Southampton en nog wat andere clubs ook prima in staat om voor de subtop te strijden.

Dortmund is echter wel een beter team en zal in de CL meestal ook beter presteren.

29 oktober 2014 om 16:02

Je vergeet Leverkusen en normaal gesproken zijn clubs als VfB Stuttgart, Eintracht Frankfurt, Borussia Mönchengladbach en Werder Bremen ook redelijk gesetteld, inmiddels aangevuld met Wolfsburg.

29 oktober 2014 om 16:16

Tja, nu noem je gewoon allemaal clubs op die af en toe een uitschieter hebben naar boven. Maar structureel zijn dit absoluut geen topclubs. Werder en Stuttgart zijn qua historie wel grote clubs, maar maken dat al jaren niet waar.

Ook is het zo dat deze clubs om de beurt een uitschieter naar boven hebben, en dat het dus nooit tegelijk is. Dat maakt het lastig om de competitie echt als sterk aan te zien.

29 oktober 2014 om 17:38

Liverpool en spurs zijn ook geen topclubs zijn net zo goed als schalke 04 bayer leverkussen

29 oktober 2014 om 18:07

Echt structureel is in Duitsland alleen Bayern al zo'n 40 jaar een topclub. In Engeland hebben alle grote clubs goede en mindere periodes gekend. Denk dat Manchester United, Liverpool, Arsenal wel van oudsher daar topclubs zijn gevolgd door de Spurs. Chelsea en Manchester City hebben dat predikaat van oudsher niet.

Denk toch niet dat Hummels die stap zal maken -.-
Sportief gezien elkaar gelijke. Financieel gezien zal het ook wel niet veel schelen. Dan het land ^^ zal toch wel voor eigen huis kiezen denk ik zo o.O Enige keer dat ik hem deze stap zie maken is aan het eind van het seizoen met BVB dat geen Champions League speelt en Arsenal wel.

29 oktober 2014 om 17:28

Arsenal is rijker, daarbij is de competitie van een hoger niveau. Arsenal is in staat Özil en Sánchez aan te trekken, dus een Hummels zal echt geen probleem zijn.

Tadic 2.0 die jongen, zelfde type speler alleen is hij sneller als Tadic. Zal niet slecht voor hem zijn als hij dezelfde weg gaat bewandelen, hij moet niet naar een te grote club gaan want hij moet echt spelen omvooral kracht te winnen.

Maar als ik Twente was, die toch wat meer centjes hebben als Groiningen, ging ik kijken of je Zivkovic bij Partizan al kan weghalen of Jovic bij Rode Ster Dat zijn de 2 echte toptalenten imo.

29 oktober 2014 om 16:40

Zoveel centjes heeft Twente niet meer.

29 oktober 2014 om 16:43

Klopt maar altijd nog wat meer als Groningen. Groningen kan een Jovic of Zivkovic niet betalen,, Twente wel.

Groningen schijnt nog geïnteresseerd te zijn.
Groningen heeft zo'n 4,5 miljoen in kas nu, Tevens is dit de oude club van Tadic. En raad eens wie spijt had van zijn overgang naar Twente?

Hiernaast kan Groningen ook nog met Kostic aankomen. Lijkt me dat Groningen er een stuk beter voor staat.

29 oktober 2014 om 17:17

Spijt? Waar heb je dat gelezen? Tadic is Twente altijd dankbaar geweest voor de stap hogerop.

29 oktober 2014 om 19:25

Er is een interview met hem waar hem wordt gevraagd of hij ook naar Twente was gegaan als hij wist dat ze zich niet zouden kwalificeren voor de Champions League

Zijn antwoord:
Good question.

Hier kan ik uit op maken dat hij liever bij Groningen was gebleven destijds.
Helaas kan ik het interview in kwestie niet vinden.

30 oktober 2014 om 13:17

Mooie interpretatie. Maar je legt hem dus woorden in de mond.

Hummels zou zeker welkom zijn echter betwijfel ik of de stap van Dortmund naar Arsenal wel de stap is die hij wil maken. Arsenal en Dortmund zijn op dit moment van gelijkwaardig niveau sportief gezien. En ook bij Dortmund zal Hummels een leuk loon opstrijken. Arsenal heeft echter wel het potentieel om met gerichte aankopen mee te doen om de prijzen in Engeland terwijl Dortmund dankzij Bayern toch weer achterop raakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren