Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Europese top jaagt op pupil van Peter Bosz

Laatste update:
/
Hee-chan Hwang heeft zich in de kijker gespeeld bij Wolverhampton Wanderers. De Engelse club wil graag in zee met de aanvaller van Red Bull Salzburg. (The Telegraph)
/
Lucien Favre is zijn baan bij Borussia Dortmund niet meer zeker. De Duitse topclub denkt eraan om de trainer te vervangen door de clubloze Mauricio Pochettino. (The Telegraph)
/
Manchester United lijkt de meeste interesse te tonen in Kai Havertz. Liverpool, Barcelona, Real Madrid en Bayern München zijn echter nog steeds in de markt voor de aanvallende middenvelder van Bayer Leverkusen. (BILD)
/
Olivier Giroud wil Chelsea in januari graag verlaten. Internazionale en Atlético Madrid zien een samenwerking met de ervaren spits zitten en willen snel toeslaan. (Football London)
/
PEC Zwolle wil de selectie in de winterstop versterken met een linksback. De beleidsbepalers van de Blauwvingers zijn niet tevreden over de prestaties van Kenneth Paal. (Voetbal International)
/
Napoli is van plan de ontsnappingsclausule in het contract van Álex Grimaldo te activeren. De linksback mag Benfica voor zestig miljoen euro verlaten. (La Gazzetta dello Sport)
Welke club kan Kai Havertz het beste kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat de toekomst van Havertz al vast stond, vorig jaar gingen de berichten dat hij zijn contract verlengde en dan deze zomer naar Bayern zou gaan, maar dat is dus niet het geval??

Giroud, Pedro, Batshuayi en Marcos Alonso van de hand doen. Nieuwe versterkingen halen Werner, Chilwell en Sancho. Dan heb je echt een topteam!

12 december 2019 om 15:22

Giroud, Pedro, Batshuayi en Alonso brengen samen nog geen 90 miljoen op. Werner en Sancho kosten per stuk allebei minstens 80 miljoen, Chilwell sowieso 50. Gaat m niet worden dus.

12 december 2019 om 15:35

Werner heeft een clausule van 30 miljoen euro. Die kost dus geen 80 miljoen. Chilwell zal denk ik meer kosten dan 50 miljoen. Hij heeft een contract tot 2024 en Leicester verkoopt altijd erg duur. Zeker aan een binnelandse concurrent en de speler ook nog eens Engels is. Ik zou daarom eerder Tagliafico halen.

12 december 2019 om 15:47

Was ik niet van op de hoogte. Bijzonder goedkoop voor een speler van zijn niveau.

12 december 2019 om 16:06

Toch wel bizar dat die clubs daarmee akkoord gaan, volgens mij heeft Haland ook een clausule van 20 miljoen euro... terwijl beide spelers toch wel makkelijk ~70 miljoen waard zijn in de huidige markt. Zou als Chelsea zijnde zeker 1 van de twee proberen te halen in januari, en Giroud sws laten gaan.

12 december 2019 om 16:25

Leipzig had hierin geen keus, Werner zou transfervrij weggaan of er moest een clausule in zijn contract komen.

12 december 2019 om 15:31

Chilwell zou ik niet doen. Hij is minimaal 80 miljoen euro denk ik, omdat hij Engels is en Leicester niet wilt verkopen. Zeker als Leicester CL haalt. Dan kun je beter voor Tagliafico gaan die slechts 35 miljoen euro kost. Ik zou gaan voor Tagliafico, Skriniar/Koulibaly, Sancho en Werner.

Havertz zou perfect voor een United zijn zeg, als Pogba wordt verkocht dan, al zou
Bruno Fernandes ook niet misstaan als 10 achter Martial.. Een Sancho of Ziyech voor de rechterkant en nog een linksback erbij Telles bijvoorbeeld of Chilwell en United kan weer meestrijden om de prijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren