Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Eto'o zet loopbaan voort in Turkse top

Laatste update:
/
Juventus ziet in Daniel Agger een versterking voor komend seizoen en wil de Deen weglokken bij Liverpool door Sebastian Giovinco in de aanbieding te doen. De kleine technicus is overbodig in Turijn, maar la Vecchia Signora hoopt dat Brendan Rodgers nog wel een plekje voor hem vrij heeft. Op die manier kan de club zich heel wat kosten besparen en het is meteen verlost van het 'probleem' Giovinco. (Diverse Italiaanse media)
/
Álvaro Negredo krijgt naar alle waarschijnlijkheid een herkansing in de Premier League. De Spaanse spits staat bij Manchester City al twaalf wedstrijden droog en het lijkt erop dat hij komende zomer alweer mag vertrekken uit het Etihad Stadium. Arsenal schijnt echter wel plaats te hebben voor Negredo en gokt erop dat de 28-jarige aanvaller zich wil revancheren. Trainer Arsène Wenger wil hoe dan ook een nieuwe spits. (Football Direct News)
/
Samuel Etoo verandert komende zomer wederom van club. Na een jaar bij Chelsea lijkt de spits uit Kameroen nu te kiezen voor het avontuur in Turkije. Op donderdag 17 april reist Besiktas met een aantal afgevaardigden naar Londen om de transfer van de voormalig speler van Barcelona, Internazionale en Anzhi Makhachkala te bespreken. Eto'o is met ingang van 1 juli transfervrij. (LIG TV)
/
Gastón Ramírez heeft het wel gezien bij Southampton en wil dolgraag terugkeren in de Serie A. De Uruguayaan werd in de zomer van 2012 gepresenteerd als ster van de toekomst, maar moet dit seizoen vooral genoegen nemen met invalbeurten. De 23-jarige spelmaker heeft met zijn spel bij Bologna echter een goede indruk achtergelaten in Italië. 'Of hij terug zou willen keren? Absoluut. AC Milan zou een eer zijn", onthult zijn zaakwaarnemer. (Il Sussidiario)
/
Dietmar Beiersdorfer verliet Hamburger SV in de zomer van 2009, maar de kans is groot dat hij komende zomer terugkeert. Die Rothosen zijn namelijk diep afgezonken en hebben de vijftigjarige sportbestuurder gevraagd om zijn taken bij Zenit Sint-Petersburg neer te leggen en HSV uit het slop te komen helpen. Het enige probleem is dat Beiersdorfer in Rusland een fortuin verdient. (Hamburger Abendblatt)
Kan Samuel Eto'o nog een seizoen mee in een topcompetitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige reden waarom Eto'o dit doet is vanwege de centjes. Volgens mij heeft hij daar wel genoeg van. Maar goed, ieder wat hij wil. Ik denk dat, alhoewel het beste er af is nadat hij wegging bij Barca, hij lekker nog een jaar PL moet spelen. Bij Chelsea zal hij ook niet slecht verdienen...

10 april 2014 om 11:09

Zijn contract loopt af

10 april 2014 om 11:16

Dank voor de nuttige toevoeging, maar dat was mij bekend. Het lijkt me alleen niet ondenkbaar dat Chelsea hem een nieuwe aanbieding doet. Zo niet, dan denk ik dat genoeg andere PL-clubs ook wel geinteresseerd zijn. Arsenal zoekt nog een spits, bijvoorbeeld. Daar zou ik dan eerder heen gaan dan naar de Turkse competitie...

10 april 2014 om 11:27

Arsenal kan zijn loon niet betalen.
Eto moet gewoon blijven. Doet het gewoon goed

10 april 2014 om 11:32

Dat waag ik te betwijfelen, aangezien Eto'o gratis is omdat er geen afkoopsom betaald hoeft te worden. Dus Arsenal zou wel een spits voor 10-20 miljoen kunnen kopen, maar niet het salaris van Eto'o kunnen ophoesten? Dat klopt natuurlijk van geen kant. Misschien dat Arsenal het niet wil betalen, maar dat is een andere discussie.

Verder verwacht ik ook dat hij gewoon bij Chelsea blijft...

10 april 2014 om 12:04

@ Redondo11

Je bent een beetje stompzinnig aan het lullen vriend. Eto'o voor het geld naar Turkije?!? Deze beste man heeft 3/4 jaar lang bij Anzi 20 miljoen per jaar opgestreteken. Is al sinds zijn 20 prof bij real/barca/inter etc. Denk je dat hij niet genoeg heeft binnen geharkt voor de komende jaren.

Veel voetbalzone bezoekers denken dat Turkije Qatar is met Turken ipv Arabieren. De salarissen in turkije liggen echt niet hoger dan in England. Eto'o krijgt 8 miljoen per jaar bij chelsea en zal bij besiktas max 2,5 miljoen per jaar verdienen. Top salaris in de Super Lig is 4,1 miljoen voor Drogba die zo hoog kreeg omdat hij Transfervrij overkwam.

Maar ja als Eto'o naar turkije zal gaan zal het wel om het geld gaan. Van der vaart was beter dan Sneijder maar als VDV naar Turkije zal gaan is hij ook niet meer goed. Sneijder is immers natuurlijk veel minder geworden bij Galatasaray terwijl hij helemaal fit is dan als hij voor sunderland had gespeeld. Hou toch op met het reageren zonder je eerst te informeren over de situatie in turkije.

On: VDV is niet nodig bij Besiktas tenzij Fernandes vertrekt. Zelfs dan denk ik dat ze beter eerst een spits en een rechtsback moeten halen voordat ze aan het middeveld gaan porren

10 april 2014 om 16:26

Redondo, Arsenal heeft een salaris plafond jongen. Eto verdient nu een pak meer dan de topverdiener daar. En veel zal Arsenal een 32jarige spits niet willen geven

10 april 2014 om 17:28

@ Blackmambatr : Wat een rare reactie. Ten eerste kun je het niet eens zijn met mijn reactie, maar dat maakt het niet stompzinning. Ten tweede: ik ben je vriend niet. Dus hou aub je populaire taal voor je. Verder denk ik, en dat is mijn mening, dat Eto'o niet naar Turkije gaat omdat dat zo'n leuke competitie is vergeleken met bijvoorbeeld de PL. En dat hij geld genoeg zou hebben, tja, dat is misschien voor jou een argument, maar misschien heeft Eto'o nooit genoeg. Tevens is het ook maar de vraag of Chelsea hem hetzelfde contract aanbiedt. Ik zie bij jou een heleboel aannames, terwijl je zelf niet bij Chelsea werkt en ook niet bij Besiktas. Verder ben je ook niet de beste vriend van Eto'o, dus veroordeel iemand's reactie niet als je zelf onmogelijk op de hoogte kan zijn van alle zaken. Treurig.

@ Marre123: Nogmaals: er zijn zat club die voor een transfervrijespeler, door middel van onkostenvergoedingen en bonussen (gebeurt veel in de Turkse competitie) verder willen gaan dan het salarisplafond. Daarnaast ga je er van uit dat hij dan hetzelfde moet verdienen als bij Chelsea. Ik weet niet of dat reeel is. Daarnaast ben ik niet voldoende bij Arsenal betrokken om te weten hoe graag ze een goede spits willen hebben en welke financien daar tegen over moeten staan. Ik denk jij ook niet "jongen".

Een edit: Volgens mij wil Ba ook weg, dus nogmaals: ik denk Eto'o gewoon een nieuwe aanbieding krijgt en hij zal dat wel accepteren.

10 april 2014 om 18:00

Blackmambatr,
Waarom zou je nou zoveel typen voor iemand die beweert dat Eto'o naar Istanbul komt voor de centen terwijl hij bij Chelsea zeker meer kan verdienen?.

10 april 2014 om 18:45

Ja en dat noem je realistisch? Arsenal die never nooit niet zoveel salaris gaat betalen aan een spits die veel te oud is? Dan lijkt me Turkije de beste optie om nog van een andere cultuur, weer en niet te vergeten zoals de meesten denken hier veel geld te genieten.

10 april 2014 om 11:51

Weet eigenlijk zeker dat ie bij Chelsea beter verdiend dan bij Besiktas

Waarom niet nog een seizoen blijven bij Chelsea? Straks met Cavani, Lukaku en hij als 3e spits. Leuk toch.

Negredo is op zich helemaal geen gekke spits, maar ik zou hem toch op een back-up plan houden.

Ik zie Eto'o wel vertrekken, Chelsea gaat hoogstwaarschijnlijk een nieuwe spits halen en dan is hij 2'de of mischien wel 3'de keuze van Chelsea. Daar zit hij natuurlijk niet op te wachten. Eto'o heeft al bewezen dat hij het nog kan en ik geloof dat hij nog wel 2 seizoenen op topniveau kan presteren. Turkije zal 1 van de opties zijn. Ik zie hem graag bij Galatasaray met Drogba. Dat zou een superduo worden.

10 april 2014 om 12:08

Bij Gala met Drogba? Dan mag Aysal alvast een pensioenfonds inlichten voor die 2.

Geef mij maar een type Dzeko in de spits. Een paar buitenlanders loodsen zoals Eboue, Sneijder en Muslera. De laatsgenoemde 2 spelers kun je een mooie transfer gunnen en vervangen door Hakan Calhanoglu en Onur Kivrak. Gewoon zoveel mogelijk Turkse spelers opstellen met een buitenlandse killer in de spits, want op de Turkse velden loopt er niks rond en van Burak worden we ook niet vrolijk.

10 april 2014 om 14:15

Een type Dzeko? Als je gewoon Dzeko bedoelt vind ik dat te onrealistisch. Als je 2 sterkhouders dit seizoen Sneijder en Muslera zo makkelijk kan vervangen zoals jij aangeeft met Onur en Hakan dan zou dat erg knap zijn. Onur en Hakan zijn beide erg goede spelers maar ik weet niet hoeveel kans we maken om ze allebei te contracteren. Onur heeft een erg grote afkoopsom en Trabzon wil hem absoluut niet kwijt (al helemaal niet aan Galatasaray) volgens mij en Hakan zou bij een degradatie van HSV gewoon in Duitsland kunnen blijven bij een andere club of al bij een topclub in de grote competities.

10 april 2014 om 18:41

Ik vind dat we met halve buitenlanders lopen, Sneijder, Muslera, Melo en Telles zijn de enige die echt wat toevoegen. De limiet in Turkije wordt aangescherpt, vergeet dat niet. Zoals ik het bekijk zijn de opgenoemde spelers de beste kaarten die je kunt inzetten. Aan Sneijder kun je nu nog wat verdienen, en Onur Kivrak vind ik een waardige vervanger van Muslera. Natuurlijk is het pijnlijk, maar het leven gaat door. Niemand zegt dat het makkelijk is, maar wij hebben een systeem nodig. Dus gewoon de beste Turken, die je voor zover kunt vinden, halen en de rest opvullen met buitenlanders die echt wat toevoegen. Ze zijn al duur en plaatsrovend dus vind ik het van belang dat we spelers hebben die er staan, ongeacht hun leeftijd of ervaring.

De reden dat ik Dzeko noemde is omdat hij een betere optie is dan Eto'o. Als je ergens geld ik wilt steken en gek wilt doen, doe het dan goed.

Agger moet lekker bij Liverpool blijven. Vind hem nog steeds onze beste verdediger. Hij heeft ook altijd aangegeven dat hij met alle liefde bij de club zou willen blijven.

10 april 2014 om 17:23

Vind Sakho persoonlijk niet minder dan Agger. Vooral als je kijkt naar de huidige vorm van Agger die wel is beter is geweest.

Eto'o had terug naar Inter moeten komen. Nu heeft hoeft het niet meer... We moeten verjongen!

Misschien wel de schuld van Mourinho,ik vind Eto'o echt niet slecht spelen.

Eto is al bijna zeker binnen.
Als ie echt tekent, kijk ik daar echt niet van op..

waarom zouden spelers als Eto niet voor Besiktas kiezen, ..
als ie niet voor Besiktas kiest, kiest hij wel voor Istanbul..
die gast heeft een bankrekening met 7 als t meezit 8 nullen.. als hij in Istanbul gaat wonen,
maakt ie daar meer geld op dan dat ie gaat verdienen.. lekker een dikke villa aan de Bospurus, ..
elke dag naar top restaurants, exclusieve winkels, gekke clubs, ..
Spelers als Eto hebben al volop geld man, .. willen als een king leven, en dat kan in Istanbul..

Ojaaa als bonus.. komt ie voor een publiek te spelen wat ie in zn hele carriere nog niet gezien heeft..
inclusief 2 knots gekke derbys waarin heel de stad stopt met ademhalen..

mensen hier onderschatten hoe groot de clubs in Istanbul zijn, ..
begrijpelijk ook, want ze presteren niks in Europa.. .. maar ooit zal dat ook moeten komen..
want t geld dat bij Turkse clubs rolt, is gewoon geld uit voetbal wereld.. (kaartverkoop, voetbalrechten, etc) .. is niet zo dat daar paar olie sjeiks zitten die met geld strooien.. dus met zo een continu gezonde geldstroom wat elk jaar meer en meer wordt, moet er echt een x succes komen.. maar wanneer ?

10 april 2014 om 14:46

Goede analyse ... Ik denk wanneer de jeugdbeleid in Turkije .. Beter wordt , dat het automatisch ook de talenten door gaan stromen , 80 mil mensen .. En geen talenten ? .. Ik denk dat het binnen 2 a 3 jaar Turkse voetbal een beter level gaat krijgen... Alles op z'n tijd ! En eto" o.. Is altijd leuk om te zien !

Liverpool moet Agger proberen te behouden is imo een van onze belangrijkste verdedigers. Zou samen met Sakho een top centraal duo kunnen vormen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren