Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Engelse gegadigde meldt zich voor Van de Beek

Laatste update:
/
Sven Ulreich is op de radar verschenen van Schalke 04. De reservedoelman van Bayern München wordt tevens gevolgd door VfB Stuttgart en Hamburger SV. (Diverse Duitse media)
/
Villarreal wil Dani Parejo en Francis Coquelin overnemen van Valencia. Met de dubbele deal is een transferbedrag van tussen de achttien en twintig miljoen euro gemoeid. (Tribuna Deportiva)
/
Als Dani Ceballos niet haalbaar blijkt, gaat Arsenal zich bij Ajax melden voor Donny van de Beek. The Gunners willen de middenvelder graag nog een seizoen huren van Real Madrid, maar die onderhandelingen verlopen stroef. (Toda Fichajes)
/
SC Heerenveen en het Saudische Al-Faisaly naderen een akkoord over Hicham Faik. De Friezen houden een ‘paar ton’ over aan het vertrek van de middenvelder annex aanvoerder. (Voetbal International)
/
Krzysztof Piatek staat mogelijk alweer voor een terugkeer naar de Serie A. Fiorentina heeft de pijlen gericht op de Poolse spits, voor wie Hertha BSC nog geen halfjaar geleden 24 miljoen euro naar AC Milan overmaakte. (Diverse Italiaanse media)
/
Barcelona kan een bedrag van zestien miljoen euro overhouden aan Rafinha Alcântara. Shanghai Shenhua heeft een fors bedrag over voor de middenvelder, die verder gelinkt werd aan Celta de Vigo en Internazionale. (Sport)
Zie jij Donny van de Beek deze zomer vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van de beek zou ik wel willen zien bij Arsenal, maar hij kost evenveel als Partey en daar hebben ze geen geld voor, dan lijkt me dit ook zeer sterk

6 augustus 2020 om 18:54

Hoe kan Arsenal geen geld hebben met de tv rechten die ze daar hebben moet je wel echt slecht beleid voeren wil je geen geld hebben voor grotere transfers

6 augustus 2020 om 19:55

Laat ik het zo zeggen, als je 55 werknemers ontslaat om op jaarbasis 2 miljoen uit te sparen dan ben je wel lachwekkend bezig als bestuur om daarna 45 miljoen voor één persoon uit te geven en een jaarsalaris van 5 miljoen uit te delen toch? Ik bedoel, dat is pas echt de wereld op zijn kop

6 augustus 2020 om 20:01

Ik wilde dit net zeggen. Je ontslaat net een heel leger en dan ga even van de beek halen, terwijl je op andere posities meer problemen hebt ook nog

6 augustus 2020 om 23:46

Die mensen zouden al langer op de nominatie lijst staan om er uit gegooid te worden

7 augustus 2020 om 11:00

Vreemd dat Insite tukker andere informatie heeft dan het bestuur van Arsenal zelf. Ze hebben zelfs toegegeven op hun eigen site dat de medewerkers ontslagen worden ten gevolge van de Corona crisis.

Leuke transfer voor Donny, die als hij grote stappen wil maken, niet te lang bij Ajax moet blijven. Denk dat Arsenal wel meteen zijn uiterste plafond is, Europese subtop. En hij zal er hard aan moeten trekken om daar onbetwiste basis te spelen.

Lijkt me meer z'n niveau dan Real Madrid. Ook een leuk voetballende ploeg over het algemeen.

tja, als ze hem niet nog een seizoen kunnen lenen waarom zou arsenal dan niet gewoon 30 miljoen betalen voor ceballos ipv 45 voor vdb? vdb gaan ze al helemaal niet op leenbasis kunnen aantrekken natuurlijk. Lijkt me een broodje aap verhaal

Van de beek goeie speler maar als je kijk wat voor clubs hem willen denk ik miss iets te hoog vind hem meer niveau atletico enz dan real madrid en man u

6 augustus 2020 om 19:45

Atletico is een hoger niveau dan Man United

Qua niveau zou Arsenal beter bij vd Beek passen dan Real Madrid. Hij komt nogal wat te kort voor de absolute top.

Ik vind van de Beek intrinsiek wel de beste speler van Ajax, beetje onderschat omdat hij wat meer arbeid verricht misschien? Vind het een hele complete jongen die altijd veel mogelijkheden uit het spel van de tegenstander haalt puur door zijn opstelling. Maar als je tegenstander geen bal krijgt omdat je hem altijd afdekt, dan kom je ook niet in beeld. En dan gaan we naar zijn aanvallende statistieken kijken, maar hij is meer bepaald in de as erg bepalend vind ik, niet voor doel.

Heeft nu van de Beek zelf niet door dat de absolute top niet echt op hem zit te wachten ? Real....leuk, maar daar wil je nog niet meer naar toe als je nu inmiddels de 'ik weet niet hoeveelste' keus bent !! Goede voetballer voor Arsenal....misschien Athletico Madrid, AS Roma...... of evt. Dortmund...... Voor de absolute top te weinig kwaliteit- en uitstraling !! ( ik vind t maar een 'watje'....

7 augustus 2020 om 11:06

Donny een watje? Hoe kom je daar dan bij? Daarnaast zijn er maar weinig spelers die direct een basisplaats hebben bij een 'top' club. Arsenal is een hele mooie club voor hem waar hij na een aantal jaar misschien nog wel door kan groeien naar de echte 'top'. Daarnaast zijn er wellicht ook wel gewoon mogelijkheden met Arsenal om weer richting de top van de Premier League te groeien. Voor Arsenal zou ik liever Ceballos voor een 30miljoen kopen. Donny zal hoogstwaarschijnlijk meer kosten en Ceballos is zeker niet minder dan Donny.

8 augustus 2020 om 12:57

Gek allemaal. Real wilt Ceballos niet maar wel Donny volgens de media. Terwijl Arsenaal Ceballos graag wilt behouden maar ziet Donny als een alternatief. Ik vraag me dan af wie van die twee is Beter?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren