Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Duitser valt eindelijk voor avances Van Gaal

Laatste update:
/
Barcelona kan na de winterstop eindelijk beschikken over Aleix Vidal en Arda Turan, maar daarmee is de club nog niet klaar. Los Azulgrana willen de transfermarkt op en denken onder meer aan de komst van Antonio Candreva. De Italiaans international heeft genoeg van de situatie bij zijn club Lazio en staat wel open voor een transfer, ook al lijkt hij bij Barcelona geen vaste basisspeler te kunnen worden. (Mundo Deportivo)
/
Liverpool is ervan overtuigd dat Jürgen Klopp in januari als geheim wapen kan fungeren. The Reds zijn geïnteresseerd in aanvaller Mauro Icardi, maar ook Arsenal zit achter de aanvoerder van Internazionale aan. De beleidsbepalers van Liverpool hebben niettemin goede hoop dat de Argentijn naar Anfield komt; de aanwezigheid van Klopp zou voor Icardi de doorslag kunnen geven om voor Liverpool te kiezen. (Daily Mail)
/
Het is niet ondenkbaar dat Louis van Gaal alsnog zijn zin krijgt bij Manchester United. De trainer zit al tijden achter Thomas Müller aan en zou de Duits international, met hij samenwerkte bij Bayern München, graag naar Old Trafford halen. Er wordt nu beweerd dat Müller zich gevleid voelt door de aanhoudende interesse en dat hij in de zomer een overgang naar Engeland overweegt. Ook Chelsea heeft overigens belangstelling. (Daily Mail)
/
Besiktas heeft een contract klaarliggen voor Lorenzo Melgarejo. De aanvaller wil vanwege een salarisachterstand vertrekken bij Kuban Krasnodar en zou dus aan de slag kunnen gaan in Istanbul. In de zomer van 2013 waren de Zwarte Adelaars ook al geïnteresseerd in de nu 25-jarige Paraguayaan, maar toen vertrok hij voor miljoenen naar Rusland. Spartak Moskou is eveneens in de markt voor Melgarejo. (Sovsport)
/
Papiss Cissé zou hebben besloten dat hij in januari bij Newcastle United wil blijven, maar daar trekt Galatasaray zich niets van aan. De club uit Europees Istanbul is op zoek naar doelpunten en denkt de hulp van de dertigjarige aanvaller uit Senegal daarbij goed te kunnen begrijpen. Cissé, die bij Newcastle nog tot medio 2017 vastligt, is in het verleden ook al een paar keer met Galatasaray in verband gebracht. (The People)
Zie jij Thomas Müller naar Manchester United gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Müller naar United is onmogelijk. Die heeft net met zn volle verstand bijgetekend bij Bayern en verdient er nu 15 mln per jaar. Ik geloof niet dat hij dan een half jaar later al weer gaat verkassen. Man U is bovendien wel 3 stappen achteruit tov Bayern.

8 december 2015 om 15:29

Schweinsteiger deed het ook

8 december 2015 om 17:38

Alleen speelde Schweinsteiger zolang bij de club dat hem een transfer gegund en Müller is toch een stuk jonger

8 december 2015 om 16:07

Inderdaad, de wandelgangen zijn altijd maar geruchten, maar de persooen die dit verzonnen heeft is volgens mij niet helemaal fris.
Ik zou wel eens 1 goede reden willen horen waarom Muller weg zou gaan, behalve 'de aanhoudende interesse', want dat is natuurlijk niet voldoende.

8 december 2015 om 17:42

Andere uitdaging en hij kan hetzelfde verdienen als bij Bayern? Twee redenen..

9 december 2015 om 11:25

Andere uitdaging? Dat is de Chinese competitie ook en daar kan hij ook hetzelfde verdienen.

Bayern is 3 niveau's hoger, hij speelt in zijn thuisland en is boegbeeld van de club waar hij ook supporter van is.
Een andere uitdaging doe je als je 30 bent, zoals Schweinsteiger. Er is nu werkelijk geen enkele reden om die andere uitdaging te zoeken. Zeker niet met het prachtige klimaat in Manchester.

Ik zie Thomas Muller erg graag bij United aansluiten! Een flinke aanvallende impuls die United echt nodig heeft. Muller op rechts, Mata of Herrera op 10, Memphis, Pereira, Lingard, Januzaj of een topaankoop op links (bale bijv.) Rooney of Martial in de spits

DDG
Darmian
Smalling
Blind/Jones
Shaw
Schneiderlin
Schwein/Herr
Muller
Mata
M7/Lingard
Martial/Roon
8 december 2015 om 16:22

Komt niet

8 december 2015 om 16:41

Muller, Bale en Hummels en je hebt geen excuus meer om niet top te zijn. Dan zit je qua selectie achter Barcalona, Real Madrid en Bayern Munchen.

8 december 2015 om 17:15

Zeker met je eens. Je hebt 2 potentiële wereldbacks, Smalling blijft maar sterker worden en ik zie hem zeker op het niveau van bijvoorbeeld Hummels komen. Dit zie ik dan weer niet gebeuren bij Daley Blind en Phil Jones helaas, dus een Mats Hummels is zeker welkom. Tja, en dan Gareth Bale op links zou heerlijk zijn. De vleugels zijn nu gewoon veel te matig bezet bij United. Met spelers als Depay, Young, Valencia, Lingard, Januzaj (met alle respect) kom je er nu niet. Linhard en Januzaj zie ik in de toekomst wel als wereldtoppers de flanken bij United bestrijken.

8 december 2015 om 18:04

De namen Die je noemt zijn nog altijd verdienstelijke spelers

Niet dat het geen mooie club is , maar Müller gaat voorlopig gewoon nergens heen. Zal op geen enkele manier een stap vooruit zijn

8 december 2015 om 17:18

Waarschijnlijk alleen financieel.

Muller zou een zeer goede aanwinst zijn, maar waar ga je hem laten spelen? Op rechts is hij niet op z'n best, maar als enige spits ook niet. Dan blijft de '10' positie over, maar iedereen zeurt dat United te weinig creativiteit heeft. Dan is Muller ook op die plek niet de oplossing. Ik denk dat United veel meer baat heeft bij Mata op '10' of weer moet overstappen naar een 442 met Rooney als schaduwspits. Dan moet er echter wel een echte killer bij en Muller is ook niet de diepe spits voor in een 442; daar heeft hij juist de rol van Rooney. Ik zou daarom de aandacht verleggen naar iemand anders. Reus zou erg leuk zijn, zeker qua creativiteit, maar daar kan je weer geen vol seizoen op bouwen met zijn blessures; zeker niet in de Premier League.

8 december 2015 om 16:45

Ik zie geen Duitse top speler naar Engeland wisselen. Özil is een bijzonder verhaal. Die was eigenlijk al bij de absolute top (real), maar was daar om persoonlijke redenen niet gelukkig. Schweinsteiger, met alle respect, heeft zijn beste tijden al gehad. Voor hem was de wissel naar United alleen nog maar een mooi avontuur aan het einde van een indrukwekkende loopbaan.

Als de Duitse toppers op een wissel naar de PL aangesproken worden, komen meestal heel terughoudende reacties. Vaak wordt ook gezegd dat men in de PL teveel wedstrijden moet spelen, geen winterstop, enzv.

Hier zwermen ze meer van Real en Barca, als dat niet lukt blijven ze liever thuis. Er is inmiddels ook geen salaris verschil meer bij de top spelers.

9 december 2015 om 13:48

En waarom zou Reus die stap niet willen maken. Hij is Duits, maar zal niet naar Bayern gaan. Dit zijn de woorden van Reus, maar daarnaast hebben ze voor de toekomst ook Coman en Douglas Costa, waarvan de laatste nu al een vaste basisplaats heeft. Robben zal nog wel een a twee seizoen mee gaan op topniveau en Ribery achter de hand hebben is nooit verkeerd. Daarnaast kan Dortmund geen Premier League salarissen betalen. Er bestaat dus wel degelijk een mogelijkheid dat het gebeurd.

9 december 2015 om 18:33

Geachte Smk88

Mijn antwoord lees je aub onder de nieuwe artikel over Reus en Barcelona. Dortmund betaald al 3 jaren CL salarissen. 10 spelers verdienen 10 m € en meer. Sterker nog. Dit is geen probleem voor hun betaalrekenening. In de laatste 5 jaren hebben ze behoorlijke winst gemaakt. Details vind je onder bvb.de

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren