Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ödegaard beloond en uitgezwaaid door Real Madrid

Laatste update:
/
Harry Maguire heeft bij de clubleiding van Leicester City aangegeven dat hij de overstap naar Manchester United wil maken. De transfervrije Gary Cahill wordt bij the Foxes gezien als serieuze kandidaat om de Engels international te vervangen. (The Sun)
/
Ayoze Pérez gaat Newcastle United verlaten voor Leicester City. Beide clubs zijn het eens geworden over een transfersom van omgerekend 33,4 miljoen euro voor de Spaanse spits. (BBC)
/
Martin Ödegaard lijkt een toekomst te hebben bij Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft zijn contract verlengd en stalt hem de komende twee seizoenen op huurbasis bij Real Sociedad. (Diario AS)
/
De transfervrije Riccardo Montolivo kan terugkeren naar de club waar hij werd opgeleid. Atalanta heeft de Italiaanse middenvelder namelijk een contractaanbieding gedaan. (La Gazzetta dello Sport)
/
Michel Vlap rondt woensdag zijn transfer van sc Heerenveen naar RSC Anderlecht af. Wanneer de laatste details besproken zijn, wordt hij in de ochtend medisch gekeurd in Venlo, waar de ploeg van Vincent Kompany op trainingskamp is. (Friesch Dagblad)
/
De Belgische voetbalbond gaat bondscoach Roberto Martínez mogelijk kwijtraken aan Newcastle United. De Premier League-club heeft de Spanjaard bovenaan het wensenlijstje staan, terwijl ook Manchester City-assistent Mikel Arteta in beeld is. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd even afwachten hoe gaat zo’n jongen daadwerkelijk gaat worden.

Tja. we kunnen allemaal zeggen dat het een domme stap was naar Real, maar feitelijk speelt hij nu gewoon net zoveel als dat hij anders zou spelen bij een tussenstap. Daarnaast leert hij nu diverse culturen, wat weer afweegt tegen z'n constant veranderende omgeving. Blijkbaar past die jongen zich gemakkelijk aan, wat ook een goede kwaliteit is.

3 juli 2019 om 10:34

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht dat hij zich zo zou ontwikkelen. Afgelopen seizoen de eredivisie uitgespeeld, nu door naar la liga. Als hij nu ook bij sociedad 2 seizoenen zijn ontwikkeling weet door te zetten gaat hij daarna gewoon voor real spelen. Tegelijkertijd is die jongen dan onderhand al 10 keer financieel onafhankelijk. Well played.

3 juli 2019 om 10:50

Voetballen kan hij wel. Als jij kijkt wat voor inzicht en traptechniek hij heeft. Verder komt hij ook over als erg nuchter. Hij mag wel wat meer leren meeverdedigen. Iets wat je tegenwoordig niet meer kunt loslaten. Ik vind het ook knap hoe hij zich ontwikkeld. Helemaal omdat zijn positie, de nummer 10 steeds meer verdwijnt in het moderne voetbal. Volgens mij hoeft hij het niet voor het geld te doen, ik hoorde dat hij uit een zeer welgestelde familie komt.

3 juli 2019 om 12:17

Is toch nooit een heel goed teken om verhuurd te worden. Als je goed genies bent dan sta je zelfs bij Real Madrid in de basis als je 20 jaar oud bent. Dat bewijst dat Braziliaantje. Het punt is nu eenmaal dat niet elke speler die het goed doet bij Real Sociedad geschikt is voor de wereldtop. Real Madrid haalt de beste spelers weg bij de beste clubs ter wereld. Ik voorzie dat Ödegard een mooie carrière op niveau kan spelen. En intussen beloof ik je dat zo’n jongen never ever eerste keus wordt in de basis bij Real Madrid. Op het moment dat er een vacature komt op zijn posities, dan wordt er iemand van 100 miljoen gehaald. ‘De eredivisie uitgespeeld?’ .... Hij heeft een aardige tweede seizoenshelft gespeeld bij Vitesse, maar laten we in godsnaam niet overdrijven. Die jongen zou nog heel veel stappen kunnen maken, ook in Nederland.

3 juli 2019 om 14:19

Je verhuurt ook talenten om ze speeltijd te geven ipv ze op de bank te zetten. Zie casemiro, asensio, Llorente. Je kunt maar een stuk of 30 man beschikbaar hebben, waarvan 11 maar op het veld kunnen staan. In Nederland is een verhuur vaak een slecht teken, maar dat is in andere landen minder zo. "dat brazilaantje" is voor 50 miljoen gehaald. Dit is dan ook een uitzondering en ook iemand die nog niet een vaste basisplek heeft. In buitenlandse competities krijgen jonge spelers niet zo veel de kans als in Nederland. Marcos Llorente en Casemiro werden ook eerst jaren verhuurd. Hij is slechts 20, hij heeft nog 15 jaar aan carriere voor zich. Dat je nu al kan zien dat hij niks word vind ik bijzonder. Dat hij nog stappen kan maken is zeker, maar dat is ook logisch omdat hij nog maar aan het begin van zijn carriere zit. Maar op te stellen dat je je maar even in de basis moet spelen bij een van de beste clubs ter wereld als 20 jarige... slechts een select aantal voetballers is dat gelukt. Heb een beetje geduld.

Ja dit zeg ik al sinds Odegaard verhuurd is ik snap echt niet waarom men denkt dat Real hem zo graag zou willen of moeten verkopen.
Hij maakt nogsteeds reeele kans bij Real, tuurlijk gaat dat niet 1 2 3 zijn , maar nogsteeds is hij jong nogsteeds is hij speler van Real, en nogsteeds is hij duidelijk groeiende.
Goede zet van Real imo.en het lijkt me idd beter voor hem om in spanje ergens te spelen.
En ook zijn stap was gewoon prima om voor Real te kiezen ook die ophef vond ik enorm apart.net alsof hij gehaald was om direct te spelen daar. Hij is voor de toekomst. En wordt het echt niks bij Real dan 100 komt ie alsnog bij een hele leuke club terecht.

Voor Real waarschijnlijk vanuit zakelijk oogpunt zijm contract verlengd, net als bij meerdere jonge spelers. Zal het eerste team iet halen, maar wel een hele aantrekkelijke en goede voetballer voor andere clubs, zie je ook aan de interesse die er nu voor hem is. Verhuren, zijn voerbalwaliteiten laten etaleren elders om vervolgens te cashen als Real zijnde. Doen ze, vanuit zakelijk oogpunt, heel slim. Maar misschien verrast Odegaard ons nog...

3 juli 2019 om 10:51

Waarom zou hij het eerste team niet kunnen halen? Waar baseer je dit op? De beste jongen is nog erg jong.

3 juli 2019 om 12:27

Open je ogen. Clubs van dat formaat hebben tien of twintig van die projectjes lopen. Het is een leuk handeltje, met lage aanschafprijs en huurconstructies kost het niet zoveel, in de 95% van de gevallen wordt het niks maar doe je ze op tijd van de hand voor een paar miljoen. En die ene op de twintig die zich kan aansluiten bij de selectie, daar doe je het allemaal voor. En ik geef je vandaag alvast op een briefje: als een speler van het kaliber Modric afzwaait dan zal voor die posities Martin Odegaard absoluut nooit als optie voor de basis worden gezien. Dat gaat alleen gebeuren als hij het heeft waargemaakt bij een grote club - en die grote club gaat hem niet huren. Real is geen club waar je na 4 jaar verhuur eens een voorbereiding meedraait en net zoveel kans maakt als iedereen.Goed een linksback misschien. Maar op de sleutelposities moet je gewoon of jezelf direct onmisbaar maken, of voor 50+ miljoen binnenkomen. Als zo’n Isco het niet redt geloof ik toch niet Odegaard maar een schijn van kans heeft.

3 juli 2019 om 14:27

Allemaal aannames. Ja, veel spelers breken niet door. Al helemaal niet op hun 20ste. Om dan gelijk een speler af te serveren... De huidige odegaard is nog niet goed genoeg voor het team, echter kan hij dit wel worden. Bojan was ooit ook een groter talent dan Messi, brak door op zijn 17de. Kijk waar hij nu speelt.. odegaard kan goed voetballen en iedereen kan zien dat daar potentie in zit. In mijn eerdere post heb ik al aangegeven dat odegaard meer moet meeverdedigen en soms wat meer als team moet denken. Een van de redenen waarom isco niet slaagt (naast het feit dat isco ontzettend wisselvallig is). Gelukkig heeft Real wel dit geduld. En ja, het kan achteraf altijd zo zijn dat hij inderdaad niet goed genoeg is, maar dat is ook geen ramp, aangezien van alle voetbalspelers die er op de aarde rondlopen er maar een paar tientallen elk jaar voor Real kunnen spelen.

Goede keuze van real madrid denk ik, nu zal duidelijk worden waar zijn plafond ligt. Ik verwacht dat Sociedad en het Spaanse voetbal hem goed ligt, wel jammer voor Ajax en Leverkusen. Dat waren denk ik ook prima clubs geweest. Goodluck ! Ik hoop dat die slaagt, mooie speler!

Dat moet je toch niet willen. Contract weer verlengt en weer uitgeleend worden.

Leicester gaat nog beter worden al verkopen ze Maguire voor dat bedrag. Zij gaan denk ik in de top 6 eindigen komend seizoen.

Ook Perez zou hun diepte versterken. Hopelijk kunnen wij voorkomen dat ook Tielemans voor hun gaat tekenen :O want ze hebben echt een heel degelijk team zo.

3 juli 2019 om 14:07

Ik denk niet dat Leicester in de top 6 gaat eindigen komend seizoen. Ze hebben in de breedte absoluut geen selectie die mee kan doen om de top 6. Bovendien hebben ze niet meer in elke linie een uitblinken zoals in het kampioenschapsjaar, wat hen gaat opbreken. Vardy is degelijk, maar bewijst dat zijn topseizoen echt een uitschieter was. Mahrez is weg, Kanté is weg, Morgan bewijst eveneens dat hij 1 seizoen een echte uitschieter had en zelfs Schmeichel presteert niet op hetzelfde niveau als toen. Dat waren toen de key spelers en die zijn niet met hetzelfde niveau vervangen.

Maguire is een degelijke verdediger voor Leicester, maar niet meer dan dat. Zo zit de hele selectie van Leicester in elkaar bijna. Tielemans is in mijn ogen de enige speler die bij een top 6 team zou kunnen voetballen. Ricardo Pereira en Chilwell hebben potentie. Verder vind ik hun team niet zo bijzonder dat ze opeens 1 van de top 6 teams uit die top 6 kunnen stoten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren