Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/8): Curieus etentje Higuaín, geduld Barça raakt op

Laatste update:
/
Ádám Szalai maakt in de zomer ongetwijfeld een fraaie transfer. De Hongaarse spits van FSV Mainz scoorde dit seizoen pas driemaal, maar Bayer Leverkusen is overtuigd. De club uit Noordrijn-Westfalen wil in de toekomst weer de Champions League in en wil de selectie daarvoor versterken. “Wij willen ons team versterken om volgend seizoen wat verder te komen. We willen een kandidaat voor de CL zijn”, zegt sportief directeur Rudi Völler. (Kicker)
/
Luiz Felipe Scolari blijft gewoon de coach van Palmeiras. De voormalig trainer van onder meer Chelsea en Brazilië werd onlangs in de kwartfinale van het staatskampioenschap uitgeschakeld en vele fans willen de 63-jarige coach weg hebben. “Felipao is een briljante coach. Hij is bevoegd, doet het goed en we kunnen dit jaar nog goede resultaten bereiken. Hij blijft bij ons tot het eind van het jaar”, benadrukt vicevoorzitter Roberto Frizzo. (Lancenet)
/
De fans van Real Madrid moeten serieus rekening houden met het zomerse vertrek van Gonzalo Higuaín. Niet veel voetballers dineren met een hoge pief van Paris Saint-Germain: Nasser Ghanim Al-Khelaïfi. De voorzitter van PSG had half maart een geheime afspraak met de Argentijn, die ervan baalt dat hij nauwelijks in de plannen van Real-trainer José Mourinho voorkomt. Wordt vervolgd. (Le 10 Sport)
/
Philippe Coutinho weet nog niet waar hij komend seizoen speelt. De middenvelder is door Internazionale aan Espanyol uitgeleend en dat is alle partijen zeer goed bevallen. “Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren. Pas aan het einde van het seizoen. Ik wacht op een beslissing van Inter. Ik ben hier heel gelukkig.” Stadsgenoot Barcelona zou tot acht miljoen euro voor de Braziliaanse technicus willen gaan. (Marca)
/
Benfica kan heel veel geld gaan verdienen aan voormalig Barcelona-aanvaller Nolito. De Spanjaard kwam vorig jaar zomer gratis over van de Spaanse topclub en geniet inmiddels belangstelling van Liverpool en Newcastle United. Benfica vraagt een bedrag van liefst vijftien miljoen euro, daar zijn contract pas medio 2016 afloopt. De 25-jarige Nolito maakte dit seizoen al veertien doelpunten. (A Bola)
/
Rio Ferdinand en Nemanja Vidic zijn niet de jongsten meer en dus zoekt Sir Alex Ferguson naar goede en ervaren vervangers. De manager van Manchester United deinst er niet voor terug om veel miljoenen uit te geven en dat is ook de reden waarom men interesse in Pepe heeft. De spijkerharde verdediger van Real Madrid moet spelers als Chris Smalling, Jonny Evans en Phil Jones gaan instrueren. (The People)
/
Het geduld van Sandro Rosell inzake de continuïteit van Josep Guardiola is ten einde. Het bestuur van Barcelona snapt niet waarom de oefenmeester nog steeds niet heeft aangegeven of hij zal blijven of niet. De relatie tussen Rosell en Guardiola staat onder druk, vooral omdat de voorzitter continu vragen krijgt van de andere bestuursleden. Men vindt dat Rosell tot de speelbal van Guardiola is uitgegroeid. (AS)
/
Nicolás Gaitán is nog niet eens weg, maar Benfica weet reeds wie zijn opvolger moet worden. De club uit Lissabon heeft zeer concrete belangstelling voor de 21-jarige Patricio Patito Rodríguez. De aanvaller is al jaren een belangrijke speler voor het Argentijnse Independiente en dat is de scouts van Benfica zeker niet ontgaan. Het is onduidelijk wat Independiente voor ‘Eendje’ vraagt. (Diverse Argentijnse media)
Wordt Gonzalo Higuaín de nieuwe spits van Paris saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha ik zie Pepe al die jonkies van Manutd instrueren met het op de handen gaan staan van de tegenstander..
Hoewel ik hem graag zie blijven bij Real, is het voor de speler Higuain misschien wel beter dat hij vertrekt..het is doodzonde dat deze topspits op de bank moet plaats nemen.

Kijk Smalling, Evans en Jones, als een speler op de grond ligt schop je hem gewoon nog eens en nog eens en nog eens, capiche?

25 april 2012 om 10:48

Capiche is toch geen Portugees? ;

25 april 2012 om 10:56

Flauw hoor om de slechte dingen van Pepe te noemen ipv zijn goede skills.. Overigens heb je het over een incident van 3 jaar geleden?
Praat anders over afgelopen zaterdag of vorige week tegen Bayern Munchen?

Ik moet zeggen dat ik het toch best vreemd vind, als je als trainer zijnde een paar weken voor het einde van het seizoen nog steeds geen duidelijkheid geeft tegenover je club. Ik zeg dat pep moet blijven hij is toch een icoon, maarja.

Ik vind het wel tijd voor vernieuwing Pep Guardiola heeft grootste dingen laten zien en waar ik al fan was van hem als voetballer heeft hij mijn respect gekregen als trainer.

Ik zou hem graag bij man city willen zien.

Pepe is de beste verdediger van de wereld. Hij heeft wel nare trekjes soms maar daar moet je niet naar kijken. Kijk eens naar een paar wedstrijden van Real en dan focussen op Pepe, dan ben je wel overtuigd dat hij de beste verdediger van de wereld is. ( nee ik kijk niet door een 'real madrid bril'). Hem moeten ze niet verkopen.

Guardiola blijft natuurlijk bij Barca. Maar ik wil hem heel graag bij een ander club zien, zou mooi zijn. Hij past sowieso niet bij het Engelse, Italiaanse voetbal. Maar wel bij Arsenal, daar zou ik hem wel bij willen zien, maar die Wenger gaat daar toch niet weg. Hij zou wel passen bij Dortmund of Bayern.

Higuain is natuurlijk een wereld spits, maar dat zie je maar een paar wedstrijden. Op dit niveau moet je elke wedstrijd presteren om een basisplek te veroveren.

25 april 2012 om 11:49

als ik naar hem kijk zie ik dat hij totaal niet kan voetballen , geen ball fatsoendelijk kan passen niks , alleen verdedigen met overtredingen dan , verder vind ik hem echt niet de beste van de wereld er lopen er veel meer bij die veel beter zijn en nog eens een fatsoendelijke pass kunnen geven , ik snap niet dat pepe zoveel geld verdiend en voor zoveel geld is gehaald , die dat heeft gedaan is echt gek haha maargoed.

Pepe gaat echt niet weg. Waarom zou hij? Hij voetbalt bij de grootste en beste club vd wereld. Tevens is hij zelf ook 1 van de beste verdedigers die er rondloopt, dus ook voor Real geen reden om hem te laten gaan.

Higuain mag van mij wel weg voor het juiste bedrag. Kan Real proberen v Persie te halen of in ieder geval iemand met het neusje voor de goal. Higuain scoort naar mijn mening te weinig voor zo'n grote club als Real Madrid.

25 april 2012 om 11:15

Real laat Pepe en Pipita echt niet gaan hoor. zou echt dommer zijn dan toen we makalele, Fernando Hierro en Fernando Rredondo allemaal lieten vertrekken.

@forzae
Gemiddeld ruim 20 competitie-doelpunten per seizoen is toch niet weinig te noemen, misschien de helft van Ronaldo, maar meer dan Benzema, en meer dan Dimaria en Ozil samen.

Maar ik ken nog wel een mooie club voor hem. Elke wedstrijd een basisplaats, mooi salaris en CL. Higuain ga naar Juve!

25 april 2012 om 15:53

Vind jij dat veel voor een aanvaller van Real Madrid? Ik vind het te weinig.
Overigens naast de doelpunten heeft hij weinig individuele klasse, dat wat Benz wel heeft. Overigens zie ik ze liever allebei niet in de basis staan, daar ze te veel kansen nodig hebben. Tuurlijk kan je geen 3 Ronaldo's in de aanval hebben staan, maar het geld is er, dus je kan wel kwaliteiten kopen die in de buurt liggen van Ronaldo.

Overigens zit je denk ik mis wat betreft de statistieken van Benz en Higuain dit seizoen. Ik zal het na checken.

25 april 2012 om 16:38

die statistieken zijn zoals ik al zei competitiedoelpunten.

En Real heeft een schuld van honderden miljoenen, die kunnen ook niet oneindig meer blijven kopen, vooral nu er meer en meer over financial fairplay wordt gepraat. Tenzij er een rijke oliesjeik het nu over wil nemen met schuld en al is het niet verstandig om nog eens 100 miljoen uit te trekken voor een spits.

Daarnaast is het nog maar de vraag of een vpersie (voorbeeldje) er ook 30 inschiet bij Real. Bij Higuain heb je er in de competitie al zeker 20 (gemiddelde over de laatste 4 jaar)

Edit: welk team heeft een 2e aanvaller die er meer dan 20 gemaakt heeft in de competitie? Alleen Higuain. Dus volgens mij is dat nog niet zo slecht.

25 april 2012 om 17:45

Oneindig veel kopen zeker niet. Maar ze kunnen wel degelijk uitgeven aangezien ze zelfs met transfers al vele miljoenen winst maken.

Higuain is overigens niet enkel maar een 2e aanvaller, ze routeren vaak genoeg. Dat is ook de kracht van Real Madrid. Elke speler heeft een speler achtig zich die bijna net zo goed is.

Adam Szalia opgeleid bij Real jammer dat hij geblesseerd raakte op een moment dat hij zo goed bezig was bij Mainz.

Higuain wordt verkocht. Dan halen we Aguero en Thiago Silva, zodat Ramos weer RB kan spelen. Diarra ook weg, halen we Lucas voor terug. Iedereen blij.

Kan me herinneren dat Rooney negatief over Pepe twitterde laatst. Zal gezellig worden daar met die 2

25 april 2012 om 11:38

Ja inderdaad dat dacht ik ook. Misschien moeten ze dat twitter eens een keer opdoeken, wat een onzin mensen daar al niet opzetten... Hierdoor ontstaan er vaak misverstanden, ook tussen voetballers dus. Zal ongetwijfeld leuk worden op de training Rooney vs. Pepe

Dat bericht over Pepe is totaal van de pot gerukt en een zuiver gerucht, gebaseerd op enkele tweets:

http://sportwitness.ning.com/forum/topics/the-pepe...

25 april 2012 om 11:48

Goh, daarom wordt het ook in de wandelgangen geplaatst!

Ik denk niet dat Real Madrid Pepe zal laten vertrekken. Als er iemand is die de boel achterin stuurt en op scherp zet dan is hij het wel.

och och!
komt dat broekie van Inter ook al naar Barca?
nog zoon duikelaar erbij bah bah

2-2!

Wat doet The People nou... de betrouwbaarheid van die krant staat echt op een laag pitje als ze zo'n berichten blijven posten.

Dat er uberhaupt nog een club geinteresseerd is in Pepe vind ik wonderlijk. Het imago van Real heeft hij eigenhandig ten gronde gericht. Zijn verdedigende kwaliteiten staan buiten kijf maar zijn strapatsen daaromheen maken hem een mikpunt van spot en beklag. Om die reden verwacht ik niet dat er ook maar één topclub in hem geinteresseerd zal zijn.

Pepe naar man utd hahaha wat een grap zeg

waarom praat iedereen zo slecht over pepe oke pepe kan soms helemaal zwart voor zijn ogen zien maar hij is echt goed kijk tegen barca zaterdag niemand had last van hem tegen munchen niemand had last van hem 1op de 6 wedstrijden ofzo laat ie zich soms gaan kan gebeuren het is een portugees dat zit in de bloed je kan hem niks kwalijk nemen maar mensen denken hij trapt een paar mensen flink dat hij dat alleen maar doet elke wedstrijd terwijl dat niet zo is pepe hij is echt spijkerhard en kan gewoon echt goed verdedigen

Pepe heeft een aantal domme momenten gehad, maar hij is en blijft een geweldige verdediger. Één van de beste op deze aardbol, Real zal hem niet zo makkelijk laten gaan. Hij is de gene die achterin de boel regelt, die iedereen op scherp zet. Als men zegt dat hij alleen kan trappen en geen bal normaal kan passen, kijk alsjeblieft Real vaker. Pepe heeft een heerlijke lange bal in de voeten. Een wereld verdediger is het, en het zou dom zijn van Real om hem te laten vertrekken.

Pepe naar United? haha nooit! die mag lekker blijven in de PD, veroorzaakt te veel drama op het veld.

Higuain gaat hopelijk niet weg is al vanaf kinds af aan Madridfan, dat die op de bank zit komt omdat Benzema voor hem staat en dat vind ik de een van de beste meevoetballende spits ter wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren