Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Concurrentie voor Haller bij vacature in Rusland

Laatste update:
/
Giorgi Kharaishvili gaat in de zomer misschien naar Vitesse. “Het is in de voorbije transferperiode niet doorgegaan, maar een transfer blijft een mogelijkheid. Het is nog niet te laat”, zegt oud-aanvaller Giorgi Gakhokidze, die de Arnhemmers in Oost-Europa vertegenwoordigt. In maart zijn volgens Gakhokidze scouts van Vitesse én PSV te gast bij de laatste voorronde voor het EK Onder-17 in Azerbeidzjan. (Diverse Georgische media)
/
Ronaldinho deed onlangs mee in een oefenwedstrijd van Barcelona Guayaquil, maar die club uit Ecuador gaat hem waarschijnlijk niet definitief vastleggen. “Ronaldinho heeft veel betere financiële aanbiedingen gekregen uit het Midden-Oosten en China, maar bij ons is hij dichter bij zijn thuis. We achten ons dus niet volledig kansloos, maar het is aan hem”, aldus vicevoorzitter Carlos Alejandro Alfaro Moreno. (Cadena COPE)
/
CSKA Moskou is door het vertrek van Seydou Doumbia op zoek naar een aanvaller en de naam van Sébastien Haller wordt nog altijd genoemd. De spits van FC Utrecht is echter niet de enige kandidaat, want ook Rubin Okotie van TSV 1860 München en Ibrahim Shuaibu van Giwa FC zijn in beeld. Okotie is een 28-jarige international van Oostenrijk en de twintigjarige Shuaibu speelt voor Haugesund FK. (Match TV)
/
José Sosa is dicht bij een vertrek bij Besiktas. De dertigjarige aanvallende middenvelder staat in de belangstelling van Tianjin Quanjian, dat bereid is om acht miljoen euro te betalen. De Argentijn speelt sinds september 2014 voor Besiktas en kwam eerder uit voor onder meer Atlético Madrid, Bayern München, Napoli en Metalist Kharkiv. (Diverse Turkse media)
/
Yann M’Vila is niet van plan om terug te keren bij Rubin Kazan. De 25-jarige middenvelder heeft het goed naar zijn zin bij Sunderland en hoopt dat het huurcontract wordt omgezet in een definitieve verbintenis. “Ik ben tevreden over de spelers, staf en fans en ben blij dat ik hier mag werken. Ik heb altijd gedroomd van de Premier League. Nu ik hier ben, wil ik hier ook zo lang mogelijk blijven”, aldus de Fransman. (Sunderland Echo)
Kan Sébastien Haller volgens jou het niveau van CSKA Moskou aan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo als hij gister tegen psv speelde zou het de ideale spits voor ajax zijn , houd de bal vast , kan iedereen aansluiten , en scoort redelijk veel!

5 februari 2016 om 21:17

maar hij wil niet na ajax

Waarom zal hij niet naar ajax willen ik denk dat ajax een perfecte club voor hem is.

Maar uit betrouwbare bron heb ik begrepen dat ajax een bod heeft gedaan van 3,5 miljoen euro vandaar het contact tussen utrecht en ajax niet op gang is gekomen

5 februari 2016 om 22:50

3.5 mln. Keep on dreaming. Haller is minimaal 10 mln waard. Zou wel een spits zijn voor Ajax. Ik zou hem ook wel bij Feyenoord willen hebben maar al niet meer haalbaar. Daar hebben jullie (Utrecht) goed gehandeld. Toppertje.

5 februari 2016 om 23:46

Haller kwam bij toeval bij Utrecht hij speelde daarvoor in de Franse 2e divisie,vergelijkbaar met Pelle die ook uit het niets goud waard was voor Feyenoord en daarna voor ruim 8 miljoen werd verkocht.

Vooral hoe die gister met PSV verdediging speelde was genieten.

5 februari 2016 om 22:54

Geen haat trouwens

Besiktas moet nu niemand verkopen tot eind seizoen. Blijft het iig spannend in de competitie.

6 februari 2016 om 08:28

Eind van het seizoen mag hij idd weg. Dan kan Oguzhan naar voren schuiven en Tolgay zijn plek innemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren