Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea gaat in laatste week nog voor monsterdeal

Laatste update:
/
We zouden hem bijna vergeten, maar Victor Moses zit ook nog in de selectie van Chelsea. De vleugelaanvaller is teruggekeerd van een prima seizoen op huurbasis bij Stoke City, maar op een nieuwe kans van José Mourinho hoeft hij niet te wachten: zeker niet nu ook Pedro er nog eens bij is gekomen. Tottenham Hotspur en Aston Villa hebben belangstelling voor Moses en willen de Nigeriaan graag huren. (Daily Telegraph)
/
Ronald Koeman hoopt dat Moses echt voor Tottenham kiest, want dat biedt mogelijkheden voor Southampton. Mocht de trainer van the Saints afscheid moeten nemen van Sadio Mané, die in de belangstelling staat van Manchester United, dan heeft hij Andros Townsend op het oog als vervanger. Townsend mag weg bij Tottenham als Moses komt. Koeman gaat er evenwel van uit dat Mané bij Southampton blijft. (Daily Mirror)
/
Chelsea gaat zich serieus bemoeien met de strijd om Juventus-middenvelder Paul Pogba. De Frans international staat op het verlanglijstje van vrijwel alle vermogende Europese topclubs en in Londen wordt naar verluidt een concreet bod voorbereid: Chelsea zou een bedrag van 75 miljoen euro voor Pogba overhebben. Voor de 22-jarige middenvelder zelf ligt een vorstelijk salaris van acht miljoen euro per jaar te wachten. (Sky Italia)
/
De selectie van Roda JC Kerkrade kan er over twee weken heel anders uitzien. Aanvaller Anco Jansen zou op het punt staan om te verkassen naar een niet nader genoemde club op het tweede niveau van Turkije, terwijl andere spelers de boodschap krijgen dat er voor hen geen plaats meer is bij de Limburgers. Marc Höcher mag weg en Rigino Cicilia, Jorrit Smeets en Santiago Palacios kunnen verhuurd worden. (1Limburg)
/
Het lijkt er niet op dat Reza Ghoochannejhad terugkeert in de Eredivisie. De aanvaller van Charlton Athletic, die in het verleden uitkwam voor onder meer sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, SC Cambuur en FC Emmen, stond in de belangstelling van Willem II. De 27-voudig international van Iran heeft echter een blessure opgelopen waardoor hij maanden uitgeschakeld is en dus kijken de Tilburgers verder. (Brabants Dagblad)
Denk jij dat Paul Pogba deze zomer bij Juventus vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ohw ohw ohw.... Meneer Mourinho riep zo had dat de concurrenten maar met geld aan het smijten zijn.
En wij (chelsea) hoeven ons niet te versterken.
Weer aardig met z'n mondje bezig.

Wil het nog eens zien of Juventus Pogba verkoopt nadat Vidal al verkocht is.

Paul zie ik echt niet naar Chelsea gaan, hij heeft al een voorcontract getekend bij Barca. Waarom denken jullie anders dat het zo stil is rondom hem? Hij verkast volgend seizoen gewoon naar Barca en Barca laat hem nog 1 seizoen in Juventus en terecht! Barca droomteam :

Ter-Stegen
D.Alves
Benatia
Mascherano
J.Alba
Iniesta
Busquets
Pogba
Messi
Suarez
Neymar
24 augustus 2015 om 15:10

Waarom hebben ze dan Arda gekocht? verspilling van geld als ze die gewoon op de bank laten.

24 augustus 2015 om 15:58

Dacht meer hier aan

Bravo/Stegen
Alves/Vidal
Pique
Mascherano
Alba
Rakitic
Iniesta
Messi
Turan/Pogba
Neymar
Suarez
24 augustus 2015 om 16:15

Geen Busquets. Onderschat hem zeker niet. Hij vervovert ontzettend veel ballen en hij is fysiek sterk, iets wat Barca zeker nodig heeft bij corners en vrije trappen tegen, ook enige met Piqué bij barca met Lengte. Ik denk eerder dat op den duur Iniesta vervagen word. Begrijp me niet verkeerd maar hij wordt ook al een dagje ouder en kan vaak geen hele wedstrijd meer volmaken.

24 augustus 2015 om 17:57

Wordt dan wel serieuze concurrentie op het middenveld. Rakitic, Iniesta, Pogba en Busquets verdienen allemaal zeker een basisplaats en dat voor 3 plekken op het middenveld. En dan hebben ze ook nog Turan, die ik toch de mindere vind dat stel.

24 augustus 2015 om 19:54

Arda is geen centrale middenvelder Paul Pogba wel..

24 augustus 2015 om 20:01

ben het 100% met je eens, je ziet en hoort Busquets niet zoveel als al die andere namen. maar Busquets weet zo goed die balans op het middenveld te vinden. sterker nog zonder Busquets op het middenveld heb je geen balans.. zijn allemaal aanvallend denkende spelers. behalve Busquets
is een sloper, pakt de ballen voor je af en zoals je al zei is lang, kopsterk en heeft kracht. Denk dat ze Arda ook gehaald hebben om over misschien 2 seizoenen zijn plekje te overnemen. ( Iniesta ).

24 augustus 2015 om 15:13

Geen Rakitic ? Terwijl die gewoon een topseizoen heeft gedraaid ? Iniesta op rechts ? Benatia ? Ter Stegen op doel ? Zo weinig tekst en toch zo veel onwaarheden.

24 augustus 2015 om 15:41

Haha Benatia in de defensie. Ik kan wel een twintig verdedigers opnoemen die beter zijn.

On topic: Natuurlijk heeft Pogba geen contract met Barca getekend. Als dat wel zo was geweest dan was dat ook wel bekend. Anders zijn clubs als Chelsea en Man City toch voor niets aan het bieden?

24 augustus 2015 om 17:30

Probeer is welke 20 centrum verdedigers zijn beter dan Benatia ik ben benieuwd.

24 augustus 2015 om 19:55

me2, ik hang ook aan zijn lippen haha

25 augustus 2015 om 09:57

@beiden: Pique, Mascherano, Ramos, Pepe, Varane, Thiago Silva, Hummels, Boateng, Miranda, Chiellini, Marquinhos, David Luiz, Mangala, Kompany, Godin, Otamendi, Howedes, Cahill, Demichelis. Hmmm, negentien. En tot een paar weken geleden vond ik Terry ook beter. Maar goed, iedereen heeft een andere mening over het niveau van centrale verdedigers, want ook iemand als Luiz heeft echt zijn minpunten. Ik vind Benatia echter wel van het niveau Verthongen, Skrtel, Agger, Laporte, de Vrij etc. Zo goed?

25 augustus 2015 om 07:59

Nou zonder neymar zijn ze niet meer de oude akkoord met man u

Volgens mij was het laatste nieuws dat er 70 miljoen pond was geboden. Hopelijk gaat de transfer door, want Juventus heeft tenslotte niet voor niets het nr 10 shirt al aan Pogba gegeven. Met hem hebben we in ons middenrif de ontbrekende speler. Jong, wereldklasse en een box to box speler.

Courtois
Azpil
Zouma
Terry
Baba Rahman
Fabregas
Matic
Pogba
Pedro
Costa
Hazard
24 augustus 2015 om 15:48

Denk niet dat Pogba naar Chelsea gaat. Volgens mij wees Juve een bod van 80 miljoen van Barca nog af. Het zou wel echt geweldig zijn. Maar ben al blij als Mourinho de volgende wedstrijd de verdediging veranderd. Snap nog steeds niet hoe de beste verdediging van de PL opeens is veranderd in de slechtste.

24 augustus 2015 om 15:57

Ivanovic is 31, Cahill 29 en Terry 34. Die 3 donderen vroeg of laat over the hill. Schijnbaar nu al?

Pogba zou wel ideaal zijn voor Chelsea, zoals ze nu staan lijkt de balans wat lastig door die Fabregas. Zeker als hij met z'n 28 jaar straks ook op raakt kunnen ze wel iemand gebruiken met het loopvermogen van een Pogba. Zie hem echter liever naar een andere club gaan.

24 augustus 2015 om 16:13

Ik ben ook bang dat de transfer niet doorgaat maar 100 of zelfs 120 miljoen (bijgevoegde speler) is natuurlijk ook een stuk meer dan 80 miljoen.

Dat ligt met name aan ivanovic en de 2 centrale middenvelders. Al het defensieve werk word nu pas in onze eigen 16 gedaan, er word amper meer afgejaagd. Vandaar dat ik ook hoop dat de verdediging net zoals jij word aangepast.

Ik snap dat bericht over Southampton niet. Koeman heeft Townsend op het oog als vervanger van Mané maar hoopt dat Townsend voor Tottenham kiest?

24 augustus 2015 om 15:36

Koeman hoopt dat Moses voor Tottenham kiest. Foutje van voetbalzone denk ik.

Chelsea heeft dringend een goede middenvelder nodig, met enkel Matic en Fabregas (die hopeloos uit vorm zijn) haal je het niet.. Over Mikel en Ramires wil ik niet eens praten..

Chelsea heeft eigenlijk al genoeg middenvelders (wil niet zeggen dat die ook echt goed genoeg zijn voor Chelsea). Misschien kan Chelsea eerst beter een verdediger kopen, en dan een middenvelder, omdat ze in mijn ogen een te zwakke verdediging hebben op dit moment, terwijl Chelsea de laatste jaren juist een sterke verdediging had waardoor de topwedstrijden werden gewonnen.

Chelsea heeft enkele dagen geleden al 70 miljoen geboden + een salaris van 8 miljoen. Zowel het bod als het salarisvoorstel zijn afgewezen door Juventus en Raiola.

Er gaan momenteel sterke geruchten rond op Twitter (van vrij betrouwbare journalisten) dat Chelsea het bod aanzienlijk wilt verhogen nadat Mourinho intern heeft aangegeven dat hij Pogba en Stones nodig heeft.

Ik ben erg benieuwd wat er nog gaat gebeuren.

24 augustus 2015 om 17:21

Ze moeten Ramires bij de deal betrekken. Ik zou Pogba heel graag bij Chelsea willen zien spelen.

24 augustus 2015 om 17:40

Maak daar maar snel oscar en 80m van of ze gaan er niet eens over nadenken lijkt me, na een bod van 80m van barca af te wijzen en 2 belangrijke middenvelders kwijt te zijn.

24 augustus 2015 om 17:33

Kan best is kloppen ik vond het ook nog al vreemd dat we Cuadrado voor zo weinig verhuren terwijl we veel meer hadden kunnen vragen ik hoop dat het waar is met Pogba en Stones krijgen we een echte kwaliteitsinjectie en ook voor de langere termijn zijn het topspelers.

chelsea kan pogba vergeten, een bod van 75 milijoen terwijl barcelona een bod van 80 milijoen had geboden

65-70 miljoen plus Oscar lijkt me prima voor beide ploegen. Maar denk niet dat Pogba naar Chelsea gaat, denk dat hij over 1 of 2 jaar vertrekt naar Barca of Real.

Vidal en Pirlo zijn al vertrokken, Pogba gaat nergens naar toe dit seizoen, tenzij Chelsea ineens 100+ miljoen gaat bieden.

Weer een bewijs, ben je verhuurd, speel je nota bene nog goed ook, krijg je nog geen kans bij Chelsea.

Als je het niet voor het geld doet ben je echt helemaal gek als je als talent voor Chelsea kiest.

Nathan Aké your throwing your career away...(dat rijmt!)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren