Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea biedt 50 miljoen voor jonge smaakmaker

Laatste update:
/
Harvey Elliott gaat een nieuw contract tekenen bij Liverpool. De Engelse grootmacht is positief over de ontwikkeling van jonge buitenspeler en gaat hem tot medio 2023 vastleggen. (Daily Mail)
/
Gillingham moet op korte termijn vrezen voor het vertrek van Jack Tucker. De centrumverdediger van de club uit de League One staat in de belangstelling van Aston Villa en Celtic. (Birmingham Mail)
/
Chelsea heeft serieuze belangstelling voor Houssem Aouar. De Londenaren bereiden momenteel een bod van vijftig miljoen euro voor inzake de jonge middenvelder van Olympique Lyon. (Diverse Engelse media)
/
Manchester United en Bayern München azen op Kalidou Koulibaly. De verdediger van Napoli staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van het Everton van manager Carlo Ancelotti. (La Gazzetta dello Sport)
/
Sassuolo onderhandelt met Chelsea om de terugkoopclausule van vijftien miljoen euro inzake Jérémie Boga te vernietigen. De aanvallende middenvelder sloot zich medio 2018 aan bij de Italiaanse club. (The Sun)
/
AS Roma weet dat meer clubs azen op Chris Smalling. De Italiaanse club maakt daarom haast in de gesprekken met Manchester United om de gehuurde verdediger definitief in te lijven. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Koulibaly goed genoeg voor de top?
Als je moet kiezen tussen Upe of Kouli ga je toch voor Upe? Upe heeft BL ervaring.
Een nieuwe cv betekent het einde voor Javi en Boa. Bayern wil een RA (Hakimi) geen cv. Suele, Lucas, Alaba , Pavard is meer dan genoeg als CV.

28 februari 2020 om 12:16

Ik vind Kouli zeer sterk.. Upa liever omdat hij zo jong is. Dest staat bij Bayern ook bovenaan het lijstje.

28 februari 2020 om 12:28

Hakimi gaat natuurlijk niet lukken, die gaat carvajal opvolgen bij real.

28 februari 2020 om 13:20

@marshmallow hakimi keert komend seizoen terug naar real en die wordt niet verkocht

28 februari 2020 om 14:24

Koulibaly is echt goed. Veel sterker dan Pavard bijvoorbeeld

Oehh dat zou lekker zijn, ik kan genieten van Aouar. Kova/Kante/Aouar, dat is toch een lekker middenveldje hoor. Dan kan Barkley eindelijk opkrassen, heeft Mount wat concurrentie en heb je met Ziyech, Pulisic/Odoi en Aouar zeker drie creatievelingen lopen voorin. Ik zie het wel zitten, al moet de eerste prio absoluut bij een bezem door de achterhoede liggen.

28 februari 2020 om 12:42

Ik had eigenlijk gehoopt dat we Ziyech vooral vanaf het middenveld gaan zien. Laat Kante maar een paar meter daarachter lopen en alle ballen opdweilen die Ziyech kwijtraakt. Ziyech op tien met Kovacic en dan Kante/Mount/Jorginho daarachter zou echt een top middenveld zijn!

28 februari 2020 om 12:54

Is een middenveld met Kovacic, Kante en Aouar niet een beetje fysiek te licht? Volgens mij zijn ze alle drie nog geen 1.75m. Wel zijn het inderdaad verschillende types dus wat dat betreft redelijk complementair aan elkaar, maar eigenlijk zie je bij alle topploegen altijd wel 1 grote en sterke speler op het middenveld rondlopen.

28 februari 2020 om 13:35

Chelsea zou beter Milinkovic Savic halen, past perfect int systeem.. heeft alles in huis( complete middenvelder), is een topspeler & versterkt je team direct.

28 februari 2020 om 13:57

Chelsea moet vooral een linksback halen en centraal plus een spits en ook nog zo speler als aouar of een sabitzer ik denk dat die uitstekend kan functioneren als nummer 10 met veel diepgang.

28 februari 2020 om 14:21

De achterhoede moet zeker versterkt worden bij Chelsea maar de laatste wedstrijd tegen Bayern maakte Christensen toch wel een paar domme fouten die Tomori niet zou maken. Daarnaast is Tomori ook nog eens heel snel en zou hij makkelijk Gnabry kunnen bijbenen, Ik snap niet waarom hij de kans niet meer krijgt want hij was altijd de beste verdediger van Chelsea wanneer hij speelde.

28 februari 2020 om 15:06

Jorginho is enorm overschat. Er is eigenlijk niks waar hij echt goed in is behalve balletjes breed geven en aanspeelbaar zijn. Fysiek is hij dramatisch, hij is ongelofelijk traag en hij maakt zelden goals (penalty's buiten beschouwing gelaten). Bij balverlies speel je vaak met 10 man. Chelsea heeft groot gelijk dat ze hem willen vervangen.

28 februari 2020 om 15:23

Helemaal mee eens. Hij voegt echt heel weinig toe. In Italië viel het natuurlijk niet op hij traag hij was omdat de tempo daar over het algemeen lager is, maar man, wat is hij dramatisch. Staat nooit defensief goed gepositioneerd, heeft te weinig rust enoverzicht, neemt weinig risico's, geen fysiek. Het is dat hij een leuke trap heeft, maar hij valt me best wel behoorlijk tegen ja. Het is te hopen dat Loftus-Cheek binnenkort weer aansluit. Hij is denk ik de missing link op het middenveld.

28 februari 2020 om 17:44

kan mij anders enorm veel kansen herinneren die jorginho creerde en die niet afgemaakt werden door de aanvallers toen ie net bij chelsea kwam.

28 februari 2020 om 18:35

Alhoewel voor mij Kovacic dit seizoen met grote afstand onze beste middenvelder is, zou ik ten alle tijden Jorginho ook opstellen. Hij is al tijden de leider op ons middenveld en de enige wie bij wie de belangrijke passes vandaan komen. Verder herinner ik me ook het jaar voordat hij bij Chelsea kwam, wat stond onze verdediging/middenveld toen belabberd..ik zou juist Kante voor een recordbedrag verkopen en vervangen voor bijvoorbeeld die middenvelder van Lazio. Begint ook een dagje ouder te worden, meer blessures en het bedrag wat overblijft na het aantrekken van een vervanger, kunnen we erg goeg gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren