Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea biedt 15 miljoen per jaar voor vertrek bij Bayern

Laatste update:
/
Sipke Hulshoff ziet het niet zitten om dit seizoen als hoofdtrainer van SC Cambuur af te maken. De interim-trainer heeft dat bij technisch manager Foeke Booy aangegeven. (FOX Sports)
/
Er zijn weliswaar nog geen vorderingen gemaakt in de gesprekken, maar Jack Wilshere wil alleen maar voor Arsenal spelen. De middenvelder ziet sowieso geen reden om deze maand in te gaan op buitenlandse interesse. (The Sun)
/
Arturo Vidal kan een aardig jaarsalaris gaan opstrijken als hij naar Chelsea vertrekt. The Blues bieden de Chileen naar verluidt vijftien miljoen euro per jaar om Bayern München te verlaten. (Daily Star)
/
Paris Saint-Germain mengt zich in de race om Ryan Sessegnon. De Parijse club houdt de verrichtingen van de zeventienjarige linksback van Fulham al maanden in de gaten en zou 35 miljoen euro willen neertellen. (Daily Mirror)
/
Theo Walcott geniet weliswaar interesse uit de Premier League, maar zijn management heeft de aanvaller bij AC Milan aangeboden. De aanvaller, die amper minuten in de competitie maakt, wil Arsenal nog deze maand verlaten. (Daily Mirror)
/
Josep Guardiola heeft Manchester City laten weten dat hij al deze maand over Alexis Sánchez wil beschikken, met oog op de komende maanden. Voorafgaand aan de blessure van Gabriel Jesus was de Chileen in de zomer welkom. (The Sun)
Denk jij dat Arturo Vidal naar Chelsea gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar heeft Chelsea Vidal echt nodig?
Ik weet dat het een stormram is en vast een leuke speler voor de BPL maar Vidal is ook alweer 30+ en dan 15 miljoen per seizoen?

Ik ga mezelf tegenspreken om te zeggen dat Vidal wel een voetballer is die je ploeg sterker kan maken op het middenveld.

5 januari 2018 om 12:24

Denk ook niet dat dit doorgaat aangezien de geruchten over Barkley wel heel hevig zijn. Dan haal je nu twee spelers voor een middenveld, waar ook al Kante, Bakayoko en Fabregas lopen. Tuurlijk is het een toegevoegde waarde, maar ten koste van wat?

5 januari 2018 om 19:43

Ook al? Nu met barkley erbij hebben we 4 middenvelders... een 5e is altijd welkom maar ik hoop persoonlijk op loftus cheeck inplaats van Vidal. Veels te oud om zo een bedrag te gaan betalen per jaar

Voor maximaal 25m zie ik Sanchez graag deze winter komen. Vraagt Arsenal meer, dan kan Man City beter een half jaar wachten voor komst van Sanchez.

5 januari 2018 om 12:36

The sun, moest er nu een geloofwazrdige krant bij staan oke. Hebben we hem echt nodig niet zo zeker van. Zie liever iemand anders komen. En toch zeker andere posities versterkt worden.

5 januari 2018 om 12:48

Ik vind 25 miljoen ook nog best wel veel hoor voor een speler die 5 maanden later gewoon transfervrij is. Ik zou het echt een domme zet vinden, City heeft zoveel spelers, die kunnen die blessures toch wel intern opvangen lijkt me zo. Ik zou zeggen 15 is de max en anders zou je hem over een maand in principe al mogen benaderen volgens mij.

5 januari 2018 om 14:22

Nu al, sinds 1 januari

35 miljoen voor een 17 jarige linksback uit de championship.. Waar gaat het voetbal naartoe..

Walcott...? Is dat wel echt waar we naar moeten streven? Zo de afdankertjes van de top clubs moet Milan het tegenwoordig mee doen precies?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren