Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea aast op defensieve versterking

Laatste update:
/
West Ham United en Stade Reims praten over een transfer van Hugo Ekitike. De jonge spits wordt tevens begeerd door Brentford, Brighton & Hove Albion en Newcastle United. (Sky Sports)
/
Juventus heeft een bod van Aston Villa op Rodrigo Bentancur van tafel geveegd. The Villans hadden een bedrag van 25 miljoen euro over voor de Uruguayaanse middenvelder. (the Guardian)
/
Chelsea wil zijn defensie deze winter versterken met Jules Koundé. De verdediger van Sevilla was afgelopen zomer al dicht bij een overstap naar Londen, maar ??los Rojiblancos wilden de Fransman destijds niet laten gaan. (AS)
/
De naam van Jorginho is bij Juventus op de radar verschenen. Zijn tot medio 2023 lopende contract bij Chelsea maakt de Italiaanse middenvelder interessant. (La Gazzetta dello Sport)
/
Atlético Madrid heeft contact gezocht met de entourage van Matty Cash. De kampioen van Spanje gaat zich vermoedelijk nog niet deze maand met een bod bij Aston Villa melden, maar wil in de zomer wel een poging ondernemen. (Sky Sports)
/
Wolverhampton Wanderers laat Rúben Neves alleen gaan bij een bod van vijftig miljoen euro. Manchester United en Arsenal hebben hun interesse kenbaar gemaakt voor de Portugese middenvelder. (The Sun)
Vind jij Jules Koundé een goede versterking voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neves is belangrijke kracht bij WW maar 50 miljoen vind ik te gortig dan zou ik als United en Arsenal zijnde verder kijken

29 januari 2022 om 14:35

Kan je idd beter Declan Rice halen voor iets meer. Veel betere speler vind ik dat.

29 januari 2022 om 15:08

West Ham vroeg 80 voor Rice en als puntje bij paaltje komt is hij een vrij typisch voorbeeld van een dertien in een dozijn speler bij een topclub ben ik bang.

29 januari 2022 om 15:33

Mwa, vind hem wel heersen vaak tegen de topclubs ook. Maar goed, dat zegt natuurlijk niet alles. 80 is ook wel heel veel. Dan maar uit zijn contract laten lopen...

29 januari 2022 om 15:32

Van de zomer was hij nog op te halen voor 20 a 30 miljoen dacht ik. Prima speler die ik graag bij Arsenal had gezien maar 50 is wel erg veel.

Juve mag blij zijn dat er überhaupt een club 25mil biedt voor zo’n pannenkoek als Bentancur. En dan vragen ze nog meer ook.. heeft alles te maken met die doorverkooppercentage. Maar dat nam ik toch voor lief.

Hoe accepteer je 25 miljoen niet voor Bentancur? Zou hem nog wed doen als je ervoor moest betalen bij wijze van spreken. Wat is dat een slappeling zeg. Hele matige speler.

Dat Neves nog bij de Wolves speelt, is toch wel bijzonder.

Heb dat altijd wel een goede speler gevonden. Destijds bij FC Porto op jonge leeftijd al aanvoerder en deed gewoon goed mee, en bij de Wolves eigenlijk ook al vanaf het begin gewoon onbetwiste basisspeler en laat het gewoon al jaren zien in de Premier League.

De afgelopen jaren heeft Wolves natuurlijk een hele vracht aan Portugese spelers gehad, maar ik dacht altijd dat Neves de eerste zou zijn die een grote transfer zou maken. Maar tot nu toe is Jota eigenlijk de enigste die echt een stap heeft gemaakt, al zal Neves daar ook wel bijkomen verwacht ik.

Zal toch wel zonde zijn mochten we nu Kounde gaan ophalen bij Sevilla. Zijn marktwaarde wordt op transfermarkt ongeveer op 60 miljoen geschat. Daarnaast loopt zijn contract nog door tot medio 2024. Dus Chelsea FC zal dan wel een miljoen of 70 moeten gaan betalen. Ik vind dat niet echt goed beleid als je een goede verdediger als Rudiger laat gaan (mits hij niet verlengd) en dan weer een nieuwe verdediger er voor terughaalt.

Mochten we toch een nieuwe verdediger nodig hebben zal ik persoonlijk Sule gratis proberen op te halen. Het is geen wereldverdediger, maar hij kost je niks en ik denk dat Tuchel deze man wel beter kan maken.

29 januari 2022 om 16:59

Dat zou wel typisch Chelsea zijn om zoiets te doen maar het lijkt erop dat het wel gaat gebeuren. Een verdediger moet er hoogst waarschijnlijk wel bijkomen want Azpi en Christensen gaan misschien ook weg dus dan blijft er weinig over. Sule zou daarbij een optie kunnen zijn maar of hij Chelsea echt beter gaat maken vraag ik mij af. Ik denk dan ook dat er niks anders op zit dan miljoenen uitgeven aan een verdediger om ervoor te zorgen dat je op kwaliteit niet achteruit gaat. Inderdaad zonde maar ik denk niet dat er nog een weg terug is.

29 januari 2022 om 21:58

Pau Torres of Ndicka zouden goede linksbenige CV's voor Chelsea zijn. Een linksbenige CV hebben ze momenteel niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren