Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cassierra wordt aangeboden in LaLiga

Laatste update:
/
Borussia Dortmund heeft Barcelona een ultimatum gesteld. Barcelona heeft twee weken de tijd om de transfer van Ousmane Dembélé af te ronden, die de Catalanen 99 miljoen euro gaat kosten. (Sport)
/
Manchester City en Chelsea hebben de beste papieren in de strijd om Virgil van Dijk, die 77 miljoen euro moet kosten. Liverpool lijkt kansloos, omdat Southampton hem sowieso niet naar the Reds wil laten gaan. (Yahoo Sports)
/
De zaakwaarnemer van Mateo Cassierra werkt momenteel aan een vertrek van zijn cliënt. Hij zou de aanvaller van Ajax hebben aangeboden bij Málaga, dat niet onwelwillend staat tegenover zijn komst. (AS)
/
Giannelli Imbula staat op het punt om naar AS Monaco te verkassen, maar moet nog even geduld hebben. De Monegasken moeten namelijk eerst spelers verkopen voordat de middenvelder binnengehaald kan worden. (RMC Sport)
/
Burnley laat zich niet uit het veld slaan in de strijd om Chris Wood. Het eerste bod van 14 miljoen euro werd door Leeds United van tafel geveegd, maar the Clarets verhogen het bedrag nu naar 23 miljoen. (Daily Mail)
/
Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat Manchester City concreet wordt inzake Alexis Sánchez. The Citizens bereiden een bod van 71 miljoen euro voor, terwijl de Chileen een weeksalaris van 440.000 euro kan verdienen. (Daily Telegraph)
Moet Mateo Cassierra meer kansen krijgen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vindt het redelijk kinderachtig dat Southampton niet aan Liverpool wil verkopen. Als ze evenveel of zelfs meer bieden, waarom niet? Liverpool heeft Van Dijk misschien eerder al benadert maar dat is nooit bevestigd. Ze zitten hier ook Van Dijk mee dwars omdat hij naar Liverpool wil. Verder is Liverpool een werkelijke goudader geweest voor Southampton afgelopen jaren. Lijkt alsof Southampton het erom doet

15 augustus 2017 om 12:31

Lijkt me toch logisch? Soton is er niet van gediend dat een club haar spelers zonder toestemming benadert en wil daarna geen zaken meer doen met die club in kwestie. Tenminste, niet zolang er ook andere gegadigden zijn. Ze zijn al vriendelijk genoeg geweest om geen aanklacht in te dienen.

Niet iedereen zou zo reageren maar dat kun je toch zeker wel snappen? Dat een club een beetje principes heeft en niet met zich wil laten sollen, alsof dat zo vreemd is

15 augustus 2017 om 13:21

Ik vind het vrij kinderachtig dat Liverpool, dat Southampton al jaren heeft uitgehold, niet het respect kan opbrengen om zich eerst bij de club te melden.

Hahaha wat een belachelijk bericht dat eerste. 2 weken zeg je? Nogal logisch he, aangezien het 15 augustus is en over 2 weken de markt sluit? Waarom zou Dortmund die deadline geven als die er hoe dan ook toch al is. Die bestaat al los van wat Barca en/of Dortmund doet of wil. Soms vraag ik me echt af wat voor een idioten er in de sportjournalistiek rondlopen tegenwoordig

15 augustus 2017 om 12:58

Ik geef je gelijk maar het is verkeerd overgenomen. Het gaat eigenlijk over 2 speelrondes zoals vele zien als 2 weken, de 19e is de eerste en de tweede is 26e en dat zou dan de deadline moeten zijn.

15 augustus 2017 om 13:54

klopt inderdaad, de deadline is 26 augustus staat op onderandere transfermarkt.

Ja, met Huntelaar erbij zal hij dit jaar ook weer zijn minuten in Jong Ajax moeten maken. Kan me voorstellen dat ie daar wel klaar mee is. Van wat ik heb gezien, denk ik niet dat hij eerste spits van Ajax gaat worden. Als Ajax hem voor zijn aankoopsprijs of meer kan verkopen, zou ik het doen.

15 augustus 2017 om 13:10

Dat denk ik ook, hoewel hij wel potentie heeft, maar ik zie in hem geen Ajax spits.

Iedereen schreeuwt moord en brand over Sánchez, maar mensen moeten zich realiseren dat deze gasten puur zijn gekomen om de oversteek te maken. Nu ze in Europa zijn, komen ze sneller op de radar van clubs. Ajax moet hier lekker mee doorgaan. Met een goed scoutingsnetwerk kunnen ze dikke winsten opstrijken en hebben ze in potentie (zie Sánchez) voor 1 a 2 seizoenen een leuke aanwinst.

Hoezo moet Monaco eerst verkopen voordat er gekocht kan worden? Die zijn aardig leeggekocht..

15 augustus 2017 om 13:37

Je kunt dan wel veel verkopen, maar als de financiele situatie van de club niet goed is, heb je daar niet veel aan.

99, 77 en 71 miljoen. De voetbalwereld is echt op hol geslagen, iedereen zal PSG wel bedanken voor het geven van het laatste zetje. De vraag is nu hoelang het gaat duren voor deze bubbel barst en clubs in de problemen komen.

15 augustus 2017 om 13:11

Ik hoop eerlijk gezegd snel. Zodat het niveau wat dichter naar elkaar toe kan groeien.

Ik zie net dat een club als Zenith met een eigen privéjet naar Nederland komt. Dat vliegtuig heeft waarschijnlijk al een veelvoud aan geld gekost van de selectie die Utrecht heeft.

Hier kan je toch nooit mee concurreren.

15 augustus 2017 om 13:38

De verschillen zijn al veel te groot waardoor het niveau nooit meer dichter naar elkaar zal groeien. Dat is alleen mogelijk als de kleine landen ook met miljardairs op de proppen komen.

Wees eerlijk komt gewoon te kort voor Ajax 1. dus eigenlijk een miskoop t.a.v. het beleid wat gevoerd word.

15 augustus 2017 om 13:19

Of hij te kort komt weten we niet (weet alleen ajax). Hij is jong en heeft enorm goede spelers voor zich. Anders had hij het misschien wel gered.
Voor een miljoen of 10 verkopen. Alles onder aankoopprijs sws afwijzen.

Het zou wat zijn, als Overmars zelfs op die miskoop winst weet te maken. Met Malaga als mogelijk geïnteresseerde club is dat misschien mogelijk.

Je bent gek als je 77 miljoen Euro voor van dijk gaat betalen terwijl de vrij maar 20 kost. Oké van dijk kan beter opbouwen maar ik vind de vrij verdedigend beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren