Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bojan moet man van 19,5 miljoen euro opvolgen

Laatste update:
/
Gonzalo Higuaín heeft niets gehoord van Barcelona. De spits van Napoli, in het verleden nog werkzaam bij Real Madrid, probeert de geruchten rond zijn persoon zo ver mogelijk van zijn bed te houden. “Barcelona? Ik weet er helemaal niets van en ik heb er dus niets over te zeggen. Ik denk alleen maar aan het WK”, zegt de spits, die een uitstekend seizoen in de Serie A achter de rug heeft. (Sky Italia)
/
Mikel Arteta staat voor een gevoelige terugkeer in Spanje. De Baskische middenvelder staat momenteel onder contract bij Arsenal, maar hij wordt bij Athletic Club genoemd als opvolger van de naar Manchester United vertrokken Ander Herrera. Arteta is geboren in San Sebastián en hij verdedigde in het verleden de kleuren van Real Sociedad. Dat is de Baskische rivaal van Athletic Club. Wordt vervolgd. (AS)
/
Bojan Krkic speelde in Italië bij topclubs AC Milan en AS Roma en hij staat voor een terugkeer in de Serie A. Weliswaar niet in de absolute top: hij wordt door Torino gezien als opvolger van Ciro Immobile. De international van Italië werd voor 19,5 miljoen euro aan Borussia Dortmund verkocht. Torino hoopt Bojan te huren van Barcelona, al behoort een permanente transfer ook tot de opties. (Sky Italia)
/
Directeur Piero Ausilio van Internazionale is gesignaleerd in Barcelona en dat heeft alles te maken met de toekomst van twee spelers. Inter wil Barcelona-controleur Alex Song naar de Serie A halen, terwijl Barcelona interesse heeft in Inter-aanvaller Mauro Icardi. Beide partijen zijn met elkaar in onderhandeling over een mogelijke ruildeal. De verwachting is dat Barcelona nog wel wat moet bijbetalen. (Diverse Italiaanse media)
/
Héctor Moreno leek op weg naar Olympique Marseille, maar er is nu ook interesse uit Engeland. Hull City, dat zich wist te plaatsen voor Europees voetbal, heeft namelijk ook interesse in de international van Mexico. Het gaat om een bedrag van 6,5 miljoen euro. Espanyol liet in een eerder stadium al weten niet mee te willen werken aan een transfer van de ex-speler van AZ. (Sport)
Is Torino een geschikte club voor Bojan Krkic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wens hem het beste. Goede kerel is het en heeft potentie om nog steeds een goede spits te worden.

30 juni 2014 om 01:10

Jaa zeker, begon bij ajax net in vorm te raken, hopelijk weet hij nog iets van zn carrière te maken, all time topscoorder in la masia, het talent is meer dan aanwezig

Mooie club voor Bojan misschien kan hij zich daar in de schijnwerpers spelen!

Die Bojan is ook aan het afzakken zeg werd niet vrolijk toen hij naar Ajax ging maar hij heeft zijn naam niet waar gemaakt. Misschien is het een laatbloeier en kan die ooit nog bij Barcelona spelen maar voorlopig nog niet.

Wel moeten trainer kappen met hem als Rechtsbuiten te gebruiken het is gewoon een spits.

De interesse in Moreno zou wel over zijn nu zijn been gebroken is, zonde.

Grappig om te horen. Icardi gaan we echt niet verkopen en al zeker niet ruilen voor Song + geld

30 juni 2014 om 14:22

All1 maar geruchten.
Wanneer komt inter met officieel nieuws naar buiten

30 juni 2014 om 16:46

Vraag het mij ook af. Soms vermoeiende om te zien hoeveel namen de revue voorbijgaan zonder dat er maar iets concreet wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren