Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bizarre afspraak kan Sterling zes miljoen opleveren

Laatste update:
/
Patrick N’Koyi is op proef bij Willem II. De 25-jarige aanvaller deed maandag mee aan de training van de Tilburgers in Oisterwijk. Hij zit zonder club sinds zijn vertrek bij Petrolul Ploiesti in Roemenië en speelde daarvoor voor FC Eindhoven en Fortuna Sittard. De in Congo-Kinshasa geboren N’Koyi kwam in dienst van Petrolul overigens tot slechts één doelpunt in zeventien competitiewedstrijden. (Brabants Dagblad)
/
Internazionale heeft een bod uitgebracht op João Moutinho. De club uit Milaan versterkte zich al met João Miranda, Geoffrey Kondogbia, Martín Montoya en Jeison Murilla, maar is schijnbaar nog niet klaar op de transfermarkt. Het is niet bekend hoeveel i Nerazzurri op de 28-jarige Moutinho hebben geboden, maar de vraagprijs van AS Monaco zou 25 miljoen euro bedragen. Zenit Sint-Petersburg heeft ook interesse. (Journal du Dimanche)
/
Inmiddels is wel duidelijk waarom Raheem Sterling graag naar Manchester City lijkt te willen. Sterling heeft met zijn zaakwaarnemer een ongebruikelijke afspraak dat hij zelf vijftig procent van het onderhandelingshonorarium in de wacht sleept. In het geval van een transfer van zeventig miljoen euro is dat bijna zes miljoen euro netto. Sterling weigert mede daarom zijn contract bij Liverpool te verlengen. (The Telegraph)
/
Crystal Palace hoopt Yohan Cabaye over te nemen van Paris Saint-Germain. Dat zegt Steve Parish, de assistent van manager Alan Pardew: “We willen hem absoluut halen, hij zou een geweldige versterking voor ons zijn. Hij is een doorgewinterde international en een speler die zeker goed genoeg is voor de top tien in de Premier League.” Cabaye won bij PSG twee landstitels, de Coupe de France en Coupe de la Ligue. (talkSPORT)
/
Newcastle United wil zich versterken met Ivan Toney. De negentienjarige aanvaller scoorde vorig seizoen in veertig wedstrijden voor Northampton Town acht keer in de League Two en manager Steve McClaren is erg van hem gecharmeerd. Toney heeft nog maar een contract voor één seizoen en hoeft dus niet veel te kosten. In november was hij nog dicht bij een transfer naar Wolverhampton Wanderers, maar die deal ketste af. (Sky Sports)
Denk jij dat Raheem Sterling deze zomer van club verandert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arme Sterling wordt aan alle kanten kapot geschreven.

7 juli 2015 om 15:08

Ja als je gwn meer wilt verdienen, moet dat kunnen

7 juli 2015 om 17:55

LeoNeymar. zou jij dat niet willen dan? hij wilt waarschijnlijk ook voor prijzen spelen en weet dat dat me Liverpool niet gaat lukken. vind het wel logisch.

7 juli 2015 om 23:16

Goeie voetballer snap dat ie weg wilt. Mancity vind ik persoonlijk een club zonder cultuur die vele spelers verpesten door de koop cultuur. Zie hem eerder bij united Arsenal bayren juve en zelfs Chelsea gaat nog beter om met zijn spelers

Nou met deze afspraak kan je in ieder geval wegstrepen dat de zaakwaarnemer de geldwolf is en het alleen maar daarom doet. Sterling wordt zelf in alle opzichten rijker van een transfer, dus dan zou je nog wel wat transfers kunnen verwachten van deze jongen.

7 juli 2015 om 15:09

die zaakwaarnemer pakt ook 6 miljoen.
hij dacht misschien: 12 miljoen als sterling naar city gaat, maar hij wil bij liverpool blijven. Ik geef hem gewoon de helft, heb ik nog altijd 6 miljoen.

Belachelijke bedragen trouwens. Waarom zou een zaakwaarnemer 12 miljoen euro voor 1 transfer moeten krijgen. Zoveel doet ie niet.

7 juli 2015 om 15:17

Wat zal Sterling voor tekengeld hebben gevraagd als om bij te tekenen. Dat zal ook weinig verschil hebben gemaakt met die 6 miljoen.

En een zaakwaarnemer wordt (goed) betaald op momenten van transfer. Maar het is niet zijn enige taak. Elk mogelijk belang van een speler ligt ook bij hem, alleen dit is zijn moment om voor die speler te cashen. Daarom willen veel mensen ook af van zo'n betaling en dat de zaakwaarnemer gewoon een vast salaris ontvangt. Zonder dit soort "extra's".

7 juli 2015 om 15:42

natuurlijk doet een zaakwaarnemer meer dan alleen transfers, maar dat zal man city (de clubs) toch een zorg zijn.

Als jij naar de kapper gaat, betaalt jouw baas dat toch ook niet.
Is gewoon dom van voetbalclubs dat ze hier ooit in mee zijn gegaan.
Als spelers een zaakwaarnemer willen, dan moeten spelers ze ook zelf betalen.

Het werk wat een zaakwaarnemer doet is nou niet echt bijzonder. In een normale business krijgen ze voor t zelfde werk slechts een fractie.

7 juli 2015 om 15:47

Ik vind zelf dat spelers en zaakwaarnemers zelf mogen weten wat voor percentages ze afspreken, zolang de speler zich er maar fijn bij voelt.
Clubs hebben vaak het gevoel dat zij voor die kosten opdraaien, en in principe is dat ook zo. Echter zouden de spelers hetzelfde eisen als ze hun eigen belangen zouden behartigen.
En zoals JDG aangeeft, hebben die zaakwaarnemers vele taken. Sponsorcontracten lopen bijvoorbeeld ook via hen. Veel mensen verkijken zich erop hoe complex al die miljoenencontracten zijn.

7 juli 2015 om 16:11

@dante ik weet wel dat niet iedereen zaakwaarnemer kan worden, maar 12 (6) miljoen bij 1 speler
Kijk wat een goede advocaat verdient...dat ligt toch iets lager

In een klap financieel onafhankelijk. Ik hoop dat we hem kunnen verkopen voor dat bedrag.

7 juli 2015 om 16:48

Met zijn talent komt hij er wel, al zou Liverpool akkoord gaan met de prijs die City wil geven, dan kan Sterling 10.000.000 per jaar vragen, aangezien City hem zo graag wilt/nodig heeft voor die home grown regel. Er ziin nou eenmaal niet heel veel Engelse talenten die op BPL niveau zitten. Tuurlijk zijn er een paar, maar de club waarvoor ze spelen kunnen om te beginnen +20000000 doen boven op de prijs waarvoor ze hem willen verkopen.

De media praat alleen maar onzin komt het uit Sterling zijn mond? Nee.
Speculaties. Trage niews dag voor de jounalisten van de Telegraph.

zitten ze bij andere clubs te slapen ofzo? die cabaye kan toch nog makkelijk mee bij arsenal of man utd? dat is echt nog wel een speler die iets kan toevoegen.

7 juli 2015 om 15:31

Inderdaad, het zou echt ongelofelijk zijn als hij naar Crystal Palace verkast.

Volgens mij is Steve Parish geen assistent bij Crystal Palace maar voorzitter.....

Aardig team krijgt Inter als Joao Moutinho ook nog komt.

7 juli 2015 om 17:14

Inderdaad, ze beginnen een heerlijke team te bouwen. Als Moutinho nog komt, hebben ze samen met Juve de beste middenveld van de Serie A. Het is duidelijk dat ze volgend seizoen om de titel gaan strijden en ik geef ze wel een goede kans. Enige probleem is dat Mancini niet echt een goedde team kan smeden. Met namen alleen kom je er niet...

Wat een onzin wordt er geschreven. Sterling tekent niet bij vanwege een 'bizarre' afspraak?
Als dat waar is, van die constructie, dan was dat geen reden om niet bij te tekenen... Ontgaat iedereen de tegenstelling? Als hij bijtekent, dan kan hij meer opbrengen en dus meer opstrijken..

Ach ja, ik hoop dat het allemaal flauwekul verzinsels zijn en dat hij gewoon blijft en de pannen van het dak speelt dit seizoen, met Liverpool...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren