Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/7): Bizar bod van 200 miljoen euro aanstaande

Laatste update:
/
De defensie van Manchester United gaat komende zomer op de schop en dat gegeven zorgt voor wilde speculaties. De ene na de andere verdediger wordt in verband gebracht met the Red Devils en ook Winston Reid mag zich nu in dat rijtje scharen. De 25-jarige stopper van West Ham United is een van de vele kandidaten die in de gaten wordt gehouden, al is de komst van de Nieuw-Zeelands international geen topprioriteit. (Daily Mail)
/
Cris Coleman wist al dat Gareth Bale ontzettend goed is, maar na de interland tegen IJsland is de bondscoach van Wales helemaal lyrisch. "Ik heb nog met Ryan Giggs samengespeeld en ik heb altijd gezegd dat hij de beste speler is waar ik ooit mee heb gewerkt", zei Coleman. "Maar ik denk dat Bale beter wordt. Hij is explosiever, completer. Ik heb niets tegen Ryan, maar Gareth wordt de nummer één.". (Daily Record)
/
Josep María Bartomeu kan nog honderd keer roepen dat Lionel Messi niet te koop is, maar in Manchester heeft men daar absoluut geen boodschap aan. City bereidt volgens ingewijden een bod van 200 miljoen euro voor op de Argentijnse megaster, waarmee de Engelsen in principe voldoen aan de voorwaarde om met la Pulga te mogen onderhandelen. Grote vraag is of Messi ook trek heeft in een transfer, al zal de 25 miljoen euro op jaarbasis, die the Citizens hem willen bieden, het probleem niet zijn. (El Confidencial)
/
Na het succesverhaal met Shinji Kagawa wil Borussia Dortmund wederom een Japanner halen: Yuya Osako. De 23-jarige aanvaller is pas twee maanden in dienst van 1860 München, maar heeft nu al een overweldigende indruk achtergelaten. Bijkomend voordeel is dat in het contract van de Aziaat een afkoopsom van 750.000 euro is opgenomen, wat de komst van de technicus ook nog eens een goedkope operatie maakt. (TZ)
/
Leandro Bacuna doet het uitstekend bij Aston Villa, maar krijgt komende zomer mogelijk toch extra concurrentie. De club uit Birmingham is namelijk van plan actie te ondernemen voor Phil Bardsley, die naar alle waarschijnlijkheid transfervrij vertrekt bij Sunderland. De Schots international kan zijn contract weliswaar verlengen, maar nu the Black Cats op degraderen staan heeft hij daar weinig trek in. (SportsDirect News)
Lionel Messi gaat in de toekomst ... Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

city is de kluts kwijt, 200miljoen??? daarmee kan je een hele team maken, een redelijk goeie nog ook

7 maart 2014 om 20:35

Het zijn maar de wandelgangen het hoeft niet waar te zijn

7 maart 2014 om 20:35

Maar als je een onbeperkt vermogen hebt is 200 miljoen niet zo veel.

7 maart 2014 om 22:15

Het is niet onbeperkt en als je zo gaat strooien kom je in de problemen ze moeten realistisch worden en wat degelijke verdegers kopen anders komen ze nooit ver in europa

7 maart 2014 om 20:37

Ik zie Messi Man City wel kampioen maken dan.

7 maart 2014 om 20:49

Dit city heeft nu al de beste spelers maar als team vind ik chelsea ( mede door mourinho ) beter, messi zie ik dit zeker veranderen en als die dit zou doen en slaagt zijn we ook meteen van t gezeik af dat hij maar in 1 competitie kan spelen, want ik denk dat messi overal zal slagen gwn een geniale voetballer

7 maart 2014 om 21:25

Maar niemand weet of messi echt gaat slagen bij een andere club in een andere competitie

7 maart 2014 om 22:22

nee inderdaad.. hij is redelijk beperkt..

btw die 200 miljoen.. uiteindelijk niet zo gek hoor... reclame.. sponsering.. portretrechten, ect.... het brengt wel geld in het laatje...

7 maart 2014 om 23:06

Beperkt?? Messi?? Heb jij wel voetbalkenis, de beste voetballer ter wereld! Doe is effe objectiev!

7 maart 2014 om 23:36

Sarcasme!!!

7 maart 2014 om 20:48

Dan kan Liverpool Messi ook kopen wanrlt Liverpool heeft in zomer 250miljoen om uittegeven. Fantastische club Liverpool met legendarische history en geweldige supporters. YNWA

7 maart 2014 om 20:50

Vanwaar komt jouw bron? 250 miljoen voor Liverpool terwijl ze een verlies leden van 60 miljoen euro. Dat wordt dan een paar jaar geen Europees voor ze en zoveel heeft Liverpool echt niet liggen.

7 maart 2014 om 20:50

En jij als real fan bent er natuurlijk vanaf (;

7 maart 2014 om 20:51

Dit geld voor liverpool niet omdat ze niet in europa speelden dit jaar kinnen ze niet geweerd worden uit europa

7 maart 2014 om 21:00

Volgens mij wel daar was laatst zelf een artikel over.

7 maart 2014 om 21:26

Okee ik las op vi dat het juist niet kon omdat ze dus geen europa speelt, maar we zullen zien gun het liverpool in ieder geval wel. Fantastisch stadion fantastische supporters en fantastische sfeer.

7 maart 2014 om 23:50

En bij de rest van de wereld niet natuurlijk.... drogreden thomfcu1998

8 maart 2014 om 20:18

Hzo paar jaar geen Europees?

7 maart 2014 om 23:41

Alleen heeft City al een beestenteam, en met Messi erbij worden ze alleenheerser in Engeland, en misschien wel Europa.

Gebeurt niet is gewoon pure onzin

7 maart 2014 om 21:12

Bullshit

Messi's clausule is 250 mil, niet 200. Buiten dat alles lijkt het me stug dat ze dat bedrag echt neer gaan leggen.

7 maart 2014 om 23:05

Zouden ze hem laten gaan als het een echt bod was?

7 maart 2014 om 23:47

Die 250 miljoen is wat Barça netto in het laatje krijgt. Daar komt nog eens meer dan het dubbele aan belasting en andere kosten bovenop.

Ergens hoop ik zo dat Messi vertrekt.. Ik heb niks met dat gesmijt met geld want dat verwoest het voetbal maar ik wil wel 1 uitzondering maken. Daarbij komt dat MC geld als water heeft en dus niet leent bij iedereen die ook maar een cent te makken heeft.

Kneiters wat zou je dan een ziek team hebben. Lees het trouwens op veel meer plekken, zou echt waanzin zijn!!

Hart
Zabaleta
Kompany
Demichellis
Kolarov
Nasri
Toure
Fernandinho
Silva
Aguero
Messi
7 maart 2014 om 21:28

Stil een zwakke plek met die Demichelis.

Ze zijn niet goed wijs maar ik denk dat Messi (in de toekomst) wel de overstap gaat maken.
Hij is toe aan een nieuwe uitdaging denk ik, en Ronaldo heeft laten zien dat hij zijn United tijd bij Real heeft kunnen evenaren (overtreffen) zelfs.
Ik denk nu ook dat Messi ook wel eens wat nieuws wil en de wereld wil laten zien dat hij in Manchester ook goed kan presteren.

Wandelgangen haha zal never en nimmer gebeuren

Dit is puur en alleen reacties uitlokken van Voetbalzone met hun artikel over Messi in de wandelgangen....

Kan aan mij liggen maar is de clausule van Messi niet 250 miljoen? Meen dat ooit eens gelezen te hebben op deze site. Desondanks de 'luttele' 50 miljoen verschil is het natuurlijk complete waanzin als ooit een transfer als deze gaat plaats vinden natuurlijk.

Messi wil niet gaan en zal ook niet gaan. Plus - dit is natuurlijk de wandelgangen.

7 maart 2014 om 21:06

Mss allemaal onzin maar hij vraagt regelmatig aan de argrntijnen van city hoe alles daar gaat en hij zou er goed aan doen om weg te gaan. Niet per se city!

250 miljoen is de clausule...

Nee, dat gaan ze nooit betalen. Daarvoor kunnen ze 3 wereldsterren halen, waarom zou je dan Messi halen? En dan is het nog maar de vraag of Messi wil, ik zie hem nooit meer vertrekken bij Barca.

7 maart 2014 om 21:25

Als messi zo goed is dan zou hij slim moeten zijn en vertrekken. Naar waar da moet hij zelf weten maar vertrekken zodat hij zich kan meten in een top competitie!

7 maart 2014 om 21:39

Inderdaad!

Barcelona, Real Madrid, Villereal, Valencia, A. Madrid zijn ook geen tegenstanders. Tuurlijk is de Engelse competitie sterker, maar zo heel veel verschilt het niet. Een topcompetitie is de Spaanse zeker, daar is geen discussie over mogelijk.

7 maart 2014 om 22:18

real en A.madrid wel maar de rest kan zich niet handhaven in de premier league, dus messi doet er goed aan om te veranderen. mss niet naar city maar das wel de ploeg waar hij mss heen wil moest hij weg gaan!

200 miljoen gaat nergens meer over al zeg ik het zekf zie messi sowieso niet naar man city gaan die zit goed bij barca is ook de club waar die thuis hoord

Ben net nieuw hier.. Maar niet alles valt hier serieus te nemen neem ik aan?

7 maart 2014 om 23:43

Nee. Het is in de wandelgangen, dit zijn puur geruchten die niet waar hoeven te zijn.

Ben net nieuw hier.. Maar niet alles valt hier serieus te nemen neem ik aan?

8 maart 2014 om 00:08

Nee. Het is in de wandelgangen, dit zijn puur geruchten die niet waar hoeven te zijn.

Messi gaat toch niet op het aanbod in. Niet omdat hij denkt dat Barcelona zijn club is of dat hij niet voetbalt voor het salaris, maar omdat hij bang is dat hij afgaat tegen het fysieke voetbal in Engeland. Hij is bang dat hij niet de cijfers kan weerleggen die Ronaldo bij United had.

Sluit het niet uit. Aguero zijn vriend speelt er ook. En als hem een ziek salaris bieden kan Het nog gek lopen in voetballand.

Moeten ze Xavi en Iniesta bij kopen anders hebben ze niks aan Messi

City is helemaal de kluts niet kwijt
De eigenaar heeft gewoon belachelijk veel geld te spenderen en zeg nou eerlijk als jij een bankrekening heb waarvan je allee nullen niet eens ken tellen zou jou het ook geen fluit uitmaken of je nou 200miljoen of 700miljoen er in wil pompen geld is het probleem niet en aangezien Barcelona einde Latijn is tijdperk over zou ik als Messi zijnde toch wel 3x na denken over 25mil per jaar speel je nog in Engeland ook zou Messi daar graag willen zien spelen Ronaldo heeft zich al bewezen in Engeland nu Messi nog buiten Spanje 🔝😎😍

8 maart 2014 om 21:28

na ik zij niet naar Engeland willen
echt erg land.
het weer...
het eten
en heelmaal de vrouwen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren