Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Bayern doet opvallende poging voor doelman

Laatste update:
/
Internazionale is wederom in de markt voor Marco Borriello. De 31-jarige aanvaller is bij AS Roma zijn plek lang niet altijd zeker, maar in Milaan moet hij de zorgen voorin wat gaan verlichten. Ook clubs als West Ham United, Fiorentina en Sampdoria hebben in Rome geïnformeerd naar Borriello, die in het verleden onder meer uitkwam voor AC Milan, Genoa en Juventus. (RAI)
/
Het aantal aanvragen dat Juventus binnenkrijgt met betrekking tot Sebastian Giovinco neemt met de dag toe. Manchester United heeft de aanvallende middenvelder al een tijdje op het wensenlijstje staan en ook Arsenal ziet de komst van de 26-jarige Italiaan en 17-voudig international wel zitten. Giovinco is in Turijn voornamelijk bankzitter en kwam dit seizoen pas tot 241 minuten in de Serie A. (Sky Italia)
/
Opmerkelijk: Bayern München is de laatste weken veel in de weer met de zaakwaarnemer van Víctor Valdés. Nu lijkt het niet bijzonder logisch dat Valdés naar München trekt, omdat hij daar zal moeten concurreren met Manuel Neuer. Toch suggereren diverse Spaanse media dat het er serieus op lijkt dat der Rekordmeister interesse heeft in de bij Barcelona vertrekkende sluitpost. (Diverse Spaanse media)
/
Als Valdés daadwerkelijk naar Bayern gaat, brengt dat een enorme keeperscarrousel op gang. Real Madrid is in dat geval namelijk van plan Neuer naar de hoofdstad van Spanje te halen. De komst van Neuer betekent het definitieve einde van Iker Casillas in Madrid. Als Casillas vertrekt, een handvol Engelse clubs en Paris Saint-Germain worden genoemd, zal ook daar weer een keeper moeten verdwijnen. (Sport)
/
Jordan Larsson treedt wellicht in de voetsporen van zijn vader. De zoon van Henke Larsson, een zestienjarige middenvelder van Hogaborgs BK uit Zweden, wordt door Manchester United in de gaten gehouden. Larsson senior speelde in zijn actieve loopbaan onder meer voor the Mancunians. Van Jordan wordt in de komende jaren veel verwacht en zodoende mocht hij ook al met Helsingborgs IF meetrainen. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (Expressen)
Welke keeper is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha Valdez naar Bayern? Laat me niet lachen. Tenzij hij lekker wilt banken in de laatste jaren van zijn carrière voor een niet al te hoog salaris. Die vliegenvanger gaat Neuer echt niet uit de basis spelen.

12 januari 2014 om 10:35

Lees je de tekst wel of niet? Staat toch dat real neuer wil hebben? Lees de tekst eerst voor je tof wil doen, en valdes is aardig in vorm de laatste tijd

12 januari 2014 om 10:41

Maar Bayern laat Neuer nooit gaan dus het maakt niet uit dat Real Neuer wilt hebben.

12 januari 2014 om 12:01

RKC wil Neuer ook wel, is nog geen reden dat Neuer daarom vertrekt

12 januari 2014 om 12:16

Neuer blijft gewoon bij Bayern is onzin dit artikel waarom zou hij weggaan bij de sterkste club van Europa en bovendien heeft hij het hier naar zijn zin . is neuer geen figuur dat voor het geld gaat maar die voor de club gaat waar hij veel speelt en plezier heeft btw zijn er meer Duitsers bij bayern dan bij Real dat zijn belangerijke factoren

12 januari 2014 om 13:49

Neuer hoeft ook niet voor het geld weg te gaan, aangezien de salarissen die Bayern betaald al hoog genoeg zijn. Als je Engelse, Duitse, Italiaanse en Spaanse top speelt hoef je voor het geld niet te verkassen. Veel mensen roepen dan over clubliefde, maar het is nu eenmaal veiliger om bij de club te blijven waar je al een basisplaats hebt ipv te gaan verkassen.

12 januari 2014 om 10:50

Nou betaal jij ze salaris dan?

on: valdes kan het beste naar Monaco gaan

Dit lijkt me heel sterk. Als neuer naar real gaat , zou ik toch eerder courtois halen ofso en niet een oude valdes

Zo onrealistisch. Natuurlijk laat bayern de beste keeper ter wrreld niet naar real gaan en nemen ze er zelf de nr 10 van de wereld die ook nog stuk ouder is voor terug. Onzin.

Ik hoef die boriello helemaal niet te zien in een inter shirt wat zou dat een drama aankoop zijn.
Komop thorir haal AUB goede spelers met oog op toekomst en geen spits die overal word.uitgekotst en nergens aan de bak.komt
Ik mis onze mooie tijden met echt voetballers

Zou Giovinco graag naar Arsenal zien komen aangezien hij precies de speler is die Arsenal nodig heeft. Met een tekort aan snelle vleugelspelers (helemaal nu Walcott er ook weer een half jaar uit ligt) kan een snelle buitenspeler als Giovinco erg nuttig zijn.

Neuer heeft een betere toekomst dan valdez denk ik aangezien de leeftijd en barcelona heeft meerdere land en leeftijd genoten dus ik denk dat valdez niet eens weg wil! Avonturen heeft hij al genoeg gehad

Neuer is natuurlijk klasse beter als Valdes en een stuk jonger! Denk niet dat het heel waarschijnlijk is. Verder vindt ik het super jammer wat er met San Iker gebeurd in Madrid. Was altijd een van mijn idolen, geweldige keeper, uitstraling en boegbeeld van een van de grootste clubs van de wereld. Jammer dat die nu troosteloos op de bank zit. Dat verdiend hij niet. Kan het beter net als Raul aanpakken en nog enkele mooie jaren maken bijvoorbeeld bij een Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren