Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Basiskracht Koeman heeft akkoord met nieuwe club

Laatste update:
/
Een nog onbekende club uit de Premier League heeft in de afgelopen transferperiode geprobeerd om Bas Dost naar Engeland te halen. VfL Wolfsburg ontving een voorstel om Dost op huurbasis te laten gaan, maar de nummer twee van de Bundesliga ging daar niet mee akkoord. Dost bleef dus gewoon in Wolfsburg en scoorde afgelopen vrijdag nog twee keer tegen Bayern München. (Kicker)
/
Arda Turan doet het uitstekend bij Atlético Madrid en zou wel eens gezelschap kunnen krijgen van een landgenoot. Atlético heeft namelijk belangstelling voor Alper Potuk en zal de 23-jarige middenvelder van Fenerbahçe in de aankomende weken intensief gaan scouten. Aankomend weekend speelt Fener tegen Trabzonspor; bij dit duel zal er een scout van Atlético op de tribune zitten voor Potuk. (Fanatik)
/
Hoewel de clubs er nog lang niet uit zijn, heeft Morgan Schneiderlin alvast een overeenkomst met Arsenal. Naar verluidt heeft de 25-jarige middenvelder van Southampton reeds een voorcontract getekend bij the Gunners. Arsenal probeerde Schneiderlin voorafgaand aan het seizoen ook al vast te leggen, maar door het vertrek van tal van andere spelers wilde Southampton niet meewerken. (L’Équipe)
/
Layvin Kurzawa gaat op korte termijn niet naar Manchester City. De verdediger van AS Monaco zat onlangs op de tribune bij de Champions League-wedstrijd van the Citizens tegen Bayern München, maar daar moet verder niets achter worden gezocht. “Ik heb er met niemand gesproken. Paris Saint-Germain? Dat is een mooie club, maar ik zit momenteel goed bij Monaco. Ik heb nog een contract tot 2018”, aldus Kurzawa. (RTL)
/
FC Emmen neemt in de zomer afscheid van Joop Gall en heeft inmiddels niet één, maar twee kandidaten op het oog ter vervanging. Bekend was al dat de Emmenaren Dick Lukkien zien als optie: hij is nu nog assistent van Erwin van de Looi bij FC Groningen. Ook Michel Jansen zou echter op het lijstje staan. Jansen is al een tijdje werkzaam bij FC Twente als assistent, al was hij vorig seizoen even hoofdcoach. (RTV Noord)
Morgan Schneiderlin zou een grote aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mogen dit soort afspraken gemaakt worden als de speler niet een aflopend contract heeft?

4 februari 2015 om 07:34

Als de afspraken voor na zijn contractduur gelden of pas bij een evt. akkoord van Southampton kan het gewoon. Uiteraard komt het pas bij een volgende transferwindow tot een overgang. Je mag spelers best benaderen.

Waarom zou je nu naar Arsenal willen gaan? Southampton heeft een grote kans op CL voetbal. Voor iets strijden, maar niet de beloning pakken. Jammer, had graag een goed Southampton

3 februari 2015 om 18:14

Southampton doet 't geweldig ja, maar Cl voetbal is nog steeds maar een kleine kans. Arsenal, Tottenham, Liverpool en United zijn beter en daar begint het ook beter te draaien.

In de Cl zou Southampton geen schijn van kans hebben, natuurlijk ga je liever naar Arsenal.

3 februari 2015 om 20:03

Arsenal in de Cl is ook niet veel de laatste jaren. Kom nou niet met pech bij lotingen moet je maar 1e eindigen in je poule.

4 februari 2015 om 00:02

1e eindigen in je poule? Ja, dat had zeker een keer gekund, maar daar faalde Arsenal in. Denk dat ze van de laatste 5x zeker 3/4x eerste hadden kunnen en moeten worden. Het is echter 2x geweest dat Dortmund sterker bleek, want die speelstijl ligt Arsenal echt niet.

En daarna hebben ze gewoon enorme pech gehad, klaar.

Maar daar gaat 't niet om. Denk je serieus dat Southampton wat te zoeken heeft daar? Die verliezen in de zomer 3 basisspelers en moeten hopen dat ze dit weer kunnen compenseren.
En de enige Engelse ploeg die het fatsoenlijk doet in de Cl de laatste jaren is Chelsea. United en City kun je in 't rijtje Arsenal zetten.

3 februari 2015 om 18:20

Zo werkt dat nou eenmaal he. Arsenal heeft een betere selectie dan Southampton en de kans is groot dat So'ton geen CL gaat halen. De eerste drie plekken zijn redelijk vergeven aan City, Chelsea en United. Voor plek 4 zijn nog een aantal sterke kandidaten waar So'ton door hun vrij smalle selectie waarschijnlijk buiten de boot gaat vallen. Bovendien zijn Arsenal, Spurs en ook Liverpool qua selectie gewoon verder.

Bovendien, blijven levert ook niet altijd het gewenste resultaat. Voor hetzelfde geld stort Southampton helemaal in volgend seizoen, eindigt het dertiende en zwakt de interesse in Schneiderlin weer af. Zou niet de eerste keer zijn dat een speler te lang bleef bij een hoogvlieger en vervolgens geen kans meer had naar de top te gaan.

3 februari 2015 om 19:13

City & Chelsea akkoord... Maar United al zeker van de 3de plaats? (top3)
Ze staan maar één puntje voor op Arsenal en 3 op Tottenham, Liverpool is ook niet zo ver aachter... Ik zie deze 3 ploegen in staat om onderling uit te maken wie met de 3de & 4de plaats gaat lopen.

Wist niet dat je contact met een speler mocht hebben voor dat je met de club eruit was..

Mja, zou wel goed nieuws zijn. Dan is de gewenste top cvm binnen voor komend seizoen en samen met Coquelin is die positie dan sterk bezet. Flamini weg en Arteta alleen voor nood gebruiken.

3 februari 2015 om 19:47

Snap niet waarom je Flamini weg zou doen en Arteta houden.. beter andersom. Arteta brengt niks, zelfs geen ervaring want die heeft geen ervaring als het gaat om winnen. Flamini heeft de winners mentaliteit, genoeg ervaring opgebouwd en ook de 1 en ander gewonnen of poging gedaan tenmisnte. Flamini is een type speler die met veel agressie en gif speelt, hij is niet de beste voetballer maar hij pakt wel de ballen af en is een speler die in het team belang speelt. Is niet bang om een kaart te pakken voor het team.

Arteta kan het niveau niet aan want hij heeft die kwaliteiten van Flamini niet. Arteta is meer een voetballer dan hem ja dat klopt maar voor die positie heb je Ramsey, Wilshere, Rosiscky en eventueel Cazorla, Ozil en The Ox. Die zijn allen veel beter in alles dan Arteta en heb je dus niks aan Arteta. Nu is het zo dat Coquelin in van de 2 wedstrijden 1.5 goed heeft gespeeld en nu al meer toevoegt dan Arteta... dat is niet mis, dat vertelt jou toch ook wat?

4 februari 2015 om 00:08

Omdat Arteta de captain is en een goede leider. Hij ligt ook goed in de groep en hij helpt de jongere spelers etc. Zo'n mensen heb je nodig. En nee, hij heeft geen ervaring als het gaat om winnen en dat is jammer, maar ik zou hem er toch graag bijhouden.

Flamini heb je geen zak aan. Arteta is als cvm beter dan Flamini. Flamini gooit er gif in ja, maar heeft geen flauw benul wat die doet en maakt het alleen maar moeilijker. Kan het spel niet lezen en kan ook gewoon niet voetballen. Arteta kan dat wel. Daarbij is Arsenal vaak de bovenliggende partij en dan heb je meer aan Arteta dan aan Flamini.

Coquelin speelt nu 5 wedstrijden geweldig goed, dus wie weet wordt hij de top cvm. Natuurlijk nog vroeg om te zeggen, maar zijn vorm is geweldig. Hopen dat het geen opvliegers zijn en dat die dadelijk door de mand valt ofzo. Maar tot nu toe ziet 't er goed uit.
Dus nee, het vertelt me weinig dat hij meer toevoegt, aangezien hij gewoon geweldig goed speelt.

Zou het om QPR gaan dat in verband werd gebracht met Dost?

Aardige speler maar ik weet niet of hij wel goed genoeg is voor Arsenal. Ik zou een betere CDM halen maar goed, ieder zijn mening I guess.

En even op voorgaande reacties. Plek 1 en 2 staan vast, die stonden al vast voor het seizoen begon maat Utd is zeker van plaats 3? Hoe kom je daar nou bij? Utd speelt het slechtste voetbal van de hele linkerrijtje. Ze staan maar 1 punt los van Arsenal en Southampton en Tottenham doet het ook aardig. Ik denk dat Arsenal we 3e wordt aangezien zij gewoon goed verzorgt voetbal spelen en nu hun spelers ook terug hebben van blessures.. nja alleen Welbeck en Sanches nog maar die zullen ook wel binnen 2 a 3 weken er zijn. De langdurige blessures zijn voorbij, althans dat hoop ik voor Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren