Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona twijfelt nog tussen twee verdedigers

Laatste update:
/
Naast Víctor Valdés heeft Newcastle United nog een andere kandidaat op het oog om de langdurige geblesseerde Tim Krul te vervangen. The Magpies denken aan Julián Speroni, die bij Crystal Palace genoegen moet nemen met een reserverol. De 36-jarige Argentijn zou zelf wel wat voelen voor een tijdelijke overgang naar St James’ Park. (South London Press)
/
Franco Vázquez gaat in de zomer zijn toptransfer krijgen. De spelmaker van Palermo wordt al enige tijd beschouwd als een van de meest creatieve in de Serie A, maar tot op heden kwam een overgang niet van de grond. AC Milan is nu in conclaaf getreden met de 26-jarige Argentijn en zijn management. De club uit Noord-Italië wil alvast een mondeling akkoord sluiten. (Tuttosport)
/
Barcelona gaat komende zomer de transfermarkt op voor een nieuwe stopper. De keuze van de Catalanen is zeer ruim, maar slechts twee spelers voldoen aan alle gesteld eisen. Het gaat om Aymeric Laporte (Athletic Club) en Marquinhos (Paris Saint-Germain). Laatstgenoemde is licht favoriet, maar vanwege zijn vette contract in Parijs wel een veel duurdere optie. (Mundo Deportivo)
/
Rond zijn transfer van Liverpool naar Manchester City werd Raheem Sterling al aangepakt op social media en nu nog steeds. De middenvelder van the Citizens plaatste een onschuldige foto van zichzelf met zijn dochter en nichtje op Instagram en kreeg haatdragende en zelfs racistische reacties. “Het gaat je alleen om het geld, hè? Gore slang”, schreef iemand. Sterling heeft zich er niet over uitgesproken. (Daily Mirror)
/
Juventus heeft dinsdagavond van een nood meteen maar een deugd gemaakt. De Italianen moesten toch op bezoek bij Borussia Mönchengladbach en brachten al hun topscouts mee. Zij hielden vanaf de tribune de verrichtingen van Andreas Christensen in de gaten, de negentienjarige Deense verdediger die door Borussia voor twee jaar wordt gehuurd van Chelsea. (Tuttosport)
Wie vind jij de beste verdediger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm, PSG & Marquinhos hebben al aangegeven niet open te staan voor een vertrek. T. Silva wordt ook steeds ouder... Ben overigens wel benieuwd wie er centraal achterin plaats gaat nemen op de bank indien een van de genoemde spelers komt. Mascherano en Pique zijn in principe vaste waardes voor Barcelona.

5 november 2015 om 19:00

Mascherano is ook niet meer de jongste

Ach op Internet heb je altijd veel groot praters die dikke onzin roepen en modder gooien.

Ce la vie, Sterling is naar City, wij hebben een zak geld en iedereen is redelijk happy. Zijn mentaliteit was sowieso niet echt passend bij Liverpool en om te zeggen dat hij zo groots speelde kan ik ook echt niet zeggen.

Denk dat de rest van de Liverpool aanhang het daar rustig mee eens kan zijn....

5 november 2015 om 18:41

Snap niet waarom VZ zo'n bericht plaatst eigenlijk. En wat die Liverpool-reacties betreft: hij speelt nu CL en wordt waarschijnlijk kampioen dus is het om veel meer dan geld te doen.

Sterling zijn spel leek helemaal nergens naar, tot afgelopen dinsdag toen hij goed speelde tegen Sevilla. Hopelijk houdt hij deze vorm vast.

5 november 2015 om 19:57

Blijkbaar niet want hij wordt nog steeds racistisch bejegend op instagram. Snap Sterling wel, kans op kampioenschap, CL en een dik salaris plus bij Liverpool waren ze hem toch liever kwijt dan rijk.

6 november 2015 om 18:46

Wat snap je niet van mijn statement dat er altijd internet gekkies zullen blijven en dit niet de mening de Liverpool aanhang weerspiegeld?

Blijkbaar niet..... sorry, maar volgende keer beter lezen....

Gezien de huidige financiële situatie bij de club lijkt me het verstandig als er eerst verkocht wordt in plaats van dat er weer veertig miljoen euro wordt uitgegeven (voor welke speler dan ook). Zorg er maar eerst voor dat spelers die niets toevoegen (of dat in de toekomst niet meer gaan doen) van de loonlijst worden afgehaald. Dan denk ik aan spelers als Adriano, Mathieu, Douglas, Song en Tello; daarmee zou genoeg worden vrijgemaakt om de selectie gericht te kunnen versterken. Zeker met de aanstaande verbouwingen aan Camp Nou en het Mini Estadi lijkt me het verstandig om slimmer te investeren; potentiële wereldtoppers aantrekken en niet al gearriveerde vedetten weglokken van de Europese (sub)top. Marquinhos en Aymeric Laporte zullen in de komende jaren ongetwijfeld uitgroeien tot absolute wereldtoppers; mocht je dan tientallen miljoenen uitgeven, dan liever aan zo'n speler dan een midden-twintiger.

Met een terugkerende Alen Halilovic heb je al een zeer getalenteerde aanvaller, die samen met Arda Turan, Sandro en Munir genoeg breedte geeft aan de aanval. Een middenvelder lijkt me daarom belangrijker dan (nog) een aanvaller.

5 november 2015 om 18:50

Denk je niet dat Barca ook van plan is om te gaan verkopen? Douglas, Vermaelen, Mathieu, Song en ook Tello? Wellicht zelfs Adriano nog...

5 november 2015 om 19:19

Barca zal indd moeten verkopen, maar het grote probleem is, de hoge lonen van de spelers die weg zouden moeten.
Adriano, Douglas, Mathieu, Alves, ze verdienen allemaal teveel, geen enkele andere club wilt die lonen betalen, met als gevolg dat die spelers niet weg willen.
Ze zitten liever op de bank bij Barca, dan ergens anders loon in te leveren.
Dit bestuur heeft veel te veel fouten gemaakt.
Barca betaald de hoogste lonen, terwijl Barca de minste bank heeft van alle topclubs, dus dit is gewoon slecht gehandeld.
Verkopen van die spelers wordt moelijk, tenzij hun loon uitbetalen.
Misschien is dat nog de beste oplossing, sommige spelers worden gewoon betaald om niks te doen bij Barca.

Lijkt me niet direct nodig om 1 van deze twee al in de winter te gaan kopen! Momenteel hebben ze voor de centrale posities achterin enkele prima spelers lopen. Pique natuurlijk, Mascherano speelt er meer dan prima (op het middenveld is hij minder nodig, maar daar is hij ook zeker goed), Bartra (moet nog wel beter worden maar zeker wel goed genoeg atm), Mathieu (blijft me verbazen, erg sterke en ook best snelle speler voor zo'n postuur en heeft een prima schot). als ze iemand gaan kopen loopt die de rest alleen maar in de weg. Dus of ze verkopen 1 van de genoemde spelers of ze halen Marquinhos of Laporte deze zomer om de verdediging qua niveau naar boven te tillen

Marquinhos zou de perfecte versterking zijn voor Barca. Kan nog jaren mee en is gewoon ronduit een topverdediger. Dat zijn dikke contract in Parijs in de weg zou zitten is natuurlijk onzin, voor de echte top betaal je gewoon grof geld. En Marquinhos is een speler die het waard is. Llaporte is ook een topper, maar geen idee hoe die zich op internationaal niveau presenteert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren