Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona steggelt intern over vier middenvelders

Laatste update:
/
AZ gaat het contract van Thom Haye verlengen. De twintigjarige aanvallende middenvelder heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2016, maar de club is erg tevreden over zijn ontwikkeling en wil de eenzijdige optie op twee extra seizoenen lichten. Haye komt dan tot 2018 vast te liggen in Alkmaar. Hij tekende in 2011 zijn eerste profcontract en maakte in februari 2014 zijn debuut in de Eredivisie. (FOX Sports)
/
Interesse van Real Madrid kan het hoofd van een speler op hol brengen, maar Samuel Umtiti doet er luchtig over. “Ik vind het een hele eer dat Real Madrid belangstelling heeft. Dat geeft me kracht om op deze voet door te gaan, om goed te presteren en om beter te worden. Ik heb echter nog veel te geven aan Olympique Lyon, dus ik zie het allemaal wel”, aldus de 21-jarige verdediger. (Canal+)
/
Er heerst bij Barcelona flinke onenigheid over welke middenvelder er in de nabije toekomst gehaald moet worden. Lars Bender was de droomkandidaat van de inmiddels vertrokken Andoni Zubizarreta, terwijl coach Luis Enrique wil dat Koke gehaald wordt. Transferadviseur Ariedo Braido hoopt op Marco Verratti en voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft zijn zinnen op Paul Pogba gezet. (Sport)
/
Wat al even duidelijk leek, is zo goed als definitief: Rafael da Silva moet weg bij Manchester United. Manager Louis van Gaal is niet onder de indruk van de rechtsback, die dit seizoen negen keer speelde in alle competities. Van Gaal zal wel een vervanger moeten halen, maar die heeft hij al een tijdje op het oog. Séamus Coleman van Everton of Nathaniel Clyne van Southampton moet de stap naar Old Trafford maken. (Daily Mirror)
/
Steven N’Zonzi krijgt een nieuw contract aangeboden bij Stoke City. De middenvelder speelde al bijna honderd Premier League-wedstrijden voor the Potters en voorzitter Peter Coates hoopt hem te kunnen behouden. “We gaan er alles aan doen om hem hier te houden. Hij is zelf ook dolgelukkig en wordt dit seizoen beter en beter. Het beste moet bovendien vermoedelijk nog komen”, aldus Coates. (The Sentinel)
Welke middenvelder moet Barcelona halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga voor pogba en koke!

9 maart 2015 om 18:35

Juist, ik ook

Ik hoop dat Louis Clyne haalt. Rafael is net zoals Fabio niet genoeg voor Man United en zal dus geen toekomst hebben. Vroeger was hij een talent en deed het erg goed onder SAF maar dat waren the old times.

9 maart 2015 om 12:52

Coleman is beter hoor!!

9 maart 2015 om 13:15

Denk dat Coleman en Clyne ongeveer vergelijkbaar zijn. Clyne is alleen wel iets jonger en speelt dit seizoen iets beter. Beide zijn sowieso beter dan Rafael. Denk dat het er puur vanaf hangt wat er voor deze jongens betaald moet worden.

Barca moet gewoon voor Koke gaan. Een jongen die de spaanse competitie al goed kent en zal een stuk minder kosten dan een Pogba. Verratti zou ook wel kunnen meedraaien bij Barca. Bender zou ik gewoon niet doen, puur omdat ik hem niet bij de club vind passen.

9 maart 2015 om 13:25

Daarentegen staat Pogba mits de financiën goed zijn wel open voor de verkoop van Pogba. PSG heeft geen enkele reden om Verratti te verkopen. Voor het geld hoeven ze dat niet te doen. Koke vind ik minder dan Pogba, maar zal wel goedkoper zijn. En kent inderdaad de premiera division natuurlijk wel een stuk beter.

9 maart 2015 om 13:37

Ja en niet te vergeten dat Pogba ook deze zomer wil vertrekken als je Raiola moet geloven. Dat kan niet naar Barca ivm transferverbod. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat er pas in de zomer van 2016 een extra middenvelder bijkomt. Met Iniesta, Rakitic en Busquets hebben ze ook al een goede basis staan voor komend seizoen.

Verrati natuurlijk. Is de perfecte opvolger van Xavi, zelfde speelstijl en goed inzicht.
Daarentegen zijn Pogba en Koke goed voor extra power op het middenveld, maar twijfel of ze meekunnen met het positiespel.

9 maart 2015 om 13:19

Koke voor de power en niet het positiespel??? Van de genoemde spelers met afstand degene die het juist tactisch en technisch aankan om op het middenveld daar te spelen. Het spel van Barcelona, dat Luis Enrique ook voorstaat, vereist juist geen duelkracht op het middenveld.

9 maart 2015 om 13:58

Precies Koke is de man. Pogba is power, maar dat past niet bij Barca, zie Yaya Tourë.

9 maart 2015 om 14:36

Ik baseer mijn mening op de gespeelde wedstrijden van het Spaanse elftal, waarbij Koke op het middenveld stond. In deze wedstrijden vond ik hem eerder verdwaald ten opzichte van het spel dat hij bij Atletico laat zien.

Er is weliswaar geen duelkracht nodig, wat al paar jaar het geval is bij Barca, maar je zou er wel voor kunnen pleiten dat het niet misstaat om soms extra kracht te hebben op het middenveld.

Die italiaan wil natuurlijk een italiaan. Ik weet niet wat verratti toe moet voegen aan barca, kan beter voor koke of bender gaan. Bender is een goede controleur, terwijl koke aanvallend iets toevoegt.

Pogba is denk ik niet haalbaar voor barca, gezien het verbod.

9 maart 2015 om 13:16

Gezien het verbod kunnen ze Pogba niet halen en de rest wel? Weet niet waar je die onzin vandaan haalt maar Barca kan voorlopig helemaal niemand halen, dus ook niet Bender, Veratti of Koke.

9 maart 2015 om 13:39

Ja maar pogba is de enige van de genoemde spelers die duidelijk heeft gemaakt dat hij in de zomer al wil vertrekken. Verbod van Barca is tot Januari 2016 van kracht.

Pogba! Een Complete speler.

Hoe zeer ik Pogba geweldig vind, kan je Pogba echt pas halen als Macherano en/of Musquets weggaat/n.
Verratti vind ik niet passen en Koke wordt al jaren gevolgd door [edit] *barca. Ik vraag me alleen af wat je dan wilt? iniesta speelt nog wel even en Rakitic doet het aardig tot goed.
Koke komt niet voor de bank, of Barca gaat anders spelen met Neymar en Messi in de spits en Suarez zou moeten worden verkocht?

** Sorry! foutje

9 maart 2015 om 13:18

Koke wordt door Ajax gevolgd? Ik denk dat ze in Amsterdam de scouts wel naar haalbare spelers laten kijken. Zelfde als RKC elke week een scout stuurt om Zlatan te bekijken xD

9 maart 2015 om 13:41

foutje.. heb het aangepast.
Ajax en Barca is natuurlijk van hetzelfde kaliber, vandaar de spraak verwarring 8)

Veratti, Koke en Pogba alle drie uitstekende spelers.. Pogba zou ik het liefst zien komen, maar dan is het nog maar de vraag als hij past in het spel van Barça, waarover ik zwaar mijn twijfels hebt.

Dat is normaal dat een topclub als Real interesse heeft in een speler (die ik erg waardeer en hier meermaals al aangaf, maar dat paar leden hem niet goed genoeg vinden) daarom dat Lyon 1ste staat he?? Komt zeker door Umtiti, die zijn verdediging laat staan als een huis. En Barca moet gewoon Pogba halen, lengte en kracht kunnen ze zeker gebruiken en spelers als Koke en Verratti hebben ze al in de naam van Iniesta. Maar als Verratti nog zou komen zou dat schitterend zijn, want Iniesta is niet meer van de jongste en Verratti zou de perfecte opvolger zijn. En ook Benatia is welkom, zei ik al van de zomer maar jah dan halen ze de overschatte Mathieu binnen, die er werkelijk niets van bakt! Wat een team! En dan heb je nog spelers als Pique, Bravo, Montoya, etc op de bank.

Ter Stegen
Danilo
Benatia
Mascherano
Alba
Pogba
Busquets
Iniesta
Messi
Suarez
Neymar

Koke lijkt me het best passen op de plek van Iniesta. Hij pakt veel asissts en heeft een geweldige trap. Hij brengt ook wat pit met zich mee.
Verratti zou goed op de plek van Rakitic/xavi kunnen spelen. Hij is een beetje hetzelfde type als Xavi. Klein, inzakken en de ruimtes zoeken met passes. Ook hij brengt wel wat pit met zich mee aan zijn kaarten aantallen te zien.
Pogba past denk ik niet in het spel van Barca. Hij is een beetje hetzelfde type als Yaya Toure en moet het van andere kwaliteiten hebben als zijn snelle passing en verfijnde techniek. Pogba zou denk ik het best in de BPL passen.

9 maart 2015 om 13:20

Echter speelt Koke meestal rechts en Pogba eerder links op het middenveld.

9 maart 2015 om 13:33

Koke staat eigenlijk meestal als hangende LM opgesteld

9 maart 2015 om 17:25

Koke staat meestal als hangende RM opgesteld

Verratti en Koke halen. Passen perfect bij het spel van Barcelona!
Ook goedkoper dan de overgewaardeerde Pogba, die alleen al meer kost dan de andere 2.

Umtiti moet gewoon nog minimaal 2 jaar bij Lyon blijven en dan de stap maken naar een club als Real. Te snel de stap maken zou een hele domme fout zijn

Pogba en de Bruyne zou ook top zijn voor barca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren