Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona richt pijlen alsnog op Ajacied

Laatste update:
/
Salvatore Bocchetti kan de overstap maken naar de Süper Lig. De verdediger praat met Spartak Moskou over een nieuw contract, maar is ook in beeld bij Galatasaray. (Fotospor)
/
Serdar Tasci is nog altijd in beeld bij Bursaspor. De 29-jarige verdediger zei onlangs echter dat hij zijn contract bij Spartak Moskou best wil verlengen. (Fanatik)
/
Barcelona had Davinson Sánchez afgelopen zomer al op het oog, maar zag de Colombiaan toen naar Ajax vertrekken. De Catalanen zijn diep onder de indruk van de verdediger en hopen hem komende zomer door hun goede band met Ajax voor een lage prijs naar Camp Nou te halen. (Sport)
/
Felipe Melo ontkent bezig te zijn met een terugkeer naar Brazilië en wil voor zijn kans gaan bij Internazionale. De Braziliaan zegt geen contact te hebben gehad met Flamengo of Sao Paulo. (UOL Esporte)
/
Hull City gaat in januari een poging wagen Renato Santos aan te trekken. De Portugese buitenspeler staat nu nog onder contract bij het Portugese Boavista (Desporto Ao Minuto)
/
Gareth Southtage wordt woensdag officieel aangesteld als bondscoach van Engeland. De bestuurders van de Engelse voetbalbond komen dan samen en zullen het nieuws na hun vergadering wereldkundig maken. (Sky Sports)
Is Davinson Sánchez goed genoeg voor het eerste elftal van Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor een lage prijs mogen ze hem best hebben als ze er een groot Barcelona talent gratis bijdoen

29 november 2016 om 15:04

Ik zeg suarez terug

29 november 2016 om 15:14

Of Messi een jaartje gratis verhuren

29 november 2016 om 15:27

Ik zou al blij zijn met Sergi Roberto

29 november 2016 om 15:43

Wat we van Barcelona hebben gekregen de afgelopen jaren was ook vaak geen doodslaand succes. Roger, Oleguer, Cuenca, Bojan en in mindere mate Gabri.

29 november 2016 om 16:48

Gabri was een held man. Geen kwaad woord over hem he

29 november 2016 om 18:18

Sergi Roberto kan ook uitstekend als back spelen.

29 november 2016 om 18:38

Inderdaad Araman.
Barcelona is ons eigenlijk al minstens 250 miljoen schuldig aan al die topspelers die we ze hebben afgeleverd. Met als kers op de taart Johan Cruyff, die niet alleen een van Barcelona's beste spelers ooit was, maar die de grondlegger is van het huidige Barcelona model. Dus na die draak van een Barcelona spelers die wij tot nog toe hebben mogen ontvangen (gabri vindt ik inderdaad de enige uitzondering) mogen ze weleens wat dankbaarder zijn dan denken dat ze Sanchez voor een zachte prijs mogen overnemen. Overmars is niet op zijn achterste gevallen, dus daar ben ik ook niet bang voor.
Het is waarschijnlijk ook gewoon leuke journalistiek om die zin: zacht prijsje eraan vast te plakken. Want nu staan we allemaal met onze rugharen rechtovereind te reageren, inclusief ik. Maar het blijft leuk toch.

29 november 2016 om 18:48

Alleen moet je Sergi Roberto niet als pure middenvelder zien. Die is zo multifunctioneel dat hij voor elke club wel een aanwinst zou zijn. Rechtsback geblesseerd? Zet Sergi er maar neer. Linksbuiten nodig? Sergi vult het prima in. Keeper nodig? Zet Sergi maar op doel. Nee wacht, dat laatste klopt niet, maar door de jaren heen heeft hij zich wel ontwikkeld tot een zeer multifunctionele speler die op een stuk of 8 posities uit de voeten kan.

29 november 2016 om 20:00

Inderdaad, ik zou Sanchez plus tien miljoen zo willen inruilen voor die geweldenaar Sergi Roberto!

30 november 2016 om 00:15

Nee dank je, ik wil 11 mannen zien werken en met Messi zijn dat 10.

Leuk die goede band, maar Ajax zou gek zijn om Sanchez voor een zachte prijs te laten gaan. Sterker nog, ze zouden hem voor geen enkele prijs moeten laten gaan na slechts 1 seizoen. Hij heeft een langlopend contract hij wordt na nog een jaar Ajax (met eventueel CL voetbal) echt niet minder waard.

Ajax heeft bijzonder weinig geprofiteerd van hun goede band met Barcelona. Op Gabri na is geen enkele speler echt een succes geworden.

29 november 2016 om 15:13

Precies mijn gedachte. Volgens mij was Gabri het laatste succesje vanaf Barcelona. Daarnaast stond die club te springen toen Onana naar Ajax ging en vonden ze dat helemaal niks.
Laat ze maar bieden, dan merken we vanzelf wie er nog meer mee gaat doen en waar het op uit komt.

Dat er gewoon een meerderheid vindt dat deze jongen al goed genoeg is voor Barcelona. Het is echt wel een talentvolle verdediger, maar hoe is hij tot nu toe getest? Door Haller? Door Weghorst of Jørgensen? Dat staat in geen vergelijking met internationale spitsen. Misschien dat hij het in de toekomst kan, maar de stap van eredivisie naar La Liga is ongeveer hetzelfde als de stap uit de Cypriotische competitie naar de eredivisie

29 november 2016 om 15:34

Maar Barcelona wilde hem al halen om eerst bij Barca B te stallen. Hij wilde zelf naar Ajax. Nu zien ze dat hij zich goed ontwikkelt bij Ajax en dus hopen ze hem nu enigszins goedkoop wellicht te halen, in plaats van dat hij straks een godsvermogen kost. Is toch best logisch? Ze zullen al een heel scoutingsrapport van hem hebben dat nu alleen nog maar positiever wordt. Hij wordt daar echt niet meteen voor de basis gehaald hoor.

29 november 2016 om 15:49

Ajax speelt ook internationaal. En ook tegen de spitsen van Celta bleef Sanchez op de been.
En voor Ajax speelde al met Atletico National in de Copa Libertadores.

29 november 2016 om 15:50

Hij is in elk geval getest in de finale van de Zuid-Amerikaanse champions league.

En verder scouten clubs gewoon op basis van wat ze zien. Ook tegen mindere spelers kan je zien hoeveel ruimte een speler nog over heeft om te groeien.

20 miljoen, heeft een lang contract is nog jong en totaal niet nodig om te verkopen. Laat Sanchez zich eerst maar 3 jaar ontwikkelen bij Ajax

29 november 2016 om 15:37

Minimaal 35 miljoen, hij heeft een lang contract en is een verdedigend toptalent.

29 november 2016 om 17:16

Hahaha hou toch op straks kopen ze hem ook nog voor dat schijntje 35 miljoen.
Je wil hem niet kwijt gewoon 65 a 70 miljoen vragen.
Hij is dat niet waard natuurlijk maar waarom zo laag inzetten.

Op zich natuurlijk veel te snel na een jaar. Als je het van de andere kant bekijkt, Ajax heeft gewoon veel concurrentie om talentvolle spelers te halen omdat snel al grote clubs uit Spanje en Engeland er ook achteraan zitten. Dan kan je Sanchez als megamooi voorbeeld laten zien wat Ajax voor je kan doen als jong talent in Zuid-Amerika. Als dat het zou helpen meer goede talenten daarvandaan te kunnen halen, zou het wellicht nog positief kunnen werken.

Liever zie ik zelf Sanchez nog minimaal een jaar extra de defensie van Ajax versterken. Hij is denk ik nog niet goed genoeg om in de basis te staan, maar na 2 jaar ED is dat wel anders als hij deze ontwikkeling doorzet!

Leuk die "goede band" om lekker goedkoop te winkelen. Maar zo gauw ajax hier van wilt gebruik maken staan ze al te tieren bij Barcelona (onana)

Leuk en aardig die goede band, als je toch kijkt wat er van Ajax naar Barcelona is gegaan en van Barcelona naar Ajax dan is dat toch wel even een verschil. Ben benieuwd als Barcelona straks hun volgende sponsordeal ter waarde van 500 miljoen tekenen of ze dan ook zoiets hebben van: We hebben zo'n warme band met Ajax, laten we hen eens 50 van de 500 miljoen geven.

Als Barcelona ons El Haddadi zou verhuren een 1,5 jaar terug.
Kan je zeggen van een goede band, ik wil best een hele goede band opbouwen maar dan moeten er geen flut spelers onze kant opkomen..

Mogelijk een gouden kans!#?

Op Sanchez kunnen we niet heel veel winst ophalen, een verdediger leverd helaas niet veel geld op.

Ik vind die goede band tussen Ajax en Barcelona reuze meevallen. Barcelona koopt af en toe een dragende kracht van Ajax, of een ex-Ajacied die via een omweg daar terechtkomt. Andersom valt het toch wel redelijk tegen. Het is nou niet zo dat Barcelona een talent als Deulofeu, D. Suarez, Halilovic, Munir of Sandro eerst bij Ajax heeft aangeboden voordat ze tot verhuur/verkoop aan een andere club over gingen.
Verder heb je natuurlijk Cruyff als raakvlak, maar ook dat aspect lijkt niet zo'n geweldige band te creã«ren als men toe als men doet lijken. Het was nota bene Real Madrid dat Ajax (legends) uitnodigde voor een duel met eerbetoon aan Cruyff, terwijl er vanuit Barcelona nooit toenadering is gezocht voor een duel met Ajax om bijvoorbeeld de Trofeu Joan Gamper, of een benefietduel t.b.v. de Cruyff Foundation.

Maar goed, terug naar Sanchez. Het moge duidelijk zijn dat hij een speler is die op termijn bij een absolute topclub terecht kan. Het is alleen naã¯ef van Barcelona om te denken dat ze hem voor een prikje kunnen ophalen. Of je Overmars nou een toffe peer vindt of niet, hij weet wel altijd het maximale eruit te halen bij uitgaande transfers. Die zal ook wel beseffen dat Sanchez in de toekomst voor een groot bedrag verkocht kan worden, en zal dan echt niet akkoord gaan met een laag bod van Barã§a.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren