Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona neemt advies van Ronaldinho serieus

Laatste update:
/
Gino van Kessel en Ryan Koolwijk blijven bij AS Trencín. De kersverse kampioen van Slowakije gaat de eenzijdige opties in de contracten lichten en daardoor komt het Nederlandse duo een jaar langer vast te liggen bij de club van eigenaar Tscheu la Ling en technisch adviseur Leo van Veen. De 22-jarige Van Kessel scoorde dit seizoen zes keer in dertien wedstrijden; Koolwijk was goed voor één treffer in twaalf optredens. (Eindhovens Dagblad)
/
Sami Khedira zou wel eens snel een contract kunnen gaan tekenen bij Juventus. De middenvelder heeft geen verplichtingen meer bij Real Madrid en heeft een akkoord bereikt met de Champions League-finalist over een driejarig contract. Khedira kan in Turijn vier miljoen euro per jaar gaan verdienen; alleen de medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien. (La Gazzetta dello Sport)
/
De mening van Ronaldinho zal dankzij zijn staat van dienst wel altijd gerespecteerd worden bij Barcelona. De voormalig sterspeler van de club zei woensdag dat Philippe Coutinho volgens hem 'een echte Barça-speler' is en de Catalanen hebben nu ook echt belangstelling voor de sterspeler van Liverpool. Zoals bekend is een mogelijke transfer naar Barcelona pas in januari 2016 een mogelijkheid. (Sport)
/
Valencia gaat Nicolás Otamendi een nieuw contract onder zijn neus schuiven, al maakt dat voor Manchester United weinig uit. Als Louis van Gaal de mandekker van Valencia wil hebben weet hij wat hem te doen staat: vijftig miljoen euro betalen. Dat is de contractueel vastgestelde afkoopsom van Otamendi en dat bedrag zal niet veranderen. Dat lijkt echter wat te veel van het goede. (Record)
/
Gaël Kakuta komt via een forse omweg alsnog in de Europese top terecht. Het voormalig supertalent van Chelsea was nooit indrukwekkend bij Vitesse, maar een overstap naar Rayo Vallecano heeft de Fransman goed gedaan. In een jaar tijd was hij goed voor vijf goals en zeven assists, waarmee hij de aandacht heeft getrokken van Sevilla. De Europa League-finalist moet overigens onderhandelen met Chelsea, dat nog steeds Kakuta's transferrechten bezit. (L'Equipe)
Denk je dat Philippe Coutinho een aanwinst zou zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk een aanwinst. Geweldige voetballer

27 mei 2015 om 09:16

Een goeie aanvallende middenvelder van Braziliaans afkomst maar met een Spaans spel.

Khedira naar Juve vind ik opvallend. Zie hem liever in de BPL of de Bundesliga. Snap sowieso niet waarom Real hem wegdoet, dit jaar had hij nuttig kunnen zijn bij een blessure van Modric of Kroos als hij zijn contract gewoon verlengd had..

Gelukkig heeft Coutinho verlengt tot 2019 of 2020.. dus ala Barca wat wil mogen ze met minimaal 70 miljoen over de brug komen als je het mij vraagt

27 mei 2015 om 11:40

Oke voorzitter thanks for the info

27 mei 2015 om 19:06

Hij is niet meer dan 35 miljoen waard, 5 goals en 5 assists.

29 mei 2015 om 12:14

Iniesta 0 goals, 1 assist.. bij barcelona hoef je niet echt veel goals en assists te geven als je spelverdeler bent..

is coutinho momenteel beter als rafinha?
qua combinatie spel wrs wel maar het totale plaatje?
maar het is zeker een goede voetballer.
toch niet overtuigd dat coutinho ooit 50 wedstrijden per jaar dat niveau gaat halen dat ze bij barca verwachten.
langs de andere kant is ie nog zeer jong en kan hij zich bij barca met de beste accommodatie ontwikkelen tot een klasse speler met consistentie op het hoogste niveau.

Zou dat beteken dat Vidal naar Arsenal gaat ? Hmmm

27 mei 2015 om 12:14

Ik hoop het van harte en is ook precies wat arsenal nodig heeft

Het is zeker een speler die Barcelona waardig is, maar ik blijf er bij dat ze Rafinha en de jeugd een kans moeten geven. Hij speelde bij Celta de Vigo zo goed dat het gewoon bizar is dat hij nu zelden in de team komt.

Coutinho is qua stijl echt van dat sierlijke: Ronaldinho, Neymar en Iniesta. In dat opzicht zou ik het zeker toejuichen mocht hij komen als opvolger van Iniesta. Ik denk dat men het vizier nu eerder zal richten op een vervanger van Xavi. Dat heeft voor nu namelijk meer noodzaak en eventueel moet je je ook al bezighouden met de opvolging van Dani Alves.

Maar goed, er zal waarschijnlijk wel meer geld gespaard zijn aangezien Barca 2 transferperiodes niets mag uitgeven. In dat geval zou het me niets verbazen dat we straks 2/3 grote spelers zien verkassen naar Camp Nou.

Opvolging Iniesta: Coutinho of Isco zijn de ideale kandidaten, lijkt me duidelijk dat Coutinho veel realistischer is. Kan dan samen met Rafinha om die plek concurreren. Zo wordt je ook in de breedte sterker. Bayern en Real hadden veel blessures afgelopen seizoen, maar Barca zou dergelijke blessures echt nooit kunnen opvangen. Daarvoor is de kwaliteit op de bank in verschil met de basis te groot.

Opvolging Xavi: Verratti, Thiago, Pogba of Gundogan. Mocht één van deze spelers komen zou ik op zich al tevreden zijn. Maar goed, hangt ook van diverse factoren af. Tikki-takka spelen we al veel minder, dus een exacte profielschets van iemand als Xavi hoef je niet te maken. We zullen het zien.

Opvolging Alves: Ik heb werkelijk geen idee wie dat zou kunnen. Darmian ? Ja Danilo, maar dat is nu een gesloten boek. Misschien Die Fernandéz van Cska ? Of Fabinho van Monaco? Wordt nog een hele klus dat.

27 mei 2015 om 15:26

Ik denk dat Aleix Vidal de vervanger van Alves gaat worden.
Coutinho zou ik een geweldige aanwinst vinden voor Barca. Hij heeft ook altijd een Magische touch en hij kent Neymar en Suarez al goed. Voor Xavi zijn Thiago en Pogba mijn ideale vervangers. Thiago kan de rol van Xavi precies overnemen en Pogba kan het op een andere manier invullen

Omdat Iniesta jaartje ouder is en Xavi weg is zou 1 centrale middenvelder erbij niet slecht zijn. Rafinha is goed maar Sergi Roberto blijft toch wat hangen in zijn ontwikkelingen en zou beter jaartje uitgeleend worden. Coutinho, isco, thiago zijn dan de (haalbare) kandidaten want PSG laat Verratti niet gaan en 80+ voor Pogba spenderen is niet de ideale zet voor barca. Voor alves denk ik dat de meest haalbare kaart Bellerin wordt (naast alves zelf).

Denk dat barca beter op een opvolger voor Alves moet halen. Als ik zo naar z'n persconferentie kijk zal het lastig zijn om hem te houden en barca wilt dit ook niet. Verwacht dat Montoya ook weg gaat aangezien hij geen kansen krijgt en zelfs Douglas laatst speelde. Opvolger voor iniesta zou handig zijn want je merkt dat hij niet meer een heel seizoen in topvorm lan spelen. Het liefst door een speler als reus maar coutinho is ook zeker niet slecht.

Hoezo vervanger van Iniesta? Iniesta zal heus nog heel wat jaartjes mee kunnen, maar wel met benadruk op jaartjes... Maar toch denk ik dat ze hem beter voor Xavi kunnen inzetten... Zijn speelstijl komt namelijk heel dicht in de buurt van de speelstijl van Xavi... Maar ja zoals ik al eerder in dit bericht had vermeld, Iniesta zal ook dus niet veel langer doorkunnen... Wel kleine jaartjes hoor maar niet vele jaren, dus in dat opzicht ben ik het met jullie eens...

Hij is echt wel een type Barca speler helemaal niet aan gedacht! Haha

Dan zou ik busquets eruit halen en coutinho daar zetten

en dan te bedenken dat inter coutinho voor een klein bedrag liet gaan;
verder ik denk dat coutinho het niveau van barca gewoon aan zal kunnen

Coutinho zal het niveau zeker aankunnen,ookal lees ik dat hij verkeerde beslissingen neemt ,hij is pas 22 vergeet dat niet!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren