Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona en Chelsea azen op dezelfde aanvaller

Laatste update:
/
We wachten in spanning af wat er nog gebeurt rond Julian Draxler. Juventus zit al lange tijd achter de Duitse middenvelder aan, maar Schalke 04 wil gewoon dat er dertig miljoen euro op tafel komt. Draxler hult zich in stilzwijgen: “Ik ben niet degene die hier iets over moet zeggen, daarvoor moet je bij de club zijn. Ik kan alleen zeggen dat ik nu nog speler van Schalke ben. Misschien verandert er nog iets, maar nu ben ik van Schalke”, aldus de technicus. (Sky)
/
Het kan voor Southampton een dure grap worden om Victor Wanyama aan zijn contract te houden. Er is becijferd dat het the Saints bijna drie ton per week kost om te voorkomen dat de middenvelder zijn gewenste transfer naar Tottenham Hotspur krijgt. Daarbij wordt er wel gemakshalve van uitgegaan dat Wanyama 25 miljoen euro zou kunnen opleveren, maar dat hij over twee jaar transfervrij vertrekt. (Daily Mail)
/
Barcelona heeft een oogje op Anthony Martial. De negentienjarige aanvaller van AS Monaco staat bekend als een toptalent en eerder werd al beweerd dat Chelsea liefst 55 miljoen euro zou willen betalen. Dat lijkt wat overdreven: Barcelona heeft in ieder geval twintig miljoen euro over voor Martial, die door Monaco voor vijf miljoen euro werd overgenomen van Olympique Lyon. (Cadena SER)
/
Napoli zet de komst van Thomas Heurtaux uit het hoofd. De Italiaanse titelkandidaat was met Udinese in gesprek over de verdediger, maar hij heeft een vraagprijs van acht miljoen euro en dat vindt Napoli veel te veel geld. I Partenopei richten het vizier nu op Sebastian De Maio van Genoa. De 28-jarige Fransman is begonnen aan zijn derde seizoen bij Genoa en speelt al sinds 2006 in Italië. (Tuttosport)
/
Roman Weidenfeller moet voor het eerst in jaren genoegen nemen met een reserverol bij Borussia Dortmund, maar de doelman blijft gewoon waar hij is. Sportief directeur Michael Zorc zegt dat de routinier vrede heeft met een plek op de bank. “Hij is een Dortmunder in hart en nieren. We gaan binnenkort met hem om de tafel om te praten over een nieuw contract”, zegt de bewindsvoerder. (BILD)
Denk je dat Anthony Martial goed genoeg is voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig talent. Zal de komende jaren zeker groeien naar het niveau wat bij Barcelona gewenst is. Vraag me alleen af of hij de concurrentie met Suarez aan moet gaan. Denk dat hij op die leeftijd beter een team kan zoeken waar hij wekelijks speelt. Die zullen er genoeg zijn.

27 augustus 2015 om 00:43

Weet je nog meer welke voetballers gaan doorgroeien naar het absolute top niveau...?

27 augustus 2015 om 00:46

Ik weet dat je zoiets nooit met zekerheid kan zeggen, maar de kans is bij dit soort talenten wel groot. In de jeugd hebben de fysieke spelers vaak een groot voordeel en blijken ze wat tegen te vallen als ze tegenstanders van hun eigen formaat treffen, maar hier is het anders. Hij heeft al tegen zeer fysieke tegenstanders gespeeld en is ook een complete spits. Die komt er heus wel.

27 augustus 2015 om 01:34

Of hij het redt, durf ik niet te voorspellen. Maar Martial heeft absoluut het profiel van een Barca-aanvaller. Snel, bewegelijk en technisch. Ik hoop dat hij zijn ontwikkeling doorzet.

die bedragen en geruchten worden met de dag gekker. tegenwoordig lijkt meer dan 40 mil voor een talent neerleggen normaal

Groot groot talent. Snel, geweldige dribbel, techniek, kan afmaken. Eigenlijk alles wat je nodig hebt. Grote kans dat hij ook weer zo'n idioot bedrag gaat kosten.

27 augustus 2015 om 00:44

Zou hij niks voor Arsenal zijn?

27 augustus 2015 om 00:56

Klopt. Hij zal niks voor Arsenal zijn.

27 augustus 2015 om 01:17

En waarom niet? Heeft alles om te slagen in de top en Giroud ligt ook niet lekker bij de meeste supporters. Daarnaast is het ook nog eens een Frans talent, Wenger zijn favorieten.

27 augustus 2015 om 08:10

Zou inderdaad een hele goede optie voor Arsenal zijn. De nieuwe Henry

27 augustus 2015 om 11:24

Zou zeker wat zijn. Alleen jammer dat Arsenal eigenlijk een echte topper nodig heeft. Kunnen onze hoop niet gaan vestigen om een talent. Maar goed, er is weinig beschikbaar dus zie hem volgend seizoen graag komen als hij weer een goed seizoen draait.

Is wel een type Henry eigenlijk en daar is iedereen bij Arsenal aan verkocht.

Zou hij veel aan spelen toe komen bij chelsea of barcelona?

Martial moet gewoon blijben want bij barca en chelsea krijgt die nooit speeltijd

Waarom zou hij meteen goed genoeg zijn. Zelfs wat hij bij As Monaco heeft laten zien is niet wereldtop, dus lijkt me niet.

Jammer van Lyon dat ze hem weg lieten ze hebben hem zeker nodig zou een dodelijke duo zijn met Lacazette.

Ik zou als ik Martial was niet naar Barcelona gaan en ook niet naar Chelsea. Bij Barca is Suarez de onbetwiste nummer een. En Sandro Ramirez is de back up. Je hebt bij Chelsea Diego Costa Remy en Falcao dus daar word je zelfs vierde keus. Arsenal is miss een optie want die zoeken nog een spits en hij is jong en Frans en zoals de meeste al weten. Wenger houd van jong en Frans. Kijk maar naar Flamini Henry en nu Coquelin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren