Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barça trekt miljoenen uit voor Uruguayaans talent

Laatste update:
/
Volgens AS Roma-coach Luciano Spalletti heeft Miralem Pjanic helemaal geen zin om naar Juventus te gaan. ‘De man van 38 miljoen euro’ heeft tegen Spalletti gezegd dat hij in Rome wil blijven. (La Gazzetta dello Sport)
/
Internazionale denkt volgend seizoen mee te kunnen doen om de landstitel. “We hebben drie spelers nodig, spelers met talent en charisma”, aldus eigenaar Erick Thohir. (Sky Italia)
/
Barcelona wil verdediger Mauricio Lemos overnemen van Las Palmas. De club uit Catalonië heeft vier miljoen euro geboden en die som kan nog oplopen tot twaalf miljoen. (Canarias7)
/
Het kampioenschap van Club Brugge heeft een keerzijde. Er wordt getrokken aan de beste spelers; zo wordt Boli Bolingoli genoemd bij Tottenham Hotspur. (Diverse Belgische media)
/
Lucas Digne staat nog onder contract bij Paris Saint-Germain, maar hij hoopt bij AS Roma te kunnen blijven. De Romeinen huren hem nu nog van de Franse topclub. (GFFN)
/
Klaus Allofs kan nog niet bevestigen of André Schürrle en Julian Draxler ook volgend seizoen voor VfL Wolfsburg spelen. Na het EK worden er pas knopen doorgehakt, aldus de directeur. (BILD)
Barcelona heeft verdedigers nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet heel eerlijk zeggen dat ik weinig van deze jongen weet; enkel dat deze jongen in z'n jongere jaren tegen een jeugdelftal van Brazilië een jong talent dermate heeft getackeld dat hij vier operaties in acht maanden tijd nodig had om te herstellen van zijn belachelijke tackle (heb de beelden gezien, kan ze niet aan iedereen aanraden). Hopelijk heeft hij iets weg van z'n landgenoten José Gímenez en Diego Godín, dan zou Barcelona veel plezier aan hem kunnen beleven.

Overigens denk ik dat het verstandig is om naast een grote naam centraal achterin ook een goedkoper talent aan te trekken. Desnoods stal je hem nog een seizoen bij Las Palmas om meer ervaring op te doen; met maar 27 wedstrijden in het professionele voetbal ontbreekt het daar nog wel aan.

Kan iemand mij aub vertellen wie deze speler is en hoe hij het doet. Eerlijk gezegd volg ik las palmas niet alleen als ze tegen Barcelona spelen thats iT, alvast bedankt.

Barcelona moet echt serieus met namen komen als Marquinhos Mustafi van Valencia of een laporte. Ik ben echt benieuwd en kan niet wachten op volgend seizoen.

Ik heb deze jongen nooit in actie gezien behalve tegen Barca, komt net kijken volgens mij. Of hij een versterking of waardevolle aanvulling zou zijn kan ik daarom ook niet beoordelen.
Verder vind ik dat Barca een meer ervaren topper voor achterin moet halen, een Laporte of Marquinhos zou een fantastische aanvulling zijn voor de ploeg.

Als Pjanic blijft, strootman op oude niveau komt en met die nieuwe keeper Allisson zie ik AS Roma nog wel ver komen. Misschien niet individueel beter, maar hopelijk als team. Nog 1 of 2 gerichte aankopen en dan moeten ze ver kunnen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren