Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma en PSG sluiten deal van 18,5 miljoen euro

Laatste update:
/
Nabil Fekir kan nog altijd naar Liverpool vertrekken. De zaakwaarnemer van de spelmaker van Olympique Lyon zegt dat een zomerse transfer nog altijd tot de mogelijkheden behoort. (Diverse Franse media)
/
Real Betis en Villarreal overwegen Alejandro Pozuelo te halen. De middenvelder van KRC Genk ligt tot medio 2021 vast en heeft een ontsnappingsclausule van acht miljoen euro. (Estadio Deportivo)
/
AS Roma heeft een deal gesloten met Paris Saint-Germain. Javier Pastore verkast voor 18,5 miljoen euro naar Italië en gaat vier miljoen euro per jaar verdienen. (Calciomercato)
/
Watford denkt aan de komst van Bruno Varela. De Engelse club moet mogelijk echter flink in de buidel tasten, want de doelman ligt nog vier jaar vast bij Benfica. (Record)
/
Aljaz Struna staat op de radar van Werder Bremen. De verdediger van Palermo is gewild, aangezien ook Italiaanse en Engelse clubs hem willen inlijven. (TMW)
/
SC Heerenveen is nog altijd in de race om Dorin Rotariu over te nemen van Club Brugge. De rechtsbuiten is al langere tijd in beeld bij de Friezen en mag nu vertrekken bij de Belgische club. (La Dernière Heure)
Denk jij dat Javier Pastore deze zomer naar AS Roma gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan gaat Ziyech echt niet meer. Wel een 'koopje' voor zo'n speler. Zou PSG er niet meer voor kunnen/willen hangen, zodat ze ook sneller uit de FFF problemen zijn? Of is dat een fabeltje?

19 juni 2018 om 17:32

Pastore heeft nog een contract tot 2019, moet het vooral doen met invalbeurten en wordt morgen alweer 29 jaar. Dan is 18,5 miljoen euro nog niet eens zo'n gek bedrag. Vooral omdat clubs ook weten dat PSG moet verkopen. Clubs gaan dan niet echt hoog in de boom zitten.

19 juni 2018 om 23:00

Dat begrijp ik allemaal, maar is een speler die al jaren op topniveau heeft gepresteerd, ook in Italië, dus een zekerheidje. Bovendien gaan er gekkere bedragen over de toonbank bij in mijn ogen mindere spelers. Ik vind het een koopje, want heb hem hoog zitten. Maar wat denken jullie van Ziyech nu?

19 juni 2018 om 16:50

Ik verwacht niet dat Strootman weg gaat
Denk dat Radja weggaat

19 juni 2018 om 17:28

Ik denk dat Strootman wel mag vertrekken bij AS Roma. Hij brengt helaas na zijn blessure niet veel meer. Hij voetbalt tegenwoordig nog redelijk mee, maar dat was het dan ook wel. Hetzelfde gaat denk ik gebeuren bij Wijnaldum en Liverpool. Beide clubs hebben in de halve finale van de CL gestaan en willen nu doorpakken. Dan zijn dit soort spelers als eerste de pineut om plaats te maken voor meer kwaliteit.

Heerlijke voetballer, nog zo'n voorbeeld van een speler die je gewoon elke wedstrijd wilt zien spelen maar dat niet mogelijk is doordat hij bij een club zit met zoveel kwaliteit in de selectie.

18.5 miljoen is heel netjes, een koopje in deze markt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren