Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma bereidt zich voor op vertrek Strootman

Laatste update:
/
AS Monaco liet sterspelers James Rodríguez en Radamel Falcao vertrekken en slaagde er niet in goede vervangers te halen. Het is niet dat Monaco het niet probeerde: zo bood de club miljoenen op Ricardo Goulart en Everton Ribeiro. Beiden staan onder contract bij Cruzeiro. Monaco bood zestien miljoen euro op de eerste en tien miljoen op de tweede. Beide biedingen werden afgeslagen. (ESPN)
/
Fabio Borini werd in verband gebracht met Sunderland en Queens Park Rangers, maar bleef uiteindelijk bij Liverpool. Daar hoeft hij echter niet op veel speelminuten te rekenen en mogelijk keert hij in januari terug naar zijn vaderland Italië. Internazionale heeft namelijk belangstelling voor Borini en heeft al aan zijn zaakwaarnemer laten weten dat het in januari gaat proberen om de aanvaller binnen te halen. (Daily Mirror)
/
AS Roma houdt ernstig rekening met een winters vertrek van Kevin Strootman. Louis van Gaal schijnt zijn landgenoot naar Manchester United te willen halen en Roma heeft begrepen dat Strootman deze overstap graag wil maken. De Italianen zijn daarom bezig met de komst van Adrian Rabiot: de negentienjarige middenvelder van Paris Saint-Germain moet gezien worden als opvolger voor Strootman. (LÉquipe)
/
Goran Pandev tekende maandag een contract bij Galatasaray en zei dat het een eer was om voor de Turkse topclub te gaan spelen. Hij wilde echter zeker niet weg bij Napoli, zo benadrukt de aanvaller: 'Je moet aan Rafael Benítez vragen waarom ik ben vertrokken. Ik heb altijd honderd procent gegeven en gedaan wat de manager van me vroeg, maar Benítez is een andere weg ingeslagen en ik begrijp niet waarom", zegt Pandev. (Sky Italia)
/
Gylfi Sigurdsson ging van Swansea City naar Tottenham Hotspur, maar wist in Londen geen basisplaats te veroveren. Inmiddels is hij terug bij Swansea en de ploeg van Garry Monk is met drie overwinningen op rij geweldig aan het seizoen begonnen. "We spelen fantastisch voetbal en de speelstijl van Swansea past perfect bij me", zegt Sigurdsson, die nog de winnende goal maakte tegen Manchester United. (South Wales Evening Post)
Denk je dat Kevin Strootman in januari naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk hoor dat VZ een eigen draai aan het artikel van L'équipe geeft, maar de komst van Rabiot hoeft zeker niet te betekenen dat Strootman vertrekt. Ze zijn niet eens hetzelfde type speler.

Ik betwijfel ten zeerste of Strootman in januari al vertrekt, aangezien hij dan net pas terug is van zijn blessure. Wellicht dat het mogelijk is, maar Man U mag sowieso de hoofdprijs dokken als ze Strootman willen hebben. Voor minder dan 40 miljoen hoef je niet eens aan te kloppen.

5 september 2014 om 21:27

Voor 30 is hij zo weg.

5 september 2014 om 21:31

Waarom? Voor z'n blessure een bepalende speler en bovendien is het algemeen bekend dat LvG hem per de wil hebben. Dat brengt ManU in een zwakke onderhandelingspositie. Dus ik begrijp je opmerking niet.

5 september 2014 om 21:53

Niet bepaald.

We hebben hem voor 20 miljoen gehaald, hij is nog jong met ruimte voor verbetering, hij is een middenvelder en wij hebben het geld niet nodig.

Zolang hij zelf niet zwaar gaat aandringen op een vertrek, zie ik hem niet gaan voor minder dan 40.

5 september 2014 om 22:07

Je gaat de hoofdprijs niet kunnen krijgen. Max 35 miljoen en zelfs dan neemt Man U al een enorm risico door zijn blessure.

5 september 2014 om 23:14

Dan vertrekt hij niet. Als Strootman zijn niveau weer haalt na zijn blessure, zal Man U gewoon flink geld moeten ophoesten. Het is niet zo dat Roma hem moet verkopen.

5 september 2014 om 23:33

Omdat Roma nog altijd dergelijke bedragen zeer goed kan gebruiken, ze mooie winst maken op een speler die perfect vervangbaar is en niemand weet als hij z'n niveau terug kan halen na een dergelijke blessure. In het tegendeel, hem voor 30mil ophalen zou ik eerder een domme zet vinden.

D'n Stroot gaat PSV nog een bak geld opleveren, nu maar hopen dat hij sterker terugkomt van zijn blessure!

5 september 2014 om 22:06

Is er een doorverkoop percentage bedongen door PSV dan?

Mocht Strootman naar ManUtd komen, hoe gaan ze dan ooit spelen?? Je hebt nu al genoeg middenvelders aanvallers..

5 september 2014 om 21:12

Ja genoeg middenvelders die er niets van bakken.

5 september 2014 om 21:16

van gaal zal dan met 12 of 13 willen spelen he lol!

5 september 2014 om 21:21

Herrera en als Blind het goed gaat doen, Mata heb je ook nog

5 september 2014 om 21:23

Ja, alleen het niveau houdt niet over. De enige centrale middenvelder van United die het niveau dat United nastreeft nog aankan is Herrera. Carrick, Fletcher, Cleverley en Blind is allemaal geen materiaal om mee te doen om de titel.

5 september 2014 om 21:32

Als Strootman naar United komt dan gaat blindje zeker banken of naar de tribune.
Als die tenminste niet al eerder op de bank of de tribune zit.

Man dat zou toch heerlijk zijn, als Ajax Rabiot toch weet te strikken. In de winter kan hij een voor-contract tekenen of misschien voor 2/3 miljoen al direct de overstap maken. Het heeft voor PSG toch geen zin meer hem te behouden, omdat hij op zeker niet gaat bijtekenen.

Het is dan alleen niet wenselijk als clubs als Roma zich ermee gaan bemoeien, die wel eens een goede kans kunnen hebben op zijn komst. Al zou hij met De Rossi voor zich daar niet heel veel aan spelen toe komen.

5 september 2014 om 21:16

psg wilde deze zomer minimaal 15mln voor rabiot

6 september 2014 om 00:17

Ik dacht 10? Maargoed 10 of 15 maakt niet zoveel uit, je weet zeker dat hij in de zomer gratis weg gaat lopen. Dan kunnen ze er in de winter misschien nog liever een paar miljoen voor vangen. Het is niet zo dat ze hem echt heel erg gaan missen op het middenveld.

Rabiot is een prima verbanger

K.s. is lang eruit geweest en moet ook weer een lange tijd spelen om op topniveau te spelen. Misschien dat hij volgend jaar weer pas zijn niveau haalt.

6 september 2014 om 02:30

Wie zegt dat hij daar een lange tijd voor moet spelen? Dat hoeft helemaal niet.

Heb zo het idee dat Strootman voor ligt op schema en dat hij over een maand of 2 fit is

Strootman is verandert van zaakwaarnemer . Hij heeft nu dezelfde zaakwaarnemer als v persie en v Gaal. Toeval?

laat Strootman eerst maar fit worden en ff kijken hoe ie nog is

We hebben Osvaldo, Icardi en Palacio voor in de aanval en daarnaast hebben we Bonazzoli en Puscas, twee zeer goede spitsen uit de jeugdopleiding die zeer nadrukkelijk tegen de deur van het eerste rammen. Het zou hierom volstrekt onnodig zijn als we Borini zouden halen om die talenten in de weg te zitten. Los daarvan vind ik hem niet het niveau hebben dat Inter moeten nastreven.

Dit is gewoon weer een logisch bericht dat ze baseren op de eerdere berichten over strootman. De interesse van United in strootman zal nu het verhaal worden tot aan Januari

Die "hij vertrekt niet voor minder dan 40m" kennen we inmiddels wel, hebben we ook gezien bij Benatia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren