Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal weigert 95 miljoen euro te betalen

Laatste update:
/
Mario Gómez is met tal van clubs in gesprek, maar een overeenkomst is er nog niet. Volgens geruchten in Turkije zou de spits op het punt staan om een contract bij Besiktas te ondertekenen. “Er zijn onderhandelingen gaande met tal van clubs, onder meer Besiktas. We hebben echter nog geen overeenkomst en er is helemaal niets rond”, verzekert zaakwaarnemer Uli Ferber. (Sport 1)
/
Andrés Iniesta is nog niet bezig met een vertrek bij Barcelona. “Mijn contract loopt tot medio 2018 en dan ben ik 34 jaar oud. We zullen wel zien wat er gaat gebeuren”, zegt Iniesta over een mogelijke verhuizing richting de Verenigde Staten. “Op dit moment zit ik met mijn hoofd bij komend seizoen. Ik denk nog niet na over de periode die daarna komt”, aldus de iconische spelmaker. (ESPN)
/
Napoli vraagt een waanzinnig bedrag voor Gonzalo Higuaín en dat is zelfs de financiële grootmachten uit Engeland te gortig. Napoli wil 95 miljoen euro voor de Argentijn en dat heeft ervoor gezorgd dat een club als Arsenal zich heeft teruggetrokken. Manager Arsène Wenger van Arsenal deed en bod van circa veertig miljoen euro, maar dat voorstel werd resoluut afgewezen door Napoli. (Daily Mail)
/
Galatasaray is bezig een topaanval te formeren en Gervinho is de volgende die de Turkse grootmacht moet komen versterken. Bij AS Roma hoeft de Ivoriaan zich eigenlijk niet meer te melden; onlangs viel een transfer naar Al-Jazira door de eisen van de aanvaller nog in het water. Galatasaray ziet dus wel heil in de komst van Gervinho: Cim Bom mikt op een huur met een optie tot koop. (Corriere della Sera)
/
Gewezen supertalent Alexandre Pato zien we komend seizoen mogelijk terug in de Premier League. De man die na een periode bij AC Milan terugkeerde naar Brazilië staat in de belangstelling van twee clubs uit Londen. Crystal Palace en West Ham United hebben interesse in Pato, die door Corinthians aan Sao Paulo werd verhuurd. Pato kan overigens ook terugkeren naar Italië. (Daily Mail)
Denk je dat Napoli de komende jaren veel zal hebben aan Gonzalo Higuaín?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat denken die mensen helemal met hun aanbod ? Wat is dit ? 95miljoen??
Hij was wereld spit nu hij is iets minder.
Dus ik vind die anbod te ver gaan als dit waar is.

22 juli 2015 om 09:42

Praat Nederlands met me

22 juli 2015 om 14:32

Maar als Liverpool bereid is om voor Benteke 46 miljoen neer te leggen en higuain 2 klassen beter is, dan denkt napoli ook dat ze misschien higuain voor de absolute hoofdprijs kunnen verkopen.

95 miljoen is veel te veel. Napoli wil hem natuurlijk niet kwijt en weet dat Engelse clubs in sommige gevallen gekke bedragen willen neertellen, maar dit slaat alles, haha.

22 juli 2015 om 09:28

Ik denk dat het tweede wat je zegt hier het geval is. Ook Napoli vindt 95 geen reeel bedrag, maar wil hem gewoon niet kwijt. Ja, wat doe je dan? Een ondenkbaar bedrag vragen zodat ALS die weg gaat, ze een Benzema-achtig iemand kunnen halen/betalen.

22 juli 2015 om 09:42

@maistah, ja daar heb je gelijk in. Gewoon een waanzinnig bedrag vragen en kijken welke 'gek' het wil betalen. Al vind ik Higuain wel een goede spits, niet met een fluwelen techniek, maar wel garantie voor goals

Ben ik nou de enige die Higuain echt een overschatte spits vind? Zijn techniek is matig, is niet enorm snel maar heeft wel een redelijke neus voor de goal. Maar kan ook nog eens de grootste kansen missen, zoals de afgelopen Copa maar weer bewees. Die is dus nooit 90 mln waar, man de helft zou al teveel zijn in mijn ogen.

22 juli 2015 om 09:12

Dat vind ik ook. Als ik napoli was zou ik al heel blij zijn met het bod van 40m.
Buiten een Aguero ken ik geen enkele spits die dit bedrag waard is.

22 juli 2015 om 09:16

Suarez

22 juli 2015 om 09:34

Maar waarom akkoord gaan met 40 miljoen? In totaal heeft Higuain 102 wedstrijden gespeeld voor Napoli en daarin scoorde hij 53 keer.
In de serie a zelf speelde hij 69 wedstrijden en scoorde hij 35 keer.
Hij loopt netjes 1 op 2 en vorig jaar kon je gewoon duidelijk zien dat de aanval prima in orde is. Het is de verdediging die versterkt moet worden.
Dus zolang we het team bij elkaar kunnen houden en een paar onnodige spelers verkopen en verdedigende krachten ervoor terug halen zie ik een rooskleurig seizoen voor ons aankomen. Dus liever behouden we Higuain tenzij er zo'n geldschieter komt die (wat hij niet waard is hoor) 95 miljoen zonder probleem neer legt.

22 juli 2015 om 09:48

Als Napoli er tevreden mee is moeten ze hem natuurlijk niet verkopen.
Maar zeg dan ook gewoon hij is niet te koop. In plaats van te zeggen voor 95m krijg je hem, want als er zo'n geldschieter is die 95m wilt geven, zijn er nog vele spitsen die in mijn ogen (veel) beter zijn als Higuain

Verder is dit natuurlijk een bericht van in de wandelgangen

22 juli 2015 om 12:39

1 op 1? Klinkt eerder als 1 op 2 dit..

22 juli 2015 om 13:28

Natuurlijk zijn er veel spitsen beter dan Higuain maar dit is de manier van De Laurentiis.
En ja je kan zeggen dat het geen juiste manier is of niet netjes maar het werkt wel.

22 juli 2015 om 13:29

@dendbs ja dat bedoelde ik ook. heb het aangepast.

22 juli 2015 om 17:58

Suarez
Messi

22 juli 2015 om 19:12

Suarez is al gezegd geweest en dit is idd de enige naam waarvan ik denk dat het klopt.

Messi is geen echte spits dus die telt niet

22 juli 2015 om 10:44

Nope, helemaal mee eens. Heeft bij Real af en toe goede periodes gehad, maar wordt er niet beter op.

Gervinho had gewoon voor Al-Jazira moeten kiezen. Zo bod krijgt hij nooit meer.

22 juli 2015 om 09:20

Wat heeft Al-Jazia hem geboden dan?

22 juli 2015 om 09:45

Stukje vanuit Voetbalzone:
update 30 juni 11.30 uur - ‘hij eiste een helikopter, een privéstrand, een huis en vliegtickets’
Gervinho kon bij Al-Jazira een gigantisch salaris verdienen, maar de aanvaller van AS Roma stelde ‘onzinnige eisen’ en de transfer viel daardoor in het water. La Gazzetta dello Sport weet nu wat de eisen waren van Gervinho, waardoor de transfer werd afgeblazen. Gervinho wilde een helikopter van de club die continu voor hem klaar zou staan, een huis voor zijn familie, een privéstrand en een onbekend aantal vliegtickets naar Ivoorkust. Gervinho kon naar verluidt vijftien miljoen euro per jaar verdienen bij Al-Jazira.

In een latere update werd dit ontkend.

22 juli 2015 om 09:50

Hij zou als het goed was 13 miljoen op jaarbasis gaan verdienen alleen daarnaast wou hij ook nog een helikopter en een privé strand ook moest zijn familie op de kosten van al jazira naar het midden oosten komen en moesten zij de accommodatie betalen.

Suarez heeft niet eens zoveel gekost

Lekker bezig! Niet laten gaan want we hebben toch een topper in huis met Higuain.
Plus stel dat er een gek komt die het ervoor neerlegt zijn we meteen financieel veel sterker en kunnen we er makkelijk een Napoli waardige spits voor terug halen en een centrale verdediger van top klasse.

40m is nog te veel voor Higuain. Bij Real was ie beter, verkeerde keuze gemaakt om naar Napoli te gaan..

Italianen willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten en tegelijkertijd voor waardeloze spelers de hoofdprijs eisen.

Echter weten ze donders goed dat die Engelsen in het geld zwemmen en geen bal van voetbal snappen, dus ja, waarom zou je dan niet een gokje wagen en continu bluffen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren