Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal verhoogt bod naar vijftig miljoen euro

Laatste update:
/
Hulk keert mogelijk terug naar Brazilië. Palmeiras gaat namelijk een poging wagen de 28-jarige aanvaller voor ten minste zes maanden te huren en directeur Alexandre Mattos is al naar Sint-Petersburg afgereisd om met Zenit te onderhandelen. Hulk hoopt in de Série A beter in beeld te komen bij bondscoach Dunga, want hij wordt momenteel niet opgeroepen. Palmeiras haalde eerder ook al Lucas Barrios en Mazinho binnen. (Lancenet)
/
Andros Townsend heeft er een tweede optie bij in de Premier League. De 23-jarige vleugelaanvaller kan Tottenham Hotspur verruilen voor Aston Villa, maar ook Swansea City heeft belangstelling getoond. Trainer Tim Sherwood van Villa kent Townsend van hun gezamenlijke periode bij the Spurs, maar ook Swansea-coach Garry Monk is dus geïnteresseerd. De speler zelf blijft overigens het liefst op White Hart Lane. (Daily Mirror)
/
Arsène Wenger lijkt zich koste wat kost te willen verzekeren van de komst van William Carvalho. Koste wat kost betekent in dit geval 45 miljoen euro, want Arsenal is naar verluidt van plan om te voldoen aan de afkoopsom die is vastgelegd in het contract van de Sporting Portugal-middenvelder. The Gunners hebben het geprobeerd met een bod van 28 miljoen, maar dat werd terzijde geschoven door de Portugezen. (The Sun)
/
Benfica maakt kans op de komst van een groot talent uit de Belgische competitie. Dat mogen we althans opmaken uit de woorden van de vader van Anderlecht-aanvaller Aleksandar Mitrovic. “Mijn zoon vindt Benfica een mooie club, maar we wachten af. Er zijn nog meer geïnteresseerden”, zegt Ivica Mitrovic. De Portugees kampioen ziet in de twintigjarige Serviër naar verluidt de mogelijke opvolger van Rodrigo Lima. (Het Nieuwsblad)
/
Juventus neemt waarschijnlijk afscheid van Carlos Tévez, maar krijgt niet alleen geld terug voor de spits. De Argentijn keert terug naar Boca Juniors en de verwachting is dat die deal op korte termijn wordt afgerond. Juve wil een transfersom ontvangen voor Tévez, maar hoopt tevens op de komst van Rodrigo Bentancur. De spelverdeler wordt donderdag pas achttien jaar oud, maar is nu al ruim vijf miljoen euro waard volgens Boca. (Tuttosport)
Heeft Arsenal William Carvalho echt nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat het een grap is, deze jongen is nog geen 30mil waard waar komen ze op 50? Ze zijn toch niet helemaal gestoord bij Arsenal? Haal Bender voor de helft, heeft zich bewezen of je kon Khedira voor niets halen... een speler die er per direct staat en een staat van dienst heeft.

21 juni 2015 om 21:13

The Sun.. Het is dikke bs.
Coquelin is gewoon fantastisch, we hebben gewoon nog een back-up nodig. Wanyama ofzo. Khedira natuurlijk niet, da's een box to box en geen cvm.

21 juni 2015 om 21:34

Khedira is geen box to box hij is een cdm die kan ballen.. tegenwoordig worden dat box to box genoemd maar dat zijn gewoon upgrade versies van de ouderwetse stofzuigers

21 juni 2015 om 21:58

Helemaal niet. Schweinsteiger en Alonso knapten altijd het vuile werk op. Mensen lijken te denken dat een Khedira of Touré defensief veel bijdragen, terwijl dat helemaal niet zo is.

21 juni 2015 om 22:13

Als khedira defensief amper iets bij zou dragen zou hij niet op dit niveau spelen want aanvallend heeft hij weinig in te brengen. Ik noem hem liever een stofzuiger dan een box to box speler

22 juni 2015 om 08:21

Laat die discussie maar achterwege, Khedira heeft al lang voor Juve getekend, dus naar Arsenal komt die zeker niet.

22 juni 2015 om 08:33

Dacht dat Arsenal wel voor Schneiderlin zou gaan

Omdat 28 miljoen niet lukt, dan maar 50 miljoen? Dat heet nog is zaken doen...
Het valt natuurlijk te betwijfelen hoe betrouwbaar The Sun in dit geval is. Lijkt me zeer sterk dat ze zo'n bedrag neerleggen voor een speler die het zover alleen goed heeft gedaan in de Portugese competitie

21 juni 2015 om 21:07

The sun is absolute rotzooi.

21 juni 2015 om 21:50

Welke krant is dat niet tegenwoordig...

21 juni 2015 om 22:07

Koste wat kost betekent in dit geval 45 miljoen euro, want Arsenal is naar verluidt van plan om te voldoen aan de afkoopsom die is vastgelegd... Hahaha en dan staat er in de titel 50 miljoen. Waar gaat die overige 5 miljoen naartoe

22 juni 2015 om 01:07

Naar salaris van de speler?

In de titel staat 50, maar in het artikel staat 45. Waarom zou je vijf meer betalen dan de afkoopsom? Zal dus wel 45 zijn. Alsnog veel te veel geld, maar ja dat is voetbal tegenwoordig.

21 juni 2015 om 22:53

Paolo, alsnog dikke onzin, dat weet je zelf toch ook wel? Wenger heeft een paar keer veel geld uitgegeven en dat was voor spelers van een heel ander kaliber.

Ja want Arsenal heeft nou echt een middenvelder nodig. I call bullshit. Daarnaast, 50 miljoen voor carvalho? Hoorde net dat Ramos beschikbaar is, 75 miljoen ophalen!

21 juni 2015 om 21:40

Ja Arsenal heeft ook echt een middenvelder nodig. Alleen 50 mln voor Carvalho is dikke onzin.

21 juni 2015 om 22:08

Op welke positie heeft Arsenal een middenvelder nodig?

21 juni 2015 om 23:22

Cvm. Met alleen Coquelin red je het niet. Als hij uit valt ben je de lul, aangezien Flamini en Arteta beide dik te kort komen.

Townsend past wel bij Aston Villa. 25 miljoen voor Benteke + Townsend lijkt me wel een aardige deal.

21 juni 2015 om 21:58

Hoeveel schat jij de waarde van Townsend dan? Hij is jong, international en homegrown. Ik vind hem persoonlijk niet geweldig, maar ik zou Aston Villa echt niet te veel geven, ook niet voor Benteke. Daarnaast is Benteke niet per se nodig, niet zo lang Kane er nog zit.

Op het moment dat Kane weg is verandert er wel een hoop natuurlijk. Villa weet dan dat jullie echt een spits nodig hebben en kunnen het dan best wel eens hard spelen.

21 juni 2015 om 22:00

Waarom zou Benteke naar Spurs gaan? Hij kan naar veel betere clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren