Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal presenteert maandag droom van aanhang

Laatste update:
/
Saphir Taïder kwam al niet in de plannen van Internazionale voor en nu de selectie van Roberto Mancini nog eens flink versterkt is, mag de middenvelder definitief weg. Hamburger SV heeft interesse, maar de Duitsers krijgen te maken met de concurrentie van Genoa en Bologna. Taïder werd vorig seizoen even verhuurd aan Southampton, maar toen keerde hij al binnen een maand (!) terug naar Italië. (Hamburger Morgenpost)
/
Emmanuel Adebayor is ongewenst bij Tottenham Hotspur, vooral door zijn enorme salaris, maar gaat mogelijk iets doen wat zijn huidige werkgever maar niet lukt: spelen in de Champions League. Lazio is nog op zoek naar een extra spits en denkt nu dus ook aan Adebayor. De Romeinen staan in de play-offronde van het miljoenenbal met 1-0 voor tegen Bayer Leverkusen. Adebayor zal duimen voor Lazio. (Corriere dello Sport)
/
De Italiaanse transferspecialist Emanuele Giulianelli denkt zeker te weten dat Arsenal zich op korte termijn versterkt met de gewenste topspits. Volgens hem hebben de Londenaren een privéjet gehuurd om Karim Benzema op te pikken, zodat hij maandagochtend een medische keuring kan ondergaan. The Gunners zouden de Franse goalgetter nog voor het duel met Liverpool van maandagavond willen presenteren. (Sky Italia)
/
Juan Manuel Iturbe lijkt naar Genoa te gaan, waarschijnlijk op huurbasis. Rudi Garcia vindt dat prima, maar wil dan wel een vervanger hebben en denkt aan Eder. Hij speelt momenteel nog zijn thuiswedstrijden in Genua, maar niet bij Genoa, maar bij Sampdoria. De tweevoudig Italiaans international (overigens geboren in Brazilië) kost vijftien miljoen euro; het is de vraag of AS Roma dat wil betalen. (Sky Italia)
/
Carpi hoopt dat Amauri kan komen helpen in de strijd tegen degradatie. De inmiddels 35-jarige aanvaller heeft nog een eenjarig contract bij Torino, maar hoeft daar niet op veel speelminuten te rekenen. Er wordt gesproken over een contractontbinding en als het zover komt, dan wil Carpi de routinier transfervrij binnenhalen. De promovendus heeft al contact gehad met de enkelvoudig Italiaans international. (Sky Italia)
Met Karim Benzema in de selectie zou Arsenal titelkandidaat nummer één zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

@VZ Emanuele Giulianelli werkt niet voor Sky, maar voor de roze sportbijbel. Ook een vrij betrouwbare bron, maar niet zo betrouwbaar als Sky met Di Marzio.

23 augustus 2015 om 09:22

De roze sportbijbel is veel betrouwbaarder dan Sky hoor.

23 augustus 2015 om 09:49

Betrouwbaarder dan Di Marzio?

23 augustus 2015 om 10:16

Sky Italia heeft zijn bericht van Twitter gehaald, er wordt nergens aangegeven dat hij voor Sky werkt. Daarnaast waar gaat deze discussie over? Waar iemand zijn bronnen vandaan haalt?haha... gewoon lekker over voetbal lullen en de geruchten de geruchten laten toch? We zien wel over hoe concreet het allemaal is en wie gelijk heeft... on topic: Voor Arsenal zou dit wel echt een boost kunnen geven en de kansen vergroten om serieus mee te doen om de titel.

23 augustus 2015 om 11:33

Ik vind juist dat de bron heel veel zegt over de betrouwbaarheid van het verhaal, dus lijkt dit me wel een geldige discussie voor op een voetbalforum. Zeker in de wandelgangen waar meestal enkel gespeculeerd wordt door tabloids. On: Mocht hij komen is hij natuurlijk een droom versterking, maar ik juich pas als hij tekent. Deze journalist heeft het overigens ook over Reus als nummer een doelwit om Benz te vervangen voor Real. We zullen zien!

23 augustus 2015 om 11:06

Laten we hopen dat dit waar is!!

23 augustus 2015 om 15:11

Inderdaad, zou voor Arsenal een geweldige aankoop zijn. Al ben ik wel benieuwd wat Real dan gaat doen. Zullen die Aguero op gaan pikken?

Het gonst al geruime tijd dat Benzema komt. Valt me tegen dat dit nu pas op vz staat. Die emanuelle roept dit al geruime tijd. Titelkandidaat nummer 1 vind ik overdreven. Titelkandidaat ok, net als een aantal andere clubs. Enige bescheidenheid is hier wel op z'n plaats vind ik. Lokt alleen maar weer vervelende reacties uit van gastjes die hun eigen club de beste vinden

23 augustus 2015 om 09:54

Het is en blijft op dit moment een gerucht en daarnaast heeft het al meerdere keren op voetbalzone gestaan dat Arsenal interesse heeft in Benzema. Het verbaasd mij dat jij wel een opmerking kan plaatsen maar blijkbaar zelf niet vaak voetbalzone volgt?

23 augustus 2015 om 12:07

Wil jij ff bijdehand gaan doen?
Arsenal wordt iedere transferperiode gelinkt aan "tientallen" spelers. Dat is wel ff wat anders dan wat hier wordt aangegeven (privé-jet + medical). Dit is op twitter, door een doorgaans zeer betrouwbare bron, dagen geleden al gezegd. Vandaar dat het mij wat verbaasde.
Jij zegt dat het op dit moment een gerucht is, we wachten wel af.

23 augustus 2015 om 12:28

Bijdehand? Het was al eerder bekend vriend... misschien moet je ook andere sites in de gaten houden? Er is al eerder een gesprek geweest tussen Wenger en Benzema, dus de interesse komt niet uit de lucht vallen... het wordt nu 'concreter' gemaakt door een italiaanse journalist op twitter, maar de interesse was er al weken. En wat jij zegt over gastjes met vervelende reacties, waarschijnlijk ben jij net zo een type met je opmerking of ik bijdehand wil doen. Ik reageer normaal op jou post, toch? Dat je het niet kan hebben als iemand reageert, moet je niks plaatsen. Redelijk kansloos van je!

23 augustus 2015 om 12:39

Jij snapt er ook werkelijk geen hout van. Lezen is waarschijnlijk ook lastig voor jou. Ik heb het niet (alleen) over de Italiaanse journalist maar ook over een andere betrouwbare bron op twitter.
Deze opmerking van jou: "het verbaasd mij dat jij wel een opmerking kan plaatsen maar blijkbaar zelf niet vaak voetbalzone volgt?" en de volgende: ""redelijk kansloos van je!" zegt weer genoeg over jou. Daar komt dus ook mijn reactie uit voort. Jammer dat ik nog energie steek in jou. Is hierbij dan ook m'n laatste reactie. Leer eerst maar eens begrijpend lezen.

23 augustus 2015 om 13:05

Lekker makkelijk reageren! Haha.. Eerst iets roepen en als het je te heet wordt onder je voeten dan 'weglopen'. Als jij mij bijdehand noemt, noem ik jou kansloos ja...dat heet actie reactie! En nogmaals ik reageer normaal op jou eerste post en jij voelt je gelijk aangevallen door mij bijdehand te noemen?? Dus over begrijpend lezen gesproken, jij roept, iemand reageert en jij snapt de context niet. Zolang niks concreets is is het een gerucht en dat is een feit, deal with it. Wat je roept is oud nieuws, het is al langer bekend de interesse in Benzema door Arsenal. Een italiaanse journalist die iets op twitter plaatst is jou bron, dus nog steeds een gerucht. Fijne dag, chagrijn!

Dat geloof ik echt niet. Benitez wou nog een spits voor Benzema. Als hij weg gaat kan hij jese opstellen en de rest zijn jeugd spelers. Tenzij real direct een vervanger gaan kopen met het geld dat ze gaan ontvangen...

23 augustus 2015 om 09:36

Zwaar goede aankoop voor arsenal. Gun arsenal of man u de titel. Maar snap niet dat real hem laat gaan. Die gaan echt nog wel een vervanger halen .... miss zlatan

23 augustus 2015 om 09:55

Zlatan gaat nooit naar Real, dan zal eerst Ronaldo weg moeten. Het is bekend dat Zlatan Ronaldo niet mag...

Wow, dan zijn ze zeker kandidaat nummer 1. Meest balvaste spits die er is op dit moment. Dom van real als ze hem laten gaan.

23 augustus 2015 om 09:57

Diego Costa? Aguero? Suarez?

23 augustus 2015 om 10:52

Kandidaat nummer 1 laat me niet lachen, chelsea en city hebben een veel beter elftal.

Eerst zien, dan geloven, hoe graag ik ook wil. Benzema is de droom van ongeveer iedere gooner op dit moment ;

nee nee nee

gaat toch niet gebeuren

23 augustus 2015 om 12:08

Zullen we ff de opstelling van vandaag afwachten? Denk dat we dan een redelijk betrouwbare voorspelling kunnen doen. Of Chelsea moet hem nog voor de neus van Arsenal wegkapen

23 augustus 2015 om 13:08

Op de wedstrijddag gaat er geen transfer plaatsvinden. Benzema speelt gewoon.

23 augustus 2015 om 15:21

betekend ook niets, benz is geblesseerd geweest en we spelen tegen een laagvlieger. Misschien alles voor het onzekere nemen en gewoon Jese in de spits...

Betekend niet gelijk dat Benz verkocht word

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren