Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal liep blauwtje bij resoluut Real Madrid

Laatste update:
/
Lucas Martínez Quarta kan de oversteek maken naar Europa. Eerder deed Internazionale al navraag naar de verdediger van River Plate en inmiddels heeft ook stadsgenoot AC Milan interesse. (Tuttosport)
/
Juventus, Internazionale, Napoli, Chelsea en Atlético Madrid houden de verrichtingen van Bruno Guimarães in de gaten. De verdedigende middenvelder heeft een afkoopsom van veertig miljoen euro bij Athletico Paranaense. (Globo Esporte)
/
Arsenal heeft tijdens de afgelopen transferwindow bij Real Madrid navraag gedaan naar Vinícíus Júnior. The Gunners kregen echter direct een resoluut ‘nee’ te horen van de Koninklijke. (UOL Esporte)
/
Mauricio Garcia de la Vega wil de naam van het Parkstad Limburg Stadion verkopen. De nieuwe Mexicaanse eigenaar van Roda JC Kerkrade is in onderhandeling met Duitse crypto-investeerders. (de Limburger)
/
Internazionale en Lautaro Martínez naderen een akkoord over een nieuw contract. De Argentijnse spits kan bijtekenen tot medio 2024 en krijgt een afkoopclausule van meer dan honderd miljoen euro. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United wil Victor Lindelöf langer aan zich binden. Het huidige contract van de Zweedse verdediger loopt nog tot medio 2021, maar the Red Devils willen de huidige defensie voor de lange termijn vastleggen. (The Sun)
Snap jij de houding van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me af of het wel handig was dat Real hem niet liet huren. Sinds de komst van Zidane lijkt hij mij te hebben ontwikkeld wat ik vrij jammer vindt want voetballen kan hij zeker.

13 september 2019 om 14:02

Hij kan wel voetballen maar of het het niveau is wat Real Madrid moet hebben betwijfel ik.

Of het opportuun was is de vraag. Of vinicius iets zou toevoegen is de vraag. Maar het laat wel zien dat Edu de energie en de ambitie heeft om op de A categorie te mikken.

13 september 2019 om 12:46

Edu is pas sinds 12 dagen officieel aan het werk bij Arsenal, alles wat er deze zomer gebeurd is, komt op conto van Raul en zijn team. Edu zal hier misschien wel suggesties in gedaan hebben, want hij liep al wel rond op de club, maar effectief heeft hij geen werk verricht. Hoe dan ook, hij is nu onderdeel van, dus laten we hopen dat ze gezamelijk idd op die categorie gaan mikken en verder gaan met doorselecteren. Deze zomer was een verademing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren