Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ambitieuze Zidane staat open voor 'mooie optie'

Laatste update:
/
NEC wist Alireza Jahanbakhsh in de afgelopen transferperiode te behouden, maar dreigt de aanvaller straks toch lang kwijt te raken. Jahanbakhsh is namelijk in beeld voor de selectie van Iran voor de Asia Cup en mocht hij geselecteerd worden, dan zal hij in januari afwezig zijn. Jahanbakhsh hoopt op een invitatie: 'We horen tot de beste landen van Azië. Dat toernooi kan ons succes opleveren", zegt hij. (De Gelderlander)
/
Trainer Erwin van de Looi van FC Groningen verwelkomt op 1 januari een nieuwe rechtsback. De club zou al een akkoord hebben met de Zweed Johan Larsson, die nu nog actief is bij IF Elfsborg. In augustus was de 24-jarige vleugelverdediger ook al dicht bij een overgang naar Euroborg, maar zijn club weigerde toen medewerking te verlenen. Vanaf eind december is de enkelvoudig international echter transfervrij. (Boras Tidning)
/
Zinedine Zidane wil op een dag graag bondscoach van Frankrijk worden. "Ik ben ambitieus", zegt de voormalig middenvelder. "Ik heb het shirt van de nationale ploeg gedragen en nu ik langs de lijn sta, zou het coachen van de nationale ploeg een mooie optie kunnen zijn." Zidane was vorig seizoen assistent van Carlo Ancelotti en staat nu op eigen benen bij Real Madrid Castilla. (La Provence)
/
Luiz Gustavo is helemaal op zijn plek bij VfL Wolfsburg. De Braziliaans international is bij de Duitse subtopper verzekerd van een vaste plek en dat is voor hem inmiddels belangrijker dan onderdeel zijn van een topclub. "Dit is een mooie club en ik ben er trots op dat ik hier mag spelen. Daarnaast bevallen het leven in Duitsland en de Duitse mentaliteit mij wel", zegt de controleur, die onder meer voor Bayern München speelde. (BILD)
/
Javier Pastore maakt zich geen zorgen om zijn toekomst in het shirt van Paris Saint-Germain. Het contract van de Argentijn loopt nog twee jaar door en in de regel is de Franse club snel met het verlengen. "Ik heb nog geen gesprekken gehad", geeft Pastore echter aan. "Maar mijn toewijding staat of valt niet met een papiertje. Ik heb een toezegging gekregen van de voorzitter en daar vertrouw ik op", aldus de spelmaker. (LÉquipe)
Zinédine Zidane zou een goede bondscoach zijn voor Frankrijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb een goed gevoel bij Zidane als hoofdcoach of bondscoach, natuurlijk heeft hij zelf nog niet ge-coacht maar hoe hij met de spelers omgaat b.v op de training geeft mij wel een goed gevoel over zijn "leiderschap"

Geloof niet dat Zidane het in zich heeft om een toptrainer te worden. Ik kan het mis hebben, maar hij lijkt mij een typisch voorbeeld van iemand die uitstekend als assistent kan fungeren maar tekort komt om een heel team te coachen en de verantwoordelijkheid hiervoor te dragen. Hoop dat hij mijn ongelijk kan bewijzen, altijd mooi als oud voetballers een succesvolle trainerscarriere kunnen opbouwen.

Zidane heeft momenteel te weinig ervaring om hierover te oordelen. Het zou mooi zijn, wie weet kan hij een topcoach worden. Om te beginnen enkele mooie ervaringen opdoen

Tja, lastig om te bepalen of iemand een topcoach kan worden of niet. Ik vind 't persoonlijk vaak bullshit dat er zo wordt gekeken naar het verleden van de trainer. Het lijkt wel alsof hij hoog gevoetbald moet hebben, wil hij een kans maken. Zit aan de ene kant wel logica in, maar mensen die het hele spelletje volgen, er verstand van hebben, er mss nog voor geleerd hebben, die zullen het denk ik echt niet slechter doen. Natuurlijk heb je nooit te maken gehad met de druk van voetballers op hoog niveau of iets dergelijks, maar daar kun je goed in geassisteerd worden.
Denk dat een slimme herseninhoud en gezond verstand beter is dan ervaring als speler.

Hoop wel dat Zidane een grote trainer kan worden. Wat een koning is dat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren