Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/8): Ajax weigert te praten, Lukaku naar Rusland

Laatste update:
/
Granit Xhaka mag zich staande proberen te houden in de Bundesliga. Het negentienjarige talent van FC Basel maakte dit weekend bekend dat hij een akkoord heeft bereikt met Borussia Mönchengladbach. “Het is nu aan de clubs. Ik ben er klaar voor en wil deze stap graag zetten”, verklaarde de jongeling. Het verschil tussen vraag en aanbod is overigens nog wel groot: tien tegenover 6,5 miljoen euro. (Blick)
/
Een Engelse voetbalfan die toevallig in hetzelfde Londense hotel verbleef als Barcelona ter voorbereiding op het Champions League-duel met Chelsea, heeft een aanvaring gehad met Daniel Alves. De negentienjarige jongen liep Lionel Messi tegen het lijf en vroeg de superster om een handtekening. Alves was daar niet van gediend, stormde op de verbaasde jongen af en begon in het Spaans stennis te trappen. Uiteindelijk moesten enkele stafleden van Barcelona ingrijpen. (Daily Mirror)
/
Ismaïl Aissati, Dmitry Bulykin en Nicolás Lodeiro weten voorlopig nog niet waar ze aan toe zijn. Ajax weigert het trio, waarvan de contracten komende zomer ten einde lopen, in te lichten over haar toekomstplannen en dus is het wachten geblazen. Voor alle drie de spelers zou interesse zijn, al is tot op heden nog niks concreets binnengekomen in Amsterdam. Vanaf half mei gaat dat mogelijk veranderen. (AT5)
/
Marcello Lippi is nog niet klaar als trainer, maar de voormalig succescoach van Juventus sluit uit dat hij ooit nog in de Serie A aan het werk gaat. “Ik wil werken op een plek waar ik nog iets kan opbouwen. Dat kan in Qatar zijn, maar ook in Oman of China. Ik moet nog een besluit nemen”, zei Lippi vrijdag. De geroutineerde coach veroverde in 2006 de wereldtitel met Italië en was tussen 2008 en 2010 eveneens bondscoach van de Azzurri. (Tuttosport)
/
Bakaye Traoré mag zich met ingang van komend seizoen speler van AC Milan noemen. De middenvelder van het Franse Nancy heeft de medische keuring op Milanello al doorstaan en zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract. De Malinees international beschikt over een aflopend contract en kan zodoende voor niks worden overgenomen. Ook Newcastle United en Aston Villa hadden interesse. (Gazzetta dello Sport)
/
Het avontuur van Romelu Lukaku bij Chelsea dreigt faliekant te mislukken en de Belgische spits zoekt naar een uitweg. Zenit Sint-Petersburg is bereid de beresterke aanvaller die te bieden, maar de concurrentie is hevig. De Russen willen namelijk ook werk maken van de komst van Mario Balotelli en Hulk en die twee aanvaller staan internationaal hoger aangeschreven. Lukaku lijkt daardoor derde keus. (Life Sports)
/
Andriy Shevchenko herkent de situatie van Fernando Torres. Zelf werd hij ook ooit met torenhoge verwachtingen naar Stamford Bridge gehaald en evenals de Spanjaard overtuigde hij nooit. Shevchenko denkt echter dat het met Torres beter afloopt. “Hij werkt hard en het zit er echt aan te komen. Hij beweegt veel, is aanspeelbaar en zijn prestaties worden beter. Het enige dat hij nodig heeft zijn doelpunten”, aldus de Oekraïner. (Daily Mail)
/
Arsenal gaat binnenkort een bod neerleggen in Florence. De Londenaren willen werk maken van Fiorentina-aanvaller Adem Ljajic, die in Italië te boek staat als één van de grootste talenten van de Serie A. De twintigjarige Serviër heeft nog wel een contract tot medio 2014 en zal dus voor de hoofdprijs moeten worden weggekocht. Zijn marktwaarde ligt rond de 7,5 miljoen euro, maar waarschijnlijk zal Arsenal meer betalen. (Corriere dello Sport)
Wie vertegenwoordigt de meeste waarde voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneu voor die jongen... Tuurlijk vraag je een handtekening van Messi als je die toevallig tegenkomt.

Lukaku gaat denk ik niet naar Rusland, daar vindt hij zichzelf waarschijnlijk nog te jong voor.

23 april 2012 om 15:12

idd,maar ik sta niks te kijken van de reactie van Alves,misselijk arrogant ventje.bah.

23 april 2012 om 15:23

Ik ken er nog één..... Luis Figo. Een oud-collega van mij heeft in een sportwinkel gewerkt en toen het EK in Nederland en België werd gehouden zat Figo met zijn vrouwtje ergens in een restaurant. Nu had die sportwinkel allemaal shirts aan het plafond met handtekeningen van spelers. Die oud-collega hoorde dat Figo om de hoek zat, heeft een shirt van Portugal gepakt en heel beschaafd gevraagd aan Figo of hij er een handtekening op wilde zetten. Figo keek hem niet eens aan, zei geen woord tegen hem en liet hem door de beveiliging eruit zetten......

23 april 2012 om 17:21

Dat klinkt mij toch een stuk minder asociaal hoor. Ik zou ook niet graag lastig gevallen worden tijdens het eten, alleen door de ober misschien. Maar als je iemand tegen het lijf loopt is de situatie heel anders, dan stoor je minder.

23 april 2012 om 17:28

Dat kan je dan op zijn minst even fatsoenlijk zeggen lijkt mij. Maar om je kop om te draaien, iemand geen blik waardig te gunnen en slechts knippen met de vingers richting beveiliging is nogal aso in mijn ogen hoor. Ze zaten aan een tafeltje zonder bord voor hun neus. Niet dat hij hem tijdens het eten stoorde en dan kan je ook zeggen, dat een speler daags voor de wedstrijd om een plek in de finale van de CL, nota bene in het hotel zelf, niet hoort te worden gestoord door fans. Dat er buiten fans staan oke, maar in het hotel zelf wil een speler doorgaans ook niet lastig gevallen worden. Zie dus niet zo heel veel verschil.

Arbiter Gözübüyük breidt voorsprong uit
23/04/2012 13:01

Serdar Gözübüyük stevent af op de titel beste scheidsrechter in de Eredivisie. De arbiter vergrootte in de voorbije speelronde zijn voorsprong in het Vi-scheidsrechtersklassement.

Gözübüyük kreeg voor zijn optreden tijdens Ajax-fc Groningen een zeven. Met dat cijfer schroefde hij zijn gemiddelde op tot 6,72. Op respectabele afstand strijden Björn Kuipers (6,36), Pieter Vink (6,35) en Eric Braamhaar (6,27) om de tweede plaats.

Weet dat het off topic is, maar wat is deze Nederlandse/turkse scheids toch goed bezig he?

On topic: Jammer van Lukaku, blijft toch een goede speler, en is erg jong!

23 april 2012 om 14:44

Persoonlijk vind ik Gözübüyük prima fluiten en ben het er ook wel mee eens dat hij eerste staat in het scheidsrechtersklassement... weinig ophef nog geweest over zijn keuzes, in tegenstelling tot een aantal van zijn collega's.

Lukaku zou gewoon een seizoen verhuurd moeten worden om lekker veel te spelen, je ziet aan Courtois dat een jaartje Atl.madrid hem goed doet, Lukaku zou zoiets ook moeten doen.
Zeker als Abramahovic wil verjongen komt hij er over een paar jaar vanzelf, of iig krijgt hij dan vanzelf zijn kansen, alleen moet hij er dan nu nog even voor werken.

23 april 2012 om 15:16

Niet zo gek. Hij krijgt ook de wat makkelijkere wedstrijden (normaal ook natuurlijk gezien zijn leeftijd). Ben benieuwd hoe hij zich staande houdt bij een Fey-ajax of een andere topwedstrijd waar de belangen hoog zijn.

Ik hoop dat die Alves echt snel naar een clubje gaat waar niemand meer van hem hoort.
Misselijk ventje.

Zenit wil Lukaku en Balotelli? Ik dacht dat ze daar niet van donkere mensen hielden

23 april 2012 om 14:44

De spelers die daar naar toe gaan nemen het op de koop toe. Als je daar tekent verdien je miljoenen maar word je ook vreselijk gediscrimineerd. Blijkbaar is dat daar normaal. Ach ja zullen we ze maar een WK geven?

23 april 2012 om 14:46

ja klopt, lijkt me ook Heel erg sterk dat deze naar zenit komen.

dit is ook een reden dat er nooit donkere spelers bij Zenit zitten

Mocht dit bericht waar zijn (blijft toch Daily Mirror) dan is het inderdaad erg sneu voor die jongen. Ik zou ook om een handtekening vragen als ik tegen Messi aanbotste. Snap eerlijk gezegd niet waar Alves zich mee bemoeid. En dan ook nog een grote mond tegen die jongen hebben. Gedraag je als een prof en vraag het dan eerst beleefd voordat je een fan begint af te snauwen.

Arsenal besteed normaal noot extreem veel geld uit aan transfers, waarom zullen ze nu dan meer betalen dan de marktwaarde?

23 april 2012 om 14:55

Omdat Adem Ljajic een enorm talent is dat nu al goed speelt bij Fiorentina. Hij en Stevan Jovetic zijn in mijn ogen de smaak makers in Florence. Toen hij bij Partizan - dacht ik - speelde werd hij al bestempeld als enorm talent en dat is hij nu aan het inlossen bij Fiorentina. Zijn beloning zal een transfer naar de absolute top zijn en deze jongen gaat er zeker komen.

Ik snap die gozer wel zelf profvoetballers vechten om Messi zijn shirt, iedereen neemt de gelegenheid om Messi ( beleefd ) om een foto of handtekening te vragen.
Ik vraag me af of Alves ook kermend over de grond rolde nadat die jongen hem licht had geduwd.

23 april 2012 om 14:50

Deze opmerking maakte mijn hele dag weer goed

Zenit is als Ajax/psv alleen dan met veel meer geld. Ze kunnen wel bieden op echte topspelers, maar waarom zouden die naar een team willen dat hooguit halve finale Europa League kan halen? Maar ja, ik zie Balotelli als een speler die puur voor geld gaat, dus die kan nog wel eens naar Zenit gaan. Hulk kan ik moeilijk inschatten.

Een paar jaar geleden vond ik Barca overkomen als het meest sympathieke en sportieve team ter wereld, maar ze dalen toch snel in waarde bij mij. Heeft Alves een dubbelbaan? Voetballer en Bodyguard?

Allemaal laten gaan. Lodeiro is te licht en voetballend niet goed genoeg t.o.v. de concurrentie: Serero, Klaassen, Schone, Eriksen, De Jong en straks mogelijk Meleg of Andersen

Aissati is overbodig als Narsingh komt. Bovendien verdient hij teveel geld om te verlengen. Ik zou bovendien graag zien dat we Lukoki verhuren en Misidjan van Willem II vastleggen.

Bulykin is een aanfluiting en qua dynamiek, snelheid en technisch vermogen absoluut niet van het Ajax-niveau. Neem Wildschut als jonge spits erachter. Ook Fischer kan dan aansluiten bij de A-selectie.

23 april 2012 om 14:53

Denk dat VVV de volle prijs vraagt voor Wildschut aangezien zijn contract nog wel even doorloopt.
Beter volgende jaar halen als hij zich goed ontwikkeld.

23 april 2012 om 15:46

Hier kan ik het toch niet mee eens zijn.
Lodeiro heeft mij ook nog niet echt overtuigd, maar hij wordt ook wel op de meest vreemde posities opgesteld. Maar Ajax heeft Schone gehaald, en die bezet samen met Janssen nu de Lm-positie.
Aissati is van nature een middenvelder, hij heeft een geweldige techniek en past m.i. perfect in het tikkie-takkievoetbal dat Ajax voor ogen heeft. Hij is echter wel tweede keus achter Eriksen.
Bulykin mag van mij wel weg. Hoewel hij een goede spits is en belangrijk is geweest voor Ajax dit seizoen, heeft Ajax nu Klaasen (?) van AZ overgenomen en is op zoek naar nog een jonge spits. Bulykin wordt dan dus overbodig. Wildschut is een linksbuiten, net als Fischer overigens, dus is niet heel relevant voor deze discussie.

Waarom is het een probleem voor Alves als iemand een handtekening van Messi vraagt? Hij zal wel ergens anders boos om zijn geworden..

Dat er nog mensen zijn die dit bullshitverhaal gewoon geloven. Alsjeblieft zeg, Dani Alves die boos wordt omdat er een handtekening aan Messi gevraagd wordt?

23 april 2012 om 15:50

Helemaal mee eens Joost want ik geloof er ook weer eens helemaal niks van maar het is weer lekker voor die trolls en haters om te bashen natuurlijk!

klopt, natuurlijk heeft daniel alves niet zo gereageerd
er staat weer flink wat onzin in de wandelgangen.

Misselijk makend ventje die dani alves. Als er 1 iemnd is waar ik een hekel aan hb is het hem wel. Is toch normAal dat er handtekening word gevraagd of wa hy jaloers dat het hem niet werd gevraagd

Hmm.. denk niet dat dit verhaal betrouwbaar is, anders zou het wel zielig zijn van Alves

Lukaku in Rusland denk dat die gewoon bij Chelsea zal blijven en zal worden uitgeleend aan een club in de Pl.

Zo zonde dat twee wereldspitsen Shevchenko en Torres nooit ( waarbij het voor Torres nog kan komen ) volldig hebben ge,excelleerd.

Ljajic is een groot talent en zal gezien de slechte prestaties van Fiorentina die stap wel willen maken. Alleen vraag ik me af waar hij dan zou moeten spelen? Hij staat vaak op de vleugels en daar is Arsenal al redelijk bezet.

Eigenlijk is een speler als Jovetic meer van het kaliber Arsenal, maar daar hangt momenteel een aardig prijskaartje aan.

Ik vind het schandalig dat Ajax de 3 spelers nog niet heeft ingelicht.

23 april 2012 om 15:38

Is niks schandaligs aan. Ajax heeft aangegeven nog even te willen wachten met onderhandelen van contracten tot het eind van het seizoen. Dan is duidelijk welke inkomsten er zijn en hoe sterk de selectie zal moeten zijn. Dat is vrij normaal hoor. Normaal houden spelers contractonderhandelingen altijd af en nu doet een club het eens een keer zeer terecht omdat ze duidelijkmoeten hebben wat voor beleid ze willen voeren en dan is het schandalig....

23 april 2012 om 15:48

Ze hebben wel tijd om spelers binnen te halen, maar vertikken het om spelers die onder contract staan duidelijkheid te geven. Dat is toch op z'n minst niet netjes.

23 april 2012 om 16:03

Waarom is dat niet netjes. Misschien hebben de spelers het zelf ook wel liever zo?

Lukaku verhuren aan feyenoord
;

23 april 2012 om 15:54

zou leuk zijn voor feyenoord en voor de eredivisie maar denk dat het meer een droom is dan werkelijkheid

23 april 2012 om 15:54

Met het succes van Guidetti acht ik het niet onmogelijk. Indien Feyenoord zich weet te plaatsen voor de voorronde van de Champions League is dat een interessant voor zowel Lukaku als Chelsea.

Af en toe een huurspeler van toegevoegde waarde is alleen maar leuk voor de Eredivisie. Een vebetering ten opzichte van halfbakken transfervrije spelers op leeftijd.

Lukaku weer een voorbeeldje van veel te vroeg denken dat je er bent en uiteindelijk 2 jaar stilstaan in je groei. Was verstandig geweest en nog 1-2 jaar bij Anderlecht gebleven en was dan als een grote meneer bij een nieuwe club binnen gekomen. Toch zonde dat sommige jonkies (mede dankzij hun zaakwaarnemer) na 1 of 2 goede seizoenen al denken dat ze tot de wereldtop behoren.

23 april 2012 om 18:00

Die jongens moeten nog gewoon wachten, transferperiode duurt tot eind augustus. Competitie is nog bezig, toch logisch dat Ajax niet wil praten.

Lodeiro is te licht bevonden, qua techniek wel een hele goede voetballer!! speelde op t wk ook goed tot aan zn rode kaart, als hij toen zijn vorm had door gezet dan had hij nu n stuk verder geweest!!
Aisatti is helaas te duur, heeft zich geweldig herpakt!! zou jammer zijn als hij weggaat!!
Bulykin is n goede pinchitter acht kobleinn!! hopelijk blijft hij!! maar zo niet dan zijn er genoeg jongens in de jeugd die dez eplek goed kunnen vervullen en zich dan kunnen ontwikkelen!!

voor allen gelt er loopt genoeg concurentie voor hun rond op de toekomst

Is dit weer om de geruchten op gang te brengen of heeft voetbalzone geen foto van Aissati in een ajax shirt?

lukaku lijkt mij toch een goede voetballer en is denk ik als vervanger gehaald voor drogba , en het lijkt erop dat je meteen moet presteren als 19 jarige zijnde bij een topclub , ik zou als ik chelsea was hhem verhuren aan een club binnen engeland en eens laten wennen. overigens vond ik hem bij anderlehct ook niet echt overtuigen maakte wel zijn goals maar ook niet extreem veel , maar ik wou toch zeggen dat hij er meer als torres zou maken of denken jullie van niet? is zeker het proberen waard!

Zou Aissati en Lodeiro wel graag bij AZ zien, zeker nu Holman vertrekt en de kans groot is dat ook Elm en Martens vertrekken. Denk dat Lodeiro zeker wel een goede vervanger zou zijn voor Martens (A L S die vertrekt).

23 april 2012 om 17:56

Ja, beide spelers zijn een goede aanwinst. Vraag is alleen of Lodeiro wel in NL wil blijven. Met een beetje mazzel beleef je aan Aissati en Lodeiro veel plezier! Er is volgens mij al eerder vanuit AZ interesse geweest voor Lodeiro.

23 april 2012 om 20:11

Klopt, alleen koos hij toen voor Ajax omdat Suarez er zat.

Waarom verbaasd het mij niet met die verhaal over Alves, godgruwelijk hekel heb ik aan die gast. Mensen haten Barca vanwege Sergio, Sergio is net een engel vergeleken met Dani Alves.

Als het waar is is het echt een belachelijk iets. Iedereen die Messi tegenkomt vraagt toch een handtekening? Bovendien hoort het er bij. Is ook een stukje professionaliteit dat hij hier dus duidelijk niet heeft.

Aissati laat zien nog steeds een goede voetballer te zijn. Veel loopvermogen en creativiteit. Bovendien kan hij een goede voorzet afgeven. Dat is natuurlijk ook belangrijk voor een buitenspelen!

Lodeiro is als speler voor iedere club in Nederland interessant. Ik weet dat AZ hem wilde hebben toen hij naar Ajax ging. Als hij transfervrij is dan kunnen ze zo een goede slag slaan.

Ik hoop dat Twente voor Lodeiro gaat. Hij is een leuke speler, technisch en gooit veel energie in de wedstrijd. Kan Twente wel gebruiken. Hopelijk leggen de andere clubs te slapen.

Raffatwel

Hoeveel middenvelders wil je er bij Twente hebben?

On: Alle drie moeten ze de eer aan zichzelf houden en weggaan, ipv van wachten op Ajax! Ajax wacht expres zolang mogelijk om te zien wie ze binnen kunnen hengelen en als ze slagen mogen deze jongens oprotten, slagen ze niet voor alle positie's, dan gaan ze eventueel praten met deze jongens?

Ze zijn anders al bezig met jan alle man te praten, hebben van de week al een Transfer gedaan en jeugdspelers binnengehaald. maar voor eigen spelers die nog onder contract staan is zogenaamd geen tijd en laten ze maar wachten! Dat toont weer hoeveel respect Ajax voor eigen volk heeft, Not!

Wegwezen daar jongens! kunnen alle 3 goed ballen en verdienen meer dan wat Ajax nu met ze doet!

lukaku is een geweldige speler jammer dat die naar chealse is gegaan hij kon beter eerst naar een subtopper waar die wel zou spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren