Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax stuurde opnieuw scouts naar Denemarken

Laatste update:
/
Carlos Tévez was van onschatbare waarde voor Juventus, maar vertrok afgelopen zomer naar Boca Juniors. Algemeen directeur Giuseppe Marotta stelt dat de club daarmee voor een voldongen feit werd gesteld. “We wilden hem wel behouden, maar de speler wilde zelf niet. Hij wilde koste wat kost terug naar Argentinië. Dan kunnen wij niet veel meer doen”, stelt hij. (Tuttosport)
/
Nicklas Bendtner wil van de clubleiding van VfL Wolfsburg weten waar hij aan toe is. De Deense spits behoorde niet tot de selectie voor de laatste drie duels (Hoffenheim, PSV en Darmstadt) en lijkt niet meer in het stuk voor te komen. “Hij heeft aangegeven dat hij wil praten”, zegt coach Dieter Hecking. De ex-speler van Arsenal en Juventus denkt voorzichtig aan een vertrek in januari. (Kicker)
/
Ajax heeft afgelopen donderdag opnieuw scouts naar Denemarken gestuurd. Het is geen geheim dat de Amsterdammers graag samenwerken met spelers uit dat land en mogelijk gaat dat er dus opnieuw van komen. De scouts waren aanwezig bij het Europa League-treffen tussen FC Midtjylland en Napoli. Bij eerstgenoemde club speelt Pione Sisto, die in de zomer al werd genoemd bij Ajax. (Tipsbladet)
/
Geoffrey Kondogia moest tijdens de topper tussen Internazionale en Juventus genoegen nemen met een reserverol, maar dat zegt volgens Roberto Mancini niks over zijn toekomst. De Fransman moet alleen geduld hebben. “Ik twijfel niet aan hem. Maar hij kan een keer op de bank terechtkomen, net als de andere jongens. Paul Pogba heeft ook tijd nodig gehad om te wennen”, aldus Mancini. (Sky Italia)
/
David Moyes zit op de schopstoel bij Real Sociedad. Er wordt zelfs geclaimd dat de Schotse manager zondag een goed resultaat moet boeken tegen Levante. Zo niet, dan wordt hij ontslagen en komt Juande Ramos in beeld als vervanger. De ervaren ex-coach van onder meer Sevilla, Tottenham Hotspur en Real Madrid zou al een mondeling akkoord hebben met de Baskische club. (Noticias de Gipuzkoa)
Ajax had Pione Sisto in de zomer moeten halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk haalt Ajax Sisto alsnog. Dan kan El Ghazi linksbuiten spelen, een positie waar hij het beste tot zijn recht komt denk ik. Fischer dan als Cam laten spelen.

24 oktober 2015 om 21:30

Idd vind ik ook. Denk dat hij heel veel kan betekenen op de linksbuiten positie door naar binnen te draaien en te schieten. Beetje dezelfde rol als Depay.

24 oktober 2015 om 21:54

Laat ze dan ook gelijk een poging doen om Bendtner te halen.

24 oktober 2015 om 22:03

Bendtner zou zeker geen gekke spits zijn voor ajax, zou hem wel willen zien

24 oktober 2015 om 21:55

Ik zie liever een spits komen, vleugelspelers genoeg. Younes, Fischer, Schone, El Ghazi..

24 oktober 2015 om 21:56

En dan komen cerny en muric er ook aan

24 oktober 2015 om 22:24

Schone is toch geen vleugelspeler,is toch echt een middenvelder dus je zou hem kunnen halen al lopen er er in de jeugd ook een paar briljantjes

25 oktober 2015 om 02:35

Geef younes liever de kans op links en een echt goede spits halen.
Millik heeft vorig jaar leuk gespeeld en kan echt wel voetballen was zelf ook enthousiast over hem aankopen net als velen van ons maar valt momenteel erg tegen.

Een vleugelspeler is niet echt nodig aangezien Cerny en Muric er ook aan komen. Ook komt Becker mogelijk terug. Genoeg opties dus.

Voor Sisto is Ajax veel te laat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren