Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax moet weer vrezen voor vertrek van De Boer

Laatste update:
/
Thomas Bruns blijft mogelijk toch bij Heracles Almelo. Eerder gaf hij aan dat hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen, maar daar komt mogelijk verandering in. 'Ik heb me er nooit helemaal voor afgesloten, maar ik ben gewoon benieuwd waar mijn top ligt in mijn carrière en dat ga ik wel of niet uitvinden. Dat gaan we zien aankomende weken", zegt Bruns, die basisspeler is bij Heracles. (RTV Oost)
/
De kans dat Motherwell een Nederlandse hoofdtrainer krijgt is best groot. Robert Maaskant werd al genoemd als kandidaat en ook Mitchell van der Gaag schijnt in beeld te zijn bij de Schotse Premier League-club. Van der Gaag speelde vier jaar voor Motherwell en heeft vrijdag met zijn oude werkgever om tafel gezeten. The Steelman zijn op zoek naar een opvolger van de vorige maand opgestapte Stuart McCall. (Voetbal International)
/
De supporters van Ajax moeten hopen dat Liverpool eens wat beter gaat presteren. The Reds kwamen zaterdag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Sunderland en Brendan Rodgers staat door de slechte resultaten onder druk. Er zijn diverse kandidaten die Rodgers zouden kunnen opvolgen en Frank de Boer wordt ook genoemd. Twee jaar geleden was hij ook al in beeld bij Liverpool. (Diverse Engelse media)
/
Jay Rodríguez keert na Nieuwjaar terug bij het eerste elftal van Southampton. De aanvaller heeft zeven maanden buitenspel gestaan door een knieblessure, maar manager Ronald Koeman kan straks weer over de Engelsman beschikken. De 25-jarige Rodríguez heeft zich ten doel gesteld om Koeman en de directie flink te overtuigen, om vervolgens een nieuw contract in de wacht te slepen. Hij ligt nu nog tot medio 2016 vast en is dus blijkbaar niet bezig met een mogelijke transfer naar Tottenham Hotspur. (Daily Mirror)
/
Swansea City nam Bafetimbi Gomis in de zomer transfervrij over van Olympique Lyon, maar de spits heeft de harten van de Welshe fans nog niet kunnen veroveren. De 29-jarige Fransman scoorde pas één keer in de Premier League en gaat in januari mogelijk een deurtje verder. Neil Warnock, de manager van Crystal Palace, wil Gomis, die ook wel Baby Drogba wordt genoemd, de rest van het seizoen huren. (The Sun)
Denk je dat Liverpool een mooie club is voor Frank de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal niet naar Liverpool gaan. Is geen club met zijn filosofie.

8 december 2014 om 09:51

@ Agglomeratie

Liverpool is juist één van de clubs waar Frank de Boer heen zou willen. Een club die een traject en project wilt starten en vertrouwen stelt in hun coach. Een club waar jeugd spelers de kans krijgen, die mee wilt strijden om de top plaatsen. De sfeer en de aanhang.

Al met al zijn er een 20-tal clubs ommenabij waar Frank de Boer heen zou willen, en Liverpool is er zeker 1 van.

8 december 2014 om 09:59

Ik hoop dat de Liverpool fans wel het geduld hebben als De Boer komt en zijn ding wilt gaan doen.

De hele verdediging er uit, enkele overbodige spelers er uit, ... Er lopen te veel matige spelers rond.

8 december 2014 om 10:05

@ Medellin

menig Liverpool fan hier op VZ staat ook nog steeds 100% achter Rodgers. Alhoewel er bij een paar mensen twijfel begint op te treden omdat er geen gedachte achter lijkt te zitten en er elke week andere dingen gedaan worden. Hetgeen waar F de Boer voor op zal moeten passen wanneer hij daar aan de slag gaat is dat het geen Seedorf scenario word.

De Boer kon bij Ajax de nodige wijzigingen doorvoeren omdat hij de steun van het volledige bestuur ten allen tijde had en Johan Cruijf achter zich had staan. Seedorf mistte dit bij Milan en we weten ondertussen wel wat het verschil is tussen beide heren.

8 december 2014 om 10:17

Hoezo ben je zo stellig over:
- Liverpool
- die 20 clubs?

?

En iets anders: Liverpool is een club waar je echt ´zin in moet hebben´ want de uitdaging is niet mals.. Dan zou ik zelf nog eerder naar Arsenal gaan ;-)

8 december 2014 om 10:25

@ Thomastrein

- Liverpool
Stellig over Liverpool is niet zo moeilijk. De Boer heeft Liverpool in het verleden afgeslagen omdat hij vond dat hij niet klaar was voor die club. Maar vervolgens heeft hij zichzelf meerdere malen positief uitgelaten over Liverpool. Dat het een mooie club was, dat de supporters prachtig zijn en dat hij zichzelf er in de toekomst wel ziet werken.

- 20 clubs
Frank de Boer heeft al meerdere malen aangegeven niet voor zomaar een club te vertrekken bij Ajax. HIj wil een club waar hij iets op kan bouwen en vertrouwen krijgt om zijn eigen visie te voeren. Dan kom je op clubs als Dortmund, Arsenal etc. Dat zijn clubs waar de Boer zichzelf ziet werken.

De uitdaging bij Liverpool is niet mals, maar het is ook niet dat hun selectie dusdanig beroerd is. Ze hebben vrij veel pech en een coach die weinig stabiliteit in een elftal bouwt. Een 19 jarig ventje moet de kar gaan trekken maar speelt elke week met andere spelers samen.

8 december 2014 om 12:09

Ik zie het al voor me frank de boer vs Balotelli

8 december 2014 om 12:17

Sowieso moet Liverpool tot de zomer wachten als zij De Boer willen, want die heeft meerdere keren aangegeven het seizoen af te maken bij Ajax. Of Rodgers gaat het plots beter doen, en dan is De Boer niet meer nodig, of hij blijft het te slecht doen en wordt eerder vervangen. Het lijkt mij niet dat een grote club als Liverpool enkele maanden op De Boer gaat wachten.. Ik zie het dus nog niet gebeuren. Daarbij heeft De Boer steeds minder reden om Ajax te verlaten; basisspelers liggen lang vast en willen samen iets neerzetten de komende jaren + de aankomende grote talenten. Hij kan de komende jaren mooie dingen bereiken met Ajax en als Ajacied zal hij dat niet snel inruilen.

8 december 2014 om 13:01

Wat voor mooie dingen zijn er nou echt realistisch gezien nog te halen die nog niet gehaald zijn? Europees overwinteren is niet realistisch, dat is nu al jaren zo.

8 december 2014 om 14:06

@ 75draytonpark

De afgelopen jaren is het vanwege verschillende redenen mis gegaan. Van ineffectiviteit tot pech. Van kwaliteit tekort tot arbitrale dwalingen. Het heeft veel oorzaken, een aantal buiten Ajax om. Maar ook een aantal waar Ajax zelf verantwoordelijk voor was. Zo realistisch moeten we gewoon zijn als Ajax supporter.

Desondanks heb ik er wel vertrouwen in dat er een hoop mogelijk is voor Ajax. Vrijwel het gehele team ligt vast tot 2018 of 2019. Terwijl we nu pas in 2015 zitten. Oftewel er zijn +/- 15 spelers die nu al met elkaar spelen die in het seizoen 2016/2017 ook nog (normaliter) met elkaar samen spelen.

De CL winnen acht ik onmogelijk. Maar wanneer de huidige groep bij elkaar blijft acht ik de 8ste finales zeker niet onmogelijk in de komende 2 jaar.

Dat is nou een club waar De Boer zn kunsten kan vertonen. en zit in een ideale positie.. minder dan nu zal t niet gaan en laat de Boer nou sterk zijn in het teamsmeden. zou een geweldige stap zijn voor hem en gun het hem, al mag hij wat mij betreft nog jaaaaaren blijven.

Hahaha, ik zie het al voor me, Frank de boer samenwerken met Balotelli, ik denk dat Balotelli net als El Hamdaoui naar de tribune word verwezen en uiteindelijk mag vertrekken.

Denk trouwens dat De boer wel raad weet met jongens als Sterling en Sturidge, als Frank was zou ik Liverpool zeker proberen.

8 december 2014 om 09:13

Ik denk dat die paniek aankoop dat idd ook zo op de tribune zit. De Boer zal een team bouwen en daar passen geen mannetjes als Balo in tenzij ze zich aanpassen

8 december 2014 om 09:24

Zolang hij niet net dat soort spelers kan omgaan, Al is ballotelli natuurlijk een uiterste, zou ik als topclub niet voor hem gaan. Spelers als ballotelli en Ibrahimovic zijn danwel moeilijk, maar kunnen je team ook veel sterker maken. Al valt dat tegenwoordig te betwijfelen bij ballotelli.

8 december 2014 om 09:55

De Boer heeft een bepaald idee en daar kies je voor, simpel zat. En als iedereen rechts gaat en Balo wil links is er geen plek voor hem, zo moeilijk is dat niet.

Ik zat meer aan Dortmund te denken. Denk niet dat Klopp er deze zomer nog zit. Jammer, want het is een heerlijke kerel, maar zijn positie is denk ik onhoudbaar geworden

8 december 2014 om 09:20

Ben je wel goed onhoudbaar geworden ? ze staan 10 punten achter op de derde plek en zelfs de tweede plek is nog niet uitgesloten die gaan nog CL voetbal halen hoor die blijven geen pech houden met al die blessures,

Ik denk dat hij toch wacht op Barça

8 december 2014 om 09:57

Dat denk ik nou ook

De club Liverpool is als club een prima club voor De Boer, maar met de huidige selectie zal hij daar niet goed uit de verf komen. Vele nieuwe spelers, door Frank aan te geven, zullen moeten worden aangetrokken en dan komt Frankie daar wellicht tot zijn recht.

Ik hoop wel dat er nu eens meer duidelijkheid komt of hij wel/niet gaat vertrekken. Ajax moet duidelijkheid eisen.
(Of is die duidelijkheid er intern al?)

8 december 2014 om 10:07

Frank heeft al wel honderd keer gezegd dat hij gelukkig is bij Ajax en geen reden ziet om te vertrekken, de geruchten komen allemaal van buitenaf.

8 december 2014 om 10:09

Ze weten al een tijd dat de mogelijkheid bestaat dat de Boer vertrekt. De oplossing zal dan waarschijnlijk ook van binnenuit komen. Naar mijn weten zijn Jonk en Stam de beoogde vervangers

8 december 2014 om 10:10

@ Nac72

Frank de Boer heeft aangegeven Ajax te verlaten op een paar voorwaarden.
- De club moet hem aan staan, dat zijn er gelukkig niet veel.
- Ajax moet een juiste vervanger hebben voor hem.
- Hennie Spijkerman moet met hem mee gaan

De vervanger voor Frank de Boer is Jaap Stam zodra deze een deal heeft om zijn trainerscursus af te maken. Het is de bedoeling dat dit alsnog dit seizoen gebeurt. Vanaf dat moment zou Ajax begrip hebben voor een vertrek van F de Boer.

Mooie club voor de Boer. Heb daar zelf jaren gewoond, fijne stad, fijne mensen en volgens mij een club waar de Boer prettig zou kunnen werken.
Mocht Liverpool inderdaad voor hem komen, dan zie ik hem wel gaan aan het einde van dit seizoen.

Frank zal niet zo snel weggaan, hij maakt deel uit van de revolutie en wil zijn eigen project niet laten falen. Bovendien dient zich het moment aan dat eindelijk de vruchten geplukt kunnen worden, van de jeugdopleiding en van het feit dat er een behoorlijke vaste kern is die allemaal voor contractverlenging zijn gegaan. Frank kan volgend jaar of het jaar erop gaan oogsten.

Voordat hij gaat zal er een vervanger klaar gestoomd moeten worden (jonk, Stam). Om het geld hoeft hij niet naar Liverpool en voor zijn gezin ook niet. Ooit zal hij vertrekken, maar dat kan ook over 2 of 3 jaar.

afcanats

Welke vruchten moeten er nog geplukt worden? Jaren achter elkaar kampioen geworden en niet overwinterd op Europees niveau, dit zal ook niet gaan veranderen. Dan kan de selectie intact blijven en de systemen ingesleten raken etc. Als je zovaak achter elkaar uitgeschakeld wordt in de poulefase, zijn er geen excuses meer voor, dan moet je realistisch zijn en zeggen dat je tekort komt, simpel zat. Het is overigens ook geen schande, we kunnen nu eenmaal niet meedoen met het financiele geweld.

Dit zou mooi zijn voor liverpool en de boer en het vertrouwen van de supporters zal dan vanzelf wel komen. Maar als hij komt zal hij t op t begin moeijlijk krijgen maar daar komt hij wel uit! Dus laat maar komen

Het is denk ik meer voor FdB om naar Arsenal te gaan dan naar Liverpool. Liverpool is ook meer een beetje op het Ajax idee, veel jeugd, goede opzet, en ook wel een beetje het elan. Maar goed we zullen het zien, hij gaat niet zomaar weg bij Ajax iig.

Dan zal balotelli er als eerst uitvliegen lijkt me zo. De boer houdt niet zo van lastige mannetjes. Wel een prachtige club, mooie achterban en talentvolle spelers. Ook kans op aardige aankopen. Als ik de Boer was zou ik het wel weten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren