Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax krijgt vraagprijs Huntelaar te horen

Laatste update:
/
Juventus hoeft nooit aan te kloppen bij AS Monaco-verdediger Kamil Glik. De international van Polen heeft een geschiedenis bij Torino en zal nooit voor de stadsrivaal gaan spelen. (Tuttosport)
/
Er is extreem veel interesse in Kalidou Koulibaly, maar Napoli wil de mandekker niet steeds niet kwijt. Eerder werd al een bod van naar verluidt 67 miljoen euro geweigerd. (La Gazzetta dello Sport)
/
Een reünie met Klaas-Jan Huntelaar kost Ajax circa anderhalf miljoen euro. De Amsterdammers moeten het dan ook nog uitvechten met Galatasaray, dat eveneens interesse heeft in de spits. (AMK Spor)
/
AC Milan wil drie talenten wegkapen bij het verrassend goed presterende Atalanta. Het gaat om Mattia Caldara, Matteo Gagliardini en Andrea Conti. (La Repubblica)
/
Het is onrustig rond Alexis Sánchez en dat is ook opgevallen in Milaan. Internazionale wil de aanvaller van Arsenal de ster van een nieuw te bouwen ploeg maken. (Sky Italia)
/
Jelle Van Damme keert mogelijk definitief terug bij Standard Luik. De ex-Ajacied leek tot januari mee te trainen en vervolgens weer naar LA Galaxy te gaan, maar 'de eerste contacten' over een langer verblijf op Sclessin zijn gelegd. (Het Laatste Nieuws)
Ajax moet Klaas-Jan Huntelaar halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is natuurlijk geen geld, maar is ook over zijn top heen. Natuurlijk zou het een aanwinst kunnen zijn, ook al is het alleen maar voor de ervaring. Huntelaar moet het vooral hebben van voorzetten en kan geen individuele actie maken. Met de huidige buitenspelers die geen voorzet kunnen geven, lijkt me dat geen goede relatie. Traore die alleen maar met links uit de voeten kan en het vertikt om met rechts iets te doen en Youness die vaak naar binnen dribbelt. In de Eredivisie kan hij nog wel prima kunnen functioneren, maar dan met de juiste buitenspelers en dat is niet bij Ajax. Denk dat je met Dolberg en Cassiera 2 goede en talentvolle spitsen hebt. Tussen die twee kun je rouleren want zijn beide nog te jong om constant te presteren. Nogmaals als ervaring zeker welkom, maar moeten niet te veel van hem verwachten denk ik met de huidige buitenspelers bij Ajax. Dan heb je meer aan een bewegelijke en zelfcreerende dan een statische in de 16 spelende spits!

28 november 2016 om 12:38

Je hebt altijd de steekpass waar huntelaar op kan reageren ik denk met het spel van ajax dat meeste van de tijd op tegenstanders helft speelt je wel wat aan huntelaar hebt vooral in de nl competitie. En een goede leermeester voor dolberg die kan veel leren van huntelaar en over traore die moet gwn uit de basis

28 november 2016 om 12:54

Niet doen heeft niet meer het niveau gewoon Dolberg met daarachter Cassierra.

28 november 2016 om 12:58

Huntelaar is ook niet de snelste meer (nooit geweest overigens), maar als hij geen voorzetten krijgt vanaf de flanken, zal het denk ik moeilijk voor hem zijn om in het huidige Ajax zijn plekje te krijgen op het veld. Hij zou Dolberg wel het een en ander kunnen leren inderdaad dus alleen daarom zou hij al van waarde kunnen zijn. Ik vind die 1,5 miljoen helemaal niet veel. En inderdaad, Traore moet gewoon gewisseld worden!

28 november 2016 om 13:14

Ik denk dat Cassierra nog even de tijd nodig heeft, volgend jaar ook nog. Hij heeft talent maar niet HET talent van Dolberg. In de Jupiler League doet hij het met vlagen goed. Maar heb wel het idee dat hij het erg moeilijk heeft een niveau hoger.

28 november 2016 om 14:57

Huntelaar voegt volgens mij helemaal niets toe en zou volgens mij meer een gevalletje Heitinga worden. Hij is te langzaam, vaak geblesseerd en wat kan Huntelaar dat Bergkamp niet kan? Ik denk dat we het geld beter kunnen gebruiken voor een echte aanvallende rechts of links achter en/of vleugelaanvallers. Ook moeten we gaan kijken voor vervanging van Schone op het middenveld (aangezien hij denk ik niet meer veel langer blijft en omdat Gudelj en Bazoer waarschijnlijk ook snel weg zullen zijn). Huntelaar is echt niet de speler op wie we zitten te wachten.

1.500.000 is niet veel. Wat zou hij verdienen??

28 november 2016 om 12:05

Verdient bij Schalke volgens mij 6 miljoen. Gaat bij ajax niet meer dan anserhalf verdienen denk ik en dan moeten ze het plafond nog omhoog gooien ook. Voor NL competitie is Huntelaar gewoon een topspits.

Huntelaar mag lekker naar turkije vertrekken hij is zwaar over de hill.

28 november 2016 om 12:07

Hij kan in deze Mickey Mouse competitie zeker weten 30+ goals score

28 november 2016 om 12:10

Ik denk ook dat hij zeker nog van waarde kan zijn in de Eredivisie, maar niet bij Ajax. Traore en Youness geven gemiddeld in een wedstrijd 2? keer de bal voor en een spits als Huntelaar is daar wel afhankelijk van. Zelf iets creeren als Dolberg deed tegen bijvoorbeeld Feyenoord en Celta de Vigo zit er niet in.

28 november 2016 om 12:12

Zeker weten van niet, Hij is over zijn top.

28 november 2016 om 13:24

Huntelaar is nog altijd een paar klasse beter dan Cassierra.

28 november 2016 om 14:58

dat was misschien zo maar nu toch echt niet meer. Hij is blessuregevoelig, over the hill en hij wordt elke dag alleen maar trager. Dan heb ik liever een fitte en jonge spelers als Cassierra die alleen nog maar beter kan worden. Nee, aub geen Huntelaar. Als je het bij Schalke al niet meer kunt brengen dan kun je het in dit Ajax (dat momenteel een hoog niveau haalt) ook zeker niet meer bijbenen.

28 november 2016 om 12:16

Elke 30 plusser is een aanwinst voor de Eredivisie. Dan heb je tenminste geen naã¯viteit en kinderlijke blunders. Ervaring is altijd meer dan welkom en de tempo gaat dan ook hoger.
Een ervaren voetballer brengt zoveel meer inzicht in het spel. Een matige voetballer als Guardado werd al zoveel groter gemaakt dan hij was omdat hij positioneel goed stond en het spelletje beter begreep dan een paar onervaren jochies. Ik denk dat een redelijke 30 plusser in de Eredivisie een uitblinker zou worden. Alleen al qua fysieke voorsprong op jongens van 18 en ervaring.

28 november 2016 om 12:30

Iemand met meer dan 100 interland een matige voetballer noemen. Je bent gelijk niet serieus te nemen

Internazionale is serieus geinteresseerd in Roberto Gagliardini en heeft geen problemen met het prijskaartje van 20 miljoen euro. (calciomercato.com)

Halen! Perfect als ervaren kracht en tweede spits voor de afwisseling met Dolberg. Want Traore speelt als rechtsbuiten, is bovendien gehuurd en Cassierra komt nog tekort.

28 november 2016 om 17:15

Ik denk niet dat Huntelaar tweede viool wil spelen achter Dolberg.

Volgens mij mag Huntelaar dan niet meer uitkomen in de Europa League toch? Dan vraag ik me af of het voor dit seizoen nog echt veel zin heeft. Overigens is hij voor mij altijd welkom, in de breedte en in de kleedkamer zal hij veel toevoegen.

28 november 2016 om 12:22

Als hij een breedte versterking is en geen voorzetten krijgt denk ik niet dat die wil komen. Kan veel beter naar heerenveen en daar een top seizoen spelen.

28 november 2016 om 12:49

Dat mag wel in de wintertransferperiode. Je mag dan een klein aantal wijzigingen doen (weet niet meer precies hoeveel).

28 november 2016 om 14:13

Nee, dan mag dat ook niet. Je mag wel vanaf een club die in de CL speelt overstappen naar een club die EL speelt, dan ben je wel speelgerechtigd (tenzij je oude club via de CL naar de EL gaat). Maar voor 2 ploegen uitkomen in 1 toernooi (met uitzondering van de kwalificatie rondes) mag nog altijd niet.

Ik zou Huntelaar wel bij Ajax willen zien als back-up voor Dolberg. Huntelaar is natuurlijk een veel betere spits dan Cassierra.

Niet halen alleen geldverspilling
Dolberg is goed genoeg en casiera hebben we ook nog

28 november 2016 om 13:27

Een investering van anderhalf miljoen is niet zoveel als Ajax kampioen wilt worden.

28 november 2016 om 15:05

Waarom zou je dit Ajax willen veranderen? Het draait nu toch als een tierelier. Dus gewoon lekker laten staan en eventuele uitgaande transfers opvangen met jeugdspelers. Geen Huntelaar, 1.5 miljoen zou weggegooid geld zijn, heitinga 2.0

28 november 2016 om 15:28

Huntelaar zou nog altijd een paar klasses beter moeten zijn als Cassierra dus als back-up voor Dolberg zou ik Huntelaar wel zien zitten.

28 november 2016 om 17:13

op basis waarvan schat jij Huntelaar op dit moment een paar klasses beter in dan Cassierra? Ik zeg niet dat Cassierra de sterren van de hemel speelt maar Huntelaar misschien nog wel minder. Dan zou je hem alleen op basis van het verleden en naam halen.

28 november 2016 om 19:06

Op basis van de Internationale ervaring van Huntelaar. En op basis van zijn ervaring bij Oranje en het gewend zijn aan het Ajax spelletje.

1,5mln en dan maar hopen dat hij de motivatie kan op brengen om op de bank te zitten.

28 november 2016 om 14:20

Dit is precies hetzelfde als wat in mij opkwam.
Zou het gewoon niet doen als Ajax zijnde. Lekker met Dolberg en Cassiera doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren