Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax gaat alleen akkoord met ‘sensationeel bod’

Laatste update:
/
Ezra Walian hoopt een contract te kunnen verdienen bij West Ham United. De bij Ajax transfervrij vertrokken aanvaller werkt in Londen een proefperiode af. (Bola Sport)
/
Manchester United heeft goed nieuws te horen gekregen vanuit Parijs. Paris Saint-Germain moet aan de regels van de Financial Fair Play voldoen en staat daardoor niet onwelwillend tegenover een vertrek van Serge Aurier. (L’Equipe)
/
Ajax is niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Hakim Ziyech naar AS Roma. Alleen een 'sensationeel bod' zou de Amsterdammers op andere gedachten kunnen doen brengen. (Calciomercato)
/
Na de komst van Wesley Sneijder is OGC Nice nog niet klaar. Les Aiglons ronden binnen 48 uur de komst van Allan Saint-Maximin van AS Monaco en Christophe Hérelle van Troyes af. (Nice Matin)
/
Indien Felix Passlack niet voldoende perspectief ziet bij Borussia Dortmund, kan hij elders in de Bundesliga aan de slag. Hertha BSC ziet de komst van de jonge rechtsback wel zitten. (Kicker)
/
Leicester City en Galatasaray kunnen Mohamed Elneny vergeten. De Egyptische middenvelder van Arsenal heeft aangegeven zich te willen bewijzen bij the Gunners. (Diverse Engelse media)
Zie je Hakim Ziyech deze maand nog vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zeggen .... Ziyech voor 22 miljoen verkopen met een dikke strik erom !

7 augustus 2017 om 21:20

22? Maak je amper winst. Ziyech is een geweldige voetballer die met zijn risicovolle spel wedstrijden kan beslissen. Daarnaast werkt hij keihard en is ie niet snel te vervangen. Zeker gezien we langzamerhand naar het einde gaan van de transferperiode. 40 miljoen! Minimaal!

7 augustus 2017 om 22:34

Zijn spel is mij wat soms te risicovol. Mag wat zuiniger op de bal zijn zoals bijv. van den Beek. Het kan zijn dat er meer uit te halen is, maar m.i. mag ie dus weg tegen een mooie prijs.

7 augustus 2017 om 22:55

Dat ie moeilijk te vervangen is ben ik eigenlijk wel met je eens,
Ik zou het liefst El Ahmadi zien bij Ajax, en dan met die 2 jonge knaapjes ervoor (De Jong en van de Beek). Wellicht Hendrix van PSV erbij. Maar goed, willen is anders dan ze daadwerkelijk krijgen.

7 augustus 2017 om 22:58

El ahmadi. Dat wordt een ontzettend statisch middenveld. Lopers heb je al. Je moet iemand hebben die deze lopers kan bereiken. Ajax hoort niet verdedigend te spelen.

7 augustus 2017 om 23:05

Ik denk oprecht dat je iemand nodig hebt die het middenveld verdedigend bij elkaar en compact kan houden. Dat was m.i. het probleem tegen Nice. Staan nog steeds 5 'lopers' voor je. (en zelfs achter je in enkele gevallen)

8 augustus 2017 om 00:35

Ja. En wie gaat die lopers bereiken. Je hebt dan niemand zoals ziyech, Eriksen die met 1 pass de boel opensplijt.

7 augustus 2017 om 21:20

Denk eerder aan 45 miljoen dan brengt Marc hem zelf wel naar Rome toe in een van zijn sportauto's

7 augustus 2017 om 21:21

Gewoon nog 1 of 2 jaartjes houden.

8 augustus 2017 om 10:45

Precies, ik vind hem de drijver van het huidige Ajax, kijk hoe Ajax voor zijn aanwezigheid speelde, saai en risicoloos! Zonder risico geen mooi spel! Het huidige frivole spel is weg als hij weg is, dus gewoon behouden en als hij weg wil omdat hij meer kan verdienen dan maar een fikse salaris verhoging!

8 augustus 2017 om 10:48

of anders 50 miljoen! Ja dat is wellicht niet representatief maar hij hoeft niet weg en de markt is gek. Ik heb mindere spelers voor meer verkocht zien worden.

7 augustus 2017 om 21:21

Waarom zo weinig? Ten eerste valt Nouri al weg en ten tweede is Ziyech een prima middenvelder die tegenwoordig ook hard werkt. Als Overmars er 22m nu voor krijgt dan heeft jij nauwelijks windt gemaakt. Voor minder dan 45m hoeft geen enkele ajacied te gaan.

7 augustus 2017 om 21:55

Normaal gesproken had ik je voor volslagen krankjorum uitgemaakt maar met de gekte van de huidige prijzen die betaald worden zou het me niet eens verbazen als er 50 miljoen of meer geboden gaat worden, schijnt dat Liverpool ook interesse heeft.

7 augustus 2017 om 21:26

Met 22 miljoen maak je nog steeds 11 miljoen winst, maar ik snap dat je er misschien wel het dubbele uit kan halen met die bedragen van tegenwoordig. Ik kijk er wel met jaloezie naar als Twente-supporter omdat we van te voren al wisten dat hij na 1 jaar bij Ajax al een giga bedrag op zou kunnen leveren.

7 augustus 2017 om 22:50

Je maakt wel 'winst', maar trek daar belasting, premies, opleidingsvergoeding, investering nieuwe speler en er blijft weinig onder de streep over waarbij je kwalitatief ook nog eens gelijkwaardig blijft.

7 augustus 2017 om 23:04

Vergeet zijn salariskosten niet. Ook een redelijke post. 40-50 miljoen en anders niet. Het is een belangrijke speler.

7 augustus 2017 om 21:37

@bo: Waarom? Ik heb liever dat we hem gewoon nog 2 jaar houden! En een sensationeel bod zou richting de 45 a 50 miljoen zijn. En nee, dat gaat geen enkele club voor hem bieden. Dus blijft hij gewoon!

7 augustus 2017 om 22:36

Ik vind gewoon dat hij teveel balverlies leidt. Soms wel op cruciale momenten. Tegen grote ploegen brengt hij m.i. te weinig. Hij is echt een speler die ruimte nodig heeft. Maar idd, als iemand het wil betalen, speel het spelletje dan goed !

7 augustus 2017 om 22:49

Hahahaha nooit, ik weet uit betrouwbare bron ( zijn broer) dat hij sowieso nog een jaar bij Ajax blijft.

8 augustus 2017 om 10:53

Is dat die jongen die jaren terug bij ONS- sneek speelde? Ben zijn naam even kwijt, maar was ook een aardige speler. Pakte wel eens een kaartje, maar was wel een evhte doorzetter.

22 miljoen ,dat is toch veelste weinig voor zo en speler,waarom niet 40 of 50 miljoen,als kan in deze markt en Ajax wilt eigenlijk niemand verkopen zo betalen of wegwezen.

Ziyech is in deze markt wel 20-35 waard +5 omdat je hem niet zomaar kan vervangen en t geld niet nodig hebt. Daarentegen weet ik niet hoe gemotiveerd hij is als hij naar een topclub kan en niet gaat. Zou als ik Ajax was gewoon een min bedrsg noemen, want anders krijg een van Dijk soap.

7 augustus 2017 om 21:34

Onzin natuurlijk. Roma is 100 procent zeker geen club waar Ziyech van gedroomd heeft (laten we eerlijk zijn). Alleen Barcelona/Real/Bayern/Dortmund/Top 4 Premier league/PSG kan je hem niet door de neus boren, maar Roma zeker wel. Ziyech heeft 1 jaar geleden bewust voor 5 seizoenen getekend en heeft al meerdere keren gezegd graag nog 1 jaar te blijven voor zijn ontwikkeling. Lijkt me niet dat hij ongemotiveerd is, want anders komt er nooit meer een mooie club voorbij. Met Nouri's situatie zie ik hem sowieso blijven.

7 augustus 2017 om 22:34

Ok laten we eerlijk zijn, waarom is Roma geen mooie club voor Ziyech? Wat doet jou denken dat hij wel even naar de echte elite van het prof voetbal zal gaan? Ziyech heeft blijkbaar aangegeven nog 1 jaar te willen blijven en dan dus te willen vertrekken. De stappen die hij moet maken om in de echte top te spelen zijn in mijn ogen nog echt veels te groot met 1 jaartje Ajax voor de boeg.. Een club als Roma is best prima. Hij kan daar in een zwaardere competie misschien juist die nodige stappen maken.

7 augustus 2017 om 22:48

Waarom niet? Roma is in alles 3x beter dan ajax. Speelt in een sterke competitie. En zullen de toppers tegen Juve,Napoli ect en derby Lazio toch wel.mooier zijn dan tegen alle respect feynoord en psv. En dan heb ik nog niet gehad qua spelers waar mee hij gaat spelen

8 augustus 2017 om 12:40

Onzin. Roma is geen 3 x beter. Competitie zal best sterker zijn. Mn Juve steekt er bovenuit inter en milan hebben hun ziel aan de aziaten verkocht en hebben zich versterkt. En met welke wereldspelers gaat hij bij Roma dan spelen? Strootman??

8 augustus 2017 om 23:36

Ja ja Roma 3x beter in alles. Waarom konden ze dan niet winnen van Lyon? En Ajax wel?

7 augustus 2017 om 21:39

@panettiere: Ziyech heeft na afgelopen seizoen al direct gezegd dat hij wil blijven. Het hele trieste gebeuren met Nouri gaat hem denk ik alleen maar dichtbij Ajax houden dan dat hij nu zelf gaat forceren. Die blijft echt wel en dat wil hij zelf ook!

Ik denk dat Ajax nog wel wat versterking nodig heb voor op het midden veld en dan zijn ze gered voor 2017 / 2018

De man op het middenveld. Zonder hem gaat ajax een heel moeilijk jaar tegemoet. Het ligt er natuurlijk aan hoe duur de opvolger is al ze al een opvolger in gedachten hebben. Zie er niet 1 in de eredivisie rondlopen. Om een opvolger van zijn kwaliteit te halen bijvoorbeeld uit Brazilië of Spanje moet je al 15 a 20 miljoen uitgeven dus Zyech gaat niet weg voor minder dan 40.

Not for sale = not for sale !

Wees eens standvastig, Marc ! Geld hebben we nu niet nodig, maar een kwalitatief goede selectie wel !!
#missiekampioenworden

7 augustus 2017 om 23:17

Tot nu toe is Marc vrij standvastig, vergeet niet dit zijn de wandelgangen, transfergeruchten.

Maar als clubs echt gaan doorpakken en bedragen boven de dertig miljoen voor een middenvelder gaan bieden, ja dan wordt het lastig.

Hakim is heel verstandig met zijn voetbal carrière, hij heeft absolute kwaliteiten, maar wilt zich nog verder ontwikkelen. AS Roma is een mooie club, maar geen droom team, je speelt eigenlijk niet echt mee om de prijzen (ja misschien scudetto, maar die wint Juve toch wel) Bij Ajax kan hij en moet hij kampioen worden van de eredivisie en is het middenveld dit jaar toch soort van hem, en tja hij heeft in de finale van de Europa League gestaan. Roma had toch verloren van Lyon, Ajax niet. Nee natuurlijk is AS Roma een hoger niveau, maar sws zie ik Ziyech liever in Spanje spelen.
Alles onder de 40 moeten we niet eens serieus nemen, sws, we hebben zat geld de kwaliteiten van Ziyech valt niet zomaar op te vangen???

Zyech gaat nog niet weg bij Ajax omdat hij zijn carriere zorgvuldig heeft uitgestippeld en hij weet dat hij nog niet genoeg inhoud heeft voor een van de grote competities. Dat heeft hij zelfs nog niet voor de eredivisie. Zyech heeft duidelijk en eerlijk aangegeven dat hij niet voor de club naar Ajax is gegaan, maar omdat die club het best in zijn carriã¨replanning past en zijn carriere de meeste kans van slagen heeft als hij de sprong vanuit een club als Ajax maakt. Maar dan moet hij eerst de absolute uitblinker worden bij Ajax en dat was hij in zijn eerste jaar nog niet. Er is derhalve nog genoeg werk aan de winkel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren