Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax en PSV bekijken rechtsbuiten in Denemarken

Laatste update:
/
Bournemouth is niet van plan om in januari mee te werken aan een vertrek van Callum Wilson. De aanvaller heeft zich met zijn sterke spel dit seizoen in de kijker gespeeld Chelsea. (Bournemouth Echo)
/
Arsenal is bereid om Aaron Ramsey in de winterstop van de hand te doen. De Londense club wil met de transfersom die de middenvelder zal opleveren een vervanger voor de geblesseerde Danny Welbeck strikken. (Daily Mirror)
/
Ajax en PSV zijn in de zoektocht naar offensieve versterkingen neergestreken in Denemarken. Robert Skov, rechtsbuiten van FC Kopenhagen, is dit seizoen al regelmatig bekeken door beide teams. (Corriere dello Sport)
/
Mehdi Benatia heeft bij Juventus geen zicht op speeltijd, maar de verdediger heeft over interesse niets te klagen. Behalve Arsenal en Manchester United ziet ook AC Milan wel heil in zijn komst. (Diverse Italiaanse media)
/
AC Milan maakt zich zorgen over de fysieke gesteldheid van Zlatan Ibrahimovic en dus denkt men aan een oude bekende. Alexandre Pato zou in januari de overstap van Tianjin Quanjian kunnen maken. (La Gazzetta dello Sport)
/
Stefano Sensi staat in januari mogelijk voor een stap hogerop. De beloftevolle middenvelder van Sassuolo moet bij AC Milan de ernstig geblesseerd geraakte Lucas Biglia gaan vervangen. (La Gazzetta dello Sport)
Welke ploeg heeft op dit moment harder een nieuwe buitenspeler nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha als er in een bericht wordt gezegd dat er getwijfeld wordt aan de fysieke gesteldheid van Zlaten, dan weet je per direct al dat het een onzin verhaal is.

10 november 2018 om 15:50

Vooral als Pato genoemd wordt als alternatief.

15 november 2018 om 12:12

Zwaar geblesseerd geweest bij United en hij is ook al redelijk op leeftijd dus dat is niet heel gek daarnaast slaat die ook wat wedstrijden bij Galaxy over om rust te pakken.

Wat moet Ajax daarmee? Skov is niet beter dan wat ze al in huis hebben.

10 november 2018 om 16:22

Uhhhhh weet niet of je het meegekregen hebt !!!! Volgens seizoen moeten we waarschijnlijk de B1 opstellen als we niks doen

10 november 2018 om 16:45

Onzin. Zoveel vertrekken er nooit. Zijn hooguit vier a vijf spelers en dan blijft er heel veel over. Met twee goede gerichte versterkingen kom je een heel eind.

10 november 2018 om 17:18

Of gewoon verrassen en iedereen nog een jaartje binnenboord houden en zelf nog wat versterkingen erbij halen met Magallan en Zlatan. . De meeste spelers liggen toch tot medio 2022 vast. Verkopen kan ook nog wel een jaar later.

Onana
Mazraoui De Ligt Magallan Tagliafico
F.De Jong Blind Ziyech
Neres Ibrahimovic Tadic

Neem aan dat t onzin is skov voor ajax. Je hebt neres en bande. Ow wacht eth heeft hele andere planne met neres. Okeee... Koop die skov aangezien bande waarschijnlijk ook een miskoop is. 🙄

10 november 2018 om 16:49

Op basis waarvan is Bande een miskoop? Die heeft nog geen kans gehad om zich te laten zien.

10 november 2018 om 18:12

Hahahahaha iemand een miskoop noemen omdat diegene in het eerste de beste oefenduel zijn been breekt ... fantastische analyse!

Daarbij is Neres een RB en Bande een LB.

Las laatst op zo'n geruchtensite dat Ajax Andreas Skov Olsen van Nordsjaelland had gescout, een jonge buitenspeler. Ze willen duidelijk een Skov

Arsenal wil een vervanger voor Welbeck strikken? Simpel: Nelsson terug halen en hem de kans geven. Smith-Rowe kan ook trouwens. Of Nketiah.

2 benige(linkspoot) buitenspeler...bande is voor links, Johnson ook meen ik.
Normaal zeg ik je hebt genoeg, maar deze lijkt me wel wat, alhoewel je Cerny ook nog hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren