Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax-doelwit geeft voorkeur aan overstap naar AC Milan

Laatste update:
/
Internazionale maakt geen werk van de komst van Lionel Messi. Erevoorzitter Massimo Moratti zegt dat hij ‘niet gehoord’ heeft van onderhandelingen over de aanvaller. (ANSA)
/
Carlos Bacca heeft aanbiedingen uit China afgeslagen. Zaakwaarnemer Sergio Barila zegt dat de aanvaller van AC Milan ‘niet op zoek is naar geld’. (Radio CRC)
/
Ajax grijpt naast de komst van Gerard Deulofeu. De vleugelspeler van Everton heeft VfL Wolfsburg en de Amsterdammers donderdagavond laten weten de voorkeur te geven aan AC Milan. (Sky Italia)
/
Enrique Cerezo is ervan overtuigd dat Antoine Griezmann bij Atlético Madrid blijft. De voorzitter zegt dat hij ook niet bekend is met de interesse van Manchester United. (Minuto)
/
Zenit Sint-Petersburg denkt eraan om zich te versterken met Matija Nastasic. De Russen hebben twaalf tot vijftien miljoen euro over voor de verdediger van Schalke 04. (Championat)
/
Ole Gunnar Solskjaer wordt niet de nieuwe bondscoach van Noorwegen. De trainer zegt dat hij zijn woord heeft gegeven aan Molde FK en dat hij daarom niet vertrekt. (TV2)
Denk jij dat Gerard Deulofeu een goede optie was geweest voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch dat hij liever naar AC Milan wil dan Ajax. Maar als Ajax nou eens een tikje meer geld wil uitgeven.. Hij is het echt wel waard.

20 januari 2017 om 09:46

Ja natuurlijk logisch. Mag toch aannemen dat bij Ajax niemand had aangenomen dat hij dat ook maar serieus zou overwegen. Salaris van Everton is niet (verantwoord) te evenaren.

20 januari 2017 om 11:21

Zou mooi zijn als dit soort spelers naar de Eredivisie zouden komen. En ik had nog even hoop toen ik las dat Milan alleen wilde huren en Ajax wilde kopen, maar na de uitspraken van Koeman lijkt het erop dat Everton wel open staat voor een verhuur. Dus nu lijkt niets Milan meer in de weg te staan.

20 januari 2017 om 11:34

Alsof het daar aan ligt en alsof Ajax dat kan.. Nee daar is echt te weinig ruimte voor op de begroting, een hoger salaris kunnen ze sowieso niet bieden, als hij naar Ajax wilt moet hij komen voor de speeltijd, perspectief op ontwikkelen, aanvallende speelstijl, als hij de best betaalde ajacied wordt kan hij nog veel meer in Milan krijgen.

Zo he! Komt Barcelona ff met de schrik vrij van dat Inter geen actie onderneemt! Pffff dat was ff billenknijpen!

20 januari 2017 om 09:05

hallelujah

20 januari 2017 om 09:32

hahah idd! Maar goed dat NAC Breda zich niet in de strijd heeft gegooit om Lionel Messi.

Betreft Gerard Deulofeu, bij Ajax had hij een grote kans gemaakt op minuten. AC Milan is hedendaags niets anders dan een club met een grote historie.

20 januari 2017 om 09:46

DIT geld hetzelfde voor Liverpool
is hedendaags niets anders dan een club met een grote historie.

20 januari 2017 om 10:29

Liverpool speelt de laaste jaren gewoon mee om het kampioenschap hoor. AC milan al jaren niet, die spelen niet eens europees voetbal. Dus een beetje een scheve vergelijking die je daar maakt.

20 januari 2017 om 11:10

AC Milan speelt niet eens voor Europees voetbal? Toevallig hebben wij vaker in de Champions League gespeeld dan jullie sinds 2009-2010.

20 januari 2017 om 11:15

We doen allemaal neerbuigend over de Europa League, maar dat is nogsteeds europees voetbal.sinds 2014 doet AC Milan helemaal niks meer, die zijn helemaal van de kaart geveegd. Liverpool speelde de finale in 2016. AC Milan speelt nog minder europees voetbal dan AZ.

20 januari 2017 om 12:51

@AnfieldRed, terug op jou opmerking "Liverpool doet al jaren mee om de kampioenschap" het is wel sneu om te horen dat ze alleen mee doen want volgens mij de afgelopen 27 jaar is Liverpool geen kampioen geweeest! Om alleen mee te doen is niet genoeg voor een TopClub! AC milan is nog in seizoen 2011 kampioen geworden. De afgelopen jaren door financiele problemen zijn ze zo gezakt. En Europa Leauge is echt niet een competitie om trots op te zijn want als je ze ziet wat voor clubs allemaal mee doen! Dan heb ik liever dat Milan 8ste wordt in plaats van 5e. Top Clubs als Milan en Liverpool moeten echt hogere ambities hebben dan alleen om mee te doen.

20 januari 2017 om 12:57

Dan schillen wij daarin van mening. Meedoen om het kampioenschap is in mijn ogen een hele andere doelstelling dan proberen hoger te eindigen dan 8ste of 10de (AC Milan). Liever omhoog kijken dan omlaag kijken. En de europa league is inderdaad een triest zooitje, maar beter iets dan niets europees.

Wat Sporting vorig jaar deed vond ik niet kunnen. Die probeerden door het 2de team op te stellen zich zo snel mogelijk uit te schakelen in de Europa League. Maargoed, we mogen van mening verschillen.

20 januari 2017 om 13:40

ach als Juventus in de Premier zou spelen was er ook geen beginnen aan voor Liverpool, daarnaast doen ze met de huidige concurrentie eigenlijk ook niet serieus mee voor de titel. Beide clubs hebben een mindere periode maar er is een stijgende lijn, mocht Milan goed geld krijgen om te investeren zijn ze binnen korte tijd weer een absolute topclub die meedoet voor alle prijzen, dit zie ik bij Liverpool niet gebeuren, die verkopen hun beste spelers direct.. zie Suarez en binnenkort Coutinho.

Hoeveel berichten moeten er nog over de voorkeur van Delofeu komen? We hebben het nu wel door, hij wil naar Italiã«. Het zijn de wandelgangen dus kom nu maar met een nieuwe "broodje aap", deze begint te vervelen.

Zat eraan te komen. Geen moment het idee gehad dat Ajax ook maar enige kans maakte.

Zo daar kan weer een naam van het Amsterdamse lijstje af.

Na de kansloze projecten ($$) van Neres en Lozano is dit de volgende. Who's next ?

Marc: We hebben alles geprobeerd, maar het lukte niet.... Uiteindelijk zal Ajax het met deze selectie moeten gaan doen. Nog even en Traore is weer terug, zie dat als onze winterversterking

20 januari 2017 om 09:42

Iedereen schreeuwt altijd om grote namen, directe versterkingen etc.
Dan mikt hij daarop, en dan is het weer niet goed wanneer het (voor nu) nog niet lukt. Wat wil je dan?! Dat 'ie Slagveer haalt?

20 januari 2017 om 10:07

Grote namen is leuk voor namedropping maar zelden serieus te nemen. Net zoals investeringen van 15 miljoen of meer. Dat is in de Eredivisie, zelfs voor Ajax, niet te behappen. Kijk naar de risico's, afschrijvingen, salarishuis.

Daarom moet je op een categorie daaronder mikken. Het vleugelprobleem is er al langer, dus je mag toch aannemen dat de scouting en TD hun huiswerk dan gedaan hebben.

Of moet er eerst van Utrecht verloren worden, zodat er weer paniek ontstaat en dat dan wel doorgepakt wordt...

20 januari 2017 om 11:05

Voor Ziyech is er een aanzienlijk bedrag betaald. Voor Bailey is er in de zomer een hoog bod geweest van dergelijke bedragen als jij noemt. Neres en Lozano is schijnbaar op geboden ook 10m+. In andere woorden, Ajax vist nu niet alleen uit 1 vijver maar ze willen duidelijk wel iemand halen die een directe versterking is (althans, binnen 6 maanden). Je kan de categorie daaronder gaan kijken, maar is dat beter dan wat er nu loopt? Dus beter dan El Ghazi of Traore? Nee, want dat is juist exact die categorie. Je moet niet spelers halen om het halen, maar het moet een directe toevoeging zijn. Een Larsson of Zeneli, zijn zij aanzienlijk beter dan wat er nu speelt? Nee.

Je denkt toch niet serieus dat ze hun scouting niet in orde hebben als ze overal in de wereld biedingen doen op zeer specifieke spelers? Kom op zeg. Bashen op Overmars is echt een trend geworden.

20 januari 2017 om 10:06

Neres is bij het juiste bedrag haalbaar lijkt me, dat is geen kansloos project in mijn ogen. Ben juist blij dat ze niet gaan voor Larsson (duurt nog even dus misschien juich ik te vroeg ) in wie ik gewoon een typische jaarlijkse miskoop vanuit de subtop zie.

Ik denk dat het verhaaltje zal zijn dat hun eerste optie geblesseerd is geraakt en dat de 2e en 3e optie onhaalbaar bleken, zodoende komt er geen nieuwe speler. Als El Ghazi niet vertrekt is het opzich te overzien, dan in de zomer moet er iemand bijkomen.

Als nu niemand meer komt zou ik Dijks, Veltman/tete, Boer en eventueel El Ghazi laten gaan in de zomer. Ideaal zou zijn als iemand als Guilherme Arana Dijks zou vervangen, denk dat Sinkgraven op termijn toch voor zijn kansen op het middenveld wilt gaan. Of dat nu bij Ajax of ergens anders is. Arana kan ook dat aanvallende brengen is alleen iets meer een verdediger en minder technisch begaafd, heel fijne back om te zien spelen. Als Veltman vertrekt zou ik Tete basis zetten en Zeefuik met Owusu laten uitmaken zie back-up moet worden. Voor Boer zou ik Alblas doorschuiven en de Lange op papier 3e keeper maken, enige in de leeftijd 18-21 die ik wel een aardig niveau wie halen ( Onana tel ik er even niet in mee ) en voor Traorã© en El Ghazi moeten vervangers komen, wie dat zijn valt weinig over te zeggen. Kan zomaar zijn dat Cerny in vorm komt en er de ene naar de andere inschiet met goed veldspel ( daar schort het nog aan dit jaar, stats voor Jong Ajax zijn geweldig als winger 8 doelpunten, 6 assists in 1083 minuten terwijl hij met blessures aan het sukkelen is en ook een serieuze vormcrisis heeft, is ook te vaak alles of niets bij Cerny. Als hij een goede dag heeft stopt niemand hem af, dan draait Jong Ajax ook geweldig. Wie weet kan Kluivert Jr volgend jaar al serieuze minuten maken, is dit seizoen gewoon enorm goed bezig en als hij die lijn kan doorzetten zou dat prachtig zijn.

We zien het allemaal wel. De ideale opstelling naar volgend jaar toe zou voor mij zijn:
Onana;
Tete/veltman - Sã¡nchez - Viergever/ De Ligt - Sinkgraven;
Klaassen - Schone/vd Beek/riedewald - Ziyech;
Aankoop/jeugdspeler mits kwalitatief ver genoeg - Dolberg/cassierra - Younes/cerny

De reden van die / zal ik even uitleggen: Op rechtsback; afhankelijk van wie van de 2 vertrekt;
De Ligt, ik zie hem dit jaar volledig doorbreken en een serieuze concurrent zorden van Viergever.
Op de plek van Schone zie ik in de loop van volgend seizoen veel wisselingen doorkomen, zodoende.
Rechtbuiten heb ik al uitgelegd en vind de opties in de spits en linksbuiten voldoende;

20 januari 2017 om 11:39

Tja zeg het maar.. erg makkelijk is het niet in de huidige transfermarkt, 10 miljoen is voor Ajax een mega bedrag en voor andere clubs een peulenschil en dan hebben we het nog niet over salaris gehad. Ik denk niet dat iemand het beter zou doen dan Overmars. Ze zoeken het wel in de juiste omgeving en bij de juiste spelers.

Het zegt eigenlijk al genoeg dat dit soort jongens niet willen of kunnen (door de prijs) kunnen komen. De winterversterking is natuurlijk Justin Kluivert, als je een betere of gelijkwaardige in de opleiding hebt, dan gaat Ajax daar voor kiezen en ik denk dat Kluivert niet minder is dan een Larsson of Slagveer bv.

Ajax heeft 6 buitenspelers en als er niks bij komt dan blijft El Ghazi gewoon verwacht ik tenzij er nog een jeugdspeler doorkomt. Helaas nu 2-3 blessures en 1 naar de afrika cup.

Was te verwachten dat hij eerder naar Milaan zou gaan. Zullen meer aan m uitgeven en zal meer toppers spelen tegen oa Inter, Juve , Napoli, Roma...

Had een leuke speler kunnen zijn. Helaas!
Door naar de volgende... ahum

Klinkt leuk AC Milan.Maar is momenteel ook niet de ideale club om als jonge speler heen te gaan.Als ie daar op de bank beland is t wel over onderhand mer z'n carrière.

20 januari 2017 om 09:48

Bij AC Milan krijgt de jonge spelers meer kansen.

20 januari 2017 om 11:30

Had je deze reactie drie jaar geleden geplaatst dan zou dat kloppen, maar slaat nu nergens meer. Met Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Lucatelli, Suso en Niang hebben ze juist een heel jonge kern.

20 januari 2017 om 13:45

Totale onzin Jari! Milan staat onder Montella bekend om hun piepjonge selectie die goed presteert, Donnaruma is het grootste keeperstalent ter wereld en achterin hebben ze met Romagnoli, De Sciglio en Calabria jonge spelers in de basis. Op het middenveld dirigeert nog een supertalent genaamd Locatelli en voorin lijkt Suso volledig doorgebroken! Dit Milan heeft jongere en talentvollere spelers dan Ajax momenteel.

Voor het gemak vergeten we dat Milan er dan nog wel uit moet komen met Everton. Huren met verplichte koop optie was voor Milan niet wenselijk dus laten we dat even afwachten.

Het huidig moeras van AC Milan (zeker voor jonge buitenlandse gehuurde talenten om door te breken) lijkt me nu niet de beste keuze. Bovendien ga je rechtstreeks de concurrentie aan met Suso (23 Spa) - Suso heeft bovendien al 5 treffers en 6 assists op zn naam. Anderzijds zal Deulofeu Suso wel goed kennen en van zichzelf weten dat hij veel beter is. Maar Deulofeu is gehuurd en Suso is eigendom van Milan... dan weet ik wel wie de voorkeur gaat krijgen. Als Suso zogezegd Deulofeu uit de basis kan houden zal zn marktwaarde flink stijgen. Die van Deulofeu zal echter dalen en dan kan Milan hem goedkoper overnemen..benieuwd of Deulofeu het kan maken waar Bojan faalde of Deulofeu een nieuwe Bojan gaat worden..

Was ook te mooi om waar te zijn. Ajax moet echt net als Russische en chineze clubs een veel hoger salaris bieder om spelers naar de eredivisie te lokken maarja Ajax heeft het geld dus weg met het salaris plafond en halen die spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren