Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax denkt aan oude bekende voor spitspositie

Laatste update:
/
Sassuolo is bang dat het Sime Vrsaljko niet binnenboord kan houden. De Kroatische back schijnt namelijk op het lijstje te staan van Juventus, AS Roma en Napoli, terwijl er naar verluidt ook buitenlandse interesse is. (Radio CrC)
/
Julian Weigl zal zaterdag in de Duitse bekerfinale bekeken worden door een scout van Barcelona. De twintigjarige middenvelder van Borussia Dortmund wordt nu al een tijdje gevolgd door de Catalanen. (AS)
/
Ajax denkt opnieuw aan de komst van Jeremain Lens. De aanvaller heeft een teleurstellend seizoen achter de rug bij Sunderland en mag daar alweer vertrekken. (VitalFootball)
/
Internazionale heeft grote plannen voor volgend seizoen en weet al wie de verdediging moet komen versterken. Gregory van der Wiel van Paris Saint-Germain staat bovenaan de lijst, terwijl Martín Cáceres transfervrij over moet komen van Juventus. (La Gazzetta dello Sport)
/
Francesco Guidolin heeft alleen kunnen bijtekenen bij Swansea City omdat Brendan Rodgers bedankte voor een terugkeer. Rodgers gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Celtic. (Daily Record)
/
Leon Bailey werd in verband gebracht met Ajax, Chelsea, Borussia Dortmund en Leicester City, maar verlengde dinsdag zijn contract bij Racing Genk. “Ze weten nu allemaal dat Leon niet voor niks te koop is', zegt technisch directeur Dimitri de Condé trots. (Het Belang van Limburg)
Jeremain Lens halen zou ... zijn van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee, meneer Lens mag nu lekker in Engeland blijven, wij hebben Milik.

20 mei 2016 om 09:08

Millik zegt jullie binnenkort vaarwel.

20 mei 2016 om 09:16

Dat kan Milik wel zeggen, maar de beste man heeft gewoon een contract. Daarbij denk ik als Peter Bosz komt met een aanvallend strijdplan, dat Milik best eens blijft.

20 mei 2016 om 09:59

Bosz heeft ervaring met Traore. Als Milik wel wordt verkocht dan hoop ik dat hij naar Amsterdam komt. Heeft bij Chelsea toch niet echt veel kans.

20 mei 2016 om 10:37

hahaha mmm ff denken miljoenen in engeland of Ajax. als ik hem was zou ik nu vertrekken beter voor ajax en beter voor Milik. Maar Lens maakt Ajax niet echt sterker

20 mei 2016 om 09:36

Lens is ook niet voor de spits, maar rechtsbuitenpositie.

20 mei 2016 om 09:42

Daar heb je Cherny en El Ghazi als voor en die twee moet je vertrouwen en minuten geven. Als je Lens haalt dan zullen ze Schöne moeten laten gaan. Cherny en El Ghazi zijn twee goede voetballers, waarvan laatstgenoemde na zijn blessure nog niet terug is gekomen op het gewenste niveau, maar hier de komende zomer aan kan werken. Beide zijn goed genoeg voor de Nederlandse competitie. Lens heb je wellicht wel nodig om de CL te bereiken. Tsjah wat is wijsheid?

Altjeblieft niet zeg doe dan maar Defoe.

Zou een goede zet zijn van Ajax. De eredivisie is eem eitje voor hem.

20 mei 2016 om 09:16

Denk je? Ik hoef hem echt niet bij Ajax te zien, laat hem maar terug gaan naar PSV dan pakken wij Janssen wel

20 mei 2016 om 09:36

Waarom hoef je hem niet bij Ajax te zien. Denk je dat de kans zeer klein is dat hij niet succesvol zal zijn bij Ajax omdat de eredividie een te hoog nivo voor hem is?

20 mei 2016 om 10:01

Juist, iig voor de spits positie, hij is nooit een goal getter geweest dus zie hem dat ook bij Ajax niet doen.

20 mei 2016 om 10:11

Denk ik ook, geeft de ploeg voorin een stuk ervaring die het nu te kort komt. En is nog niet op zijn retour zoals bijvoorbeeld een van de Vaart.

Als,ajax in de verdediging en in de aanval ervaring erbij haalt (middenveld staat aardig) dan is Lens best een goede optie om de ervaring in de aanval erbij te halen.

Nee!!! Nooit pure middelmaat

Lens is gewoon een versterking voor Ajax,zijn marktwaarde is zelfs hoger dan van Milik.

20 mei 2016 om 09:28

Lol ik moet eerst nog maar zien dat Lens beter presteert als spits, heb er de nodige vraagtekens bij

Koop dan maar ziyech van dat geld.

Klaassen op plek van bazoer en ziyech op 10. Nog een goede rechtsbuiten en dan zitten we gebakken

20 mei 2016 om 09:56

Maar lens is een rechtsbuiten. Daarbij is het wat ervaring wat ajax juist mist. Dan weer een 17 jarig talent daar neerzetten die na een half seizoen zn vorm verliest?

Lens zei afgelopen zondag nog absoluut niet terug naar de Eredivisie te willen.

20 mei 2016 om 09:58

Als ik een euro zou krijgen voor elke speler die zei niet te willen vertrekken/ nooit naar eeb club A te willen gaan om het vervolgens toch te doen. Dan was ik rijker dan de gemiddelde prof voetballer

20 mei 2016 om 13:02

Hartstikke leuke en tevens oude grap man, maar het lijkt mij een nogal redelijk statement van hem. Hij zal zo een 3 miljoen per jaar verdienen bij Sunderland, dus zie ik hem op zijn leeftijd niet snel terugkeren naar de Eredivisie.

Was vorig seizoen ook sprake van.
Volgens mij wonen zijn vrouw en kinderen in Amsterdam, dat zou positief moeten meewegen.
Hij is best snel en sterk en als Milik vertrekt en Janssen geen optie is, is Lens een prima aankoop denk ik.

Laat dit alsjeblieft waar zijn. Ik kijk nu al uit naar de opstootjes

Lens was een groot talent, maar uiteindelijk is het er nooit echt uitgekomen. Ik vind hem op dit moment voor Ajax geen toegevoegde waarde hebben, en hij kost teveel om hem op de bank te houden. Dus ik zie hem niet snel komen.

Hmmm Narsing wilde weg, Lens lijkt me een mooie vervanger bij PSV

Lens mij Ajax OK maar bij een eventuele vertrek van Milik wel Janssen erbij halen.

Zou hem best graag bij Ajax willen zien om een paar redenen.

1) We hebben nog een spits nodig,
2) Amsterdammer en Nederlander
3) Kan ook op de vleugels spelen
4) heeft Body, veel meer dan bvb Cerny, El Ghazi of Younnes
5) Internationale ervaring
6) Is gewoon een speler die makkelijk meekan in de Eredivisie.

Ajax moet eens stoppen met dat wanbeleid op transfergebied. Financieel doen ze het geweldig, met al dat geld dat geïnvesteerd is in geflopte spelers had je 2/3 toppers kunn

20 mei 2016 om 12:56

Edit: kunnen halen. Gewoon 1 keer per 2 jaar een speler kaliber Ziyech aan de selectie toevoegen in plaats van Duarte, Viergever en vdHoorn.

manmanman, dacht je dat je alles wel gehad had, komen ze met Lens aankakken. Hey maar misschien kunnen ze dan ook Maher halen. Royston Drenthe misschien? Zal allemaal niet al teveel kosten.
Marc Nettorama, Discounterkoning. Op deze manier gaat het nog wel enkele millennia duren voordat Ajax terug is aan de Europese subtop.

20 mei 2016 om 18:34

Lens is echt wel een versterking voor Ajax. Ik zou me meer zorgen maken over het feit fat ze Huntelaar proberen te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren