Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajacied kan voor 15 miljoen euro naar Bayern

Laatste update:
/
Mauro Icardi is nog niet van plan zijn contract met Internazionale te verlengen. De aanvaller staat in de belangstelling van onder meer Chelsea en geeft toe dat de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zich op ‘een moeilijk punt’ bevinden. Toch neemt Icardi een voorbeeld aan clubicoon Javier Zanetti. “Ik ben nog jong, 22 pas, maar ik hoop dat ik net zo’n carrière kan hebben als Zanetti had”, zegt de Argentijn. (La Gazzetta dello Sport)
/
Henk Fraser hoopt Aleksandar Rankovic komend seizoen te verwelkomen als rechterhand. Fraser raakt zijn huidige assistent Ekrem Kahya tijdelijk kwijt aan de cursus Coach Betaald Voetbal en de oefenmeester wil niet dat er sprake is van onderbezetting, dus hoopt hij op oud-speler Rankovic. Overigens is Rankovic al actief bij ADO Den Haag; hij is werkzaam bij Onder-19. (Algemeen Dagblad)
/
Jasper Cillessen zou een van de kandidaten zijn om Manuel Neuer op te volgen bij Bayern München. Het is een wat wild gerucht, maar het heeft alles te maken met de interesse van Real Madrid in Neuer. Real Madrid wilde aanvankelijk David de Gea naar Spanje halen, maar De Gea lijkt alsnog akkoord te gaan met een nieuwe verbintenis bij Manchester United. Ajax vraagt circa vijftien miljoen euro voor Cillessen. (Sport 1)
/
De zaakwaarnemer van Martin Skrtel laat weinig los over de sportieve toekomst van de Liverpool-verdediger. Volgens Karol Ksonto is er eenvoudigweg nog niet veel te zeggen over wat de Slowaaks international gaat doen. “Het contract van Martin loopt nog tot medio 2016. En in de voetbalwereld moet je nooit nooit zeggen. Napoli wilde hem twee jaar geleden halen, maar daar heb ik nu geen contact mee”, laat Ksonto weten. (Radio Kiss Kiss)
/
Het lijkt erop dat Steve McClaren helemaal niet aan de slag gaat bij Newcastle United. De trainer van Derby County is de gedoodverfde kandidaat om John Carver op te volgen en er was zelfs sprake van dat de voormalig FC Twente-coach nog dit seizoen naar the Magpies zou gaan. McClaren schijnt echter bij de clubleiding van Derby te hebben aangegeven dat hij de club trouw blijft en gaat snel om de tafel om te praten over een nieuw contract. (Derby Telegraph)
Is Jasper Cillessen goed genoeg voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat van cilissen is onzin. Kan meteen naar het land der fabelen.

6 mei 2015 om 18:23

Het komt uit het land der fabelen, 'De wandelgangen'.

6 mei 2015 om 19:12

Cillessen staat bij vrijwel alle topclubs op een schaduwlijstje als vervanger van hun keeper. Hij is international en keept al twee seizoenen bovengemiddeld goed. Is de beste keeper van de eredivisie, ik zou het niet gek vinden als Cillessen ergens op een lijstje staat bij Bayern. Dat ze hem als directe vervanger van Neuer zien, dat betwijfel ik ook.

6 mei 2015 om 19:31

Inderdaad. Het lijkt me logisch als Cillessen en Lloris de eerste twee namen zullen zijn op de schaduwlijst van menig topclub mochten ze hun keeper kwijt raken. Goede doelmannen die niet bij al te grote clubs spelen.

6 mei 2015 om 19:45

Er lopen in Duitsland zoveel keepers rond die beter of minstens net zo goed zijn en daarnaast veel goedkoper. Dit is echt een fabeltje.

6 mei 2015 om 19:59

Dan zal hij wel 3de keeper worden

7 mei 2015 om 12:41

Indderdaad en neuer zal nooiit vertrekken

Ja de gea boven neurer plaatsen

6 mei 2015 om 18:10

Nee, voordat De Gea verlengde leek die heel makkelijk haalbaar. Echter nu hij verlengd heeft, kiezen ze voor de grootste naam en dat is Neuer (en dat is ook meteen de beste keeper ter wereld, vind ik).

Ik zie wel waarom ze Cillessen willen als vervanger van Neuer. Heeft op het WK laten zien op het hoogste niveau makkelijk mee te kunnen en is een beetje hetzelfde type keeper als Neuer. En hij heeft veel lef in zijn spel, wat Neuer ook heeft en wat waarschijnlijk ook nodig is bij Bayern in de goal.

6 mei 2015 om 18:46

Hij heeft nog niet verlengd

6 mei 2015 om 22:18

Ja, ok maar dat is schijnbaar een kwestie van tijd. En dus lijkt de transfer van De Gea ineens minder plausibel.

Mocht dat waar zijn, dan is 15 mil te veel voor een keeper.

6 mei 2015 om 18:46

Boeie, het is Bayern. Laat ze maar dokken.. moeten ze minder gaan vragen. Tis maar wat een gek ervoor geeft.

6 mei 2015 om 19:50

Ik denk met de Gea die 3 ton per week kan verdienen, de tijd dat keepers goedkoper waren voorbij zijn.

Cillessen is een waanzinnige keeper, en Ajax heeft nog geen vervanger. 15 miljoen zou ik niet doen, hij is voor Ajax meer waard en kan voor hetzelfde bedrag na het EK ook nog weg..

Kan me niet voorstellen dat dit serieus word genomen

zijn genoeg keepers in duitsland zelf, die neuer zouden kunnen opvolgen...en die kosten denk ik ook rond de 15mil. en die schat ik allen hoger in dan cillessen

6 mei 2015 om 19:47

Ik denk dat alleen Leno 15 miljoen zou moeten kosten. Trapp en Zieler zullen goedkoper zijn.
Maar Bayern heeft al bijna 40 miljoen voor Neuer betaald, die laten ze nu ook niet meer gaan.

Het is toch van de zotten dat Sport 1 zoiets zonder bronvermelding plaatst en dat het door alle knip/plak sites klakkeloos wordt overgenomen? De 'redactie' van Sport 1 heeft dit recht uit z'n duim gezogen, dus zelfs in de wandelgangen wordt hier niet over gesproken.

6 mei 2015 om 18:17

Wat je allemaal niet kunt verzinnen om zoveel mogelijk pageviews te krijgen. De media van tegenwoordig is echt niet te vertrouwen. Welke media schrijft tegenwoordig nog degelijke artikelen?

6 mei 2015 om 19:13

Neuer zou nooit van Bayern naar real gaan

Keept net een jaartje bij Ajax. Beetje onzinnig nieuws. Over een paar jaar zie ik hem wel naar een topclub gaan. Heeft alles in huis om de top te halen.

Cillissen vervanger van Neuer

Hij mag dan wellicht de beste doelman van Nederland zijn, maar hij komt nog nier eens in buurt van het niveau van Neuer. Ga er van uit dat men bij Bayern wel beter weet en dit bericht grote onzin is.

6 mei 2015 om 23:44

Sorry maar Cillessen is nog niet erg getest dit jaar. Ik denk net als jij dat Neuer beter is, maar wil hem wel eens zien in de BL hoe het dan gaat.

Zou wel een flinke aderlating zijn als ajax cilessen verkoopt. Want je gaat niet zo gauw een betere vervanger vinden. Je kunt Stekelenburg wel halen maar die bakt er eigenlijk niks van in het buitenland.

Dit is de grootste onzin ooit. Dit is werkelijk uit zijn duim gezogen

6 mei 2015 om 19:07

Had Real maar vast een keeper van het nieveau Cillesen

6 mei 2015 om 20:10

Ze keepen ook in een beter team...
Geen idee hoe dat relevant zou kunnen zijn, maar volgens jouw redenering is het relevant.

6 mei 2015 om 22:57

Casillas was ooit beter ja, Navas op wat gebasseerd ?

6 mei 2015 om 19:09

Keepte anders een beter toernooi dan Casillas. Cillessen is degelijk. Zelden op fouten te betrappen. Neemt mijn inziens iets te veel risico met het meevoetballen, maar pakt zeker punten voor Ajax. In vergelijking met Vermeer is hij voor mij als Ajax supporter een verademing gebleken.

6 mei 2015 om 19:58

Hij is geen penalty killer, dat klopt. Maar dat is ook zeker niet de belangrijkste taak van een keeper. Wat vond jij van de verwerking van de terugspeelballen op Casillas? Ook niet al te best dacht ik zo.

6 mei 2015 om 20:25

Hoe Vond je Casillas gisteren met die pingel van Tevez? Jonge jonge de afkeer is weer zo groot dat je niet meer normaal kunt nadenken??

6 mei 2015 om 23:00

@realmarcus

Ken jij ene van der Sar nog ? Misschien wel 1 van de beste keepers allertijden.
Pakte ze eerste pingel toen hij 32 was.

7 mei 2015 om 06:03

Ik weet dat van der Sar geen penalty killer was. maar om zijn eerste gepakte penalty op 32 jarige leeftijd te zetten is vreemd.
In 1995 was van der Sar 25 jaar toen hij een strafschop stopte in de wereldbeker finale. Wanneer hij zijn eerste strafschop pakte weet ik niet maar dat zal ongetwijfeld eerder zijn geweest. Misschien bij amateurs van Noordwijk daar waar Cillissen nog steeds zijn eerste moet pakken op 26 jarige leeftijd.

Laat cillissen maar bij ajax blijven, eerst nog een betere keeper inlijven dan.

15 miljoen euro voor Cillessen? Waarom vraagt Ajax nu niet eens meer voor zijn spelers want Cillessen is minimaal 20 miljoen waard vindt ik.

15 miljoen is natuurlijk een koopje

Vermeer is beter maar ik bemoei jiet

6 mei 2015 om 19:45

Niet*

Ik geloof wel dat het waar is.
Ligt er natuurlijk aan hoe je het bekijkt.
Wanneer Neuer 40 is heeft Jasper zeker kans!

6 mei 2015 om 20:14

Vrij matige poging tot sarcasme wat mij betreft.
Cillessen zou volgens het gerucht komen wanneer Neuer vertrekt, hij wordt niet als concurrent gehaald.

8 mei 2015 om 07:33

waarom sarcasme? en dan nog vrij matig?
Je haakt zelf in op mijn antwoord.
Cillessen is namelijk geen concurrent van en gaat dat in de verste verte ook nog niet worden. Jij denkt dat het gerucht? kloppend is? En jij denkt niet dat een club als Bayern voor een betere keeper zal gaan. (die zijn er namelijk genoeg) en ze hebben er ook genoeg geld voor.

8 mei 2015 om 13:29

Tuurlijk denk ik niet dat dit gerucht waar is. Dat zou je ook kunnen opmaken uit het gebruik van het werkwoord 'zou', waarmee ik probeer duidelijk te maken dat ik de inhoud van dit artikel nogal twijfelachtig vind. Bayern zou Neuer nooit verkopen.
Echter, ik zie in Cillessen een waardige vervanger van Neuer. Nu misschien nog niet, maar over een aantal jaar misschien wel. Neuer en Cillessen lijken wat betreft vrij veel op elkaar. Cillessen heeft het zeker in zich om een topkeeper te worden.

6 mei 2015 om 22:21

Cillissen had die bal van Messi gepakt

Ben dan toch wel heel benieuwd wat Real zou willen betalen en wat Bayern vraagt voor de beste keeper van de wereld.
Van Neuer naar Cillissen is wel een stap achteruit. maar ja van Neuer is het naar welke keeper dan ook een achteruitgang. Verwacht dat Bayern dan eerder bij Chelsea aanklopt.

6 mei 2015 om 23:35

cillesen is de nepste keeper ooit. im zou em transfervrij nog niet nemen. vind nog steeds dat ajax een grote fout heeft gemaakt door hem boven vermeer te kiezen. als je kijkt hoe vermeer nu schittert bij feyenoord. vind jasper sws slecht totaal geen uitstraling. vermeer staat er tenminste

7 mei 2015 om 00:47

Hahaha meen je dat? Heb vermeer al een aantal kerer betrapt op een blunder waar ik cillissen nog geen fout heb zien maken. Vermeer is zeker de mindere van de twee! No doubt.

Cilessen. De koele kikker. Zou bij geen enkele topclub misstaan. Heeft wat weg van Neuer. Moet alleen werken aan zijn uittrappen en penalties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren