Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Abramovich besloot om doelwit zelf eens te bekijken

Laatste update:
/
Roda JC Kerkrade overweegt om Yves De Winter terug te halen naar Nederland. De Belgische doelman stond al onder contract bij De Graafschap en AZ en is nu dus in beeld bij Roda. (Het Nieuwsblad)
/
Het gaat er heet aan toe tijdens de onderhandelingen om Henrikh Mkhitaryan. Mino Raiola baalt als een stekker van de houding van Borussia Dortmund en gooide tijdens de gesprekken met de club uit woede een stoel door de kamer. (The Sun)
/
Roman Abramovich zat dinsdagavond op de tribune tijdens het duel tussen Spanje en Kroatië. De eigenaar van Chelsea heeft namelijk interesse in Real Madrid-spits Alvaro Morata. (Diverse Engelse media)
/
Morata is niet de enige die op de Londense verlanglijst staat, want ook Gianluca Spinelli moet naar Stamford Bridge komen. Antonio Conte wil graag met de keeperstrainer van Italië samenwerken. (the Guardian)
/
Sassuolo-spits Domenico Berardi heeft deze donderdag een gesprek met zijn zaakwaarnemer. De twee zullen de aanbieding van Internazionale gaan bespreken. (Sky Italia)
/
Mocht Berardi naar het Giuseppe Meazza komen, dan is de transfer van Antonio Candreva niet van de baan. Hoewel dit een dure operatie wordt, wil Inter naast Berardi ook Candreva nog hebben. (Sky Italia)
Chelsea moet werk maken van de komst van Álvaro Morata

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat Morata officeel maar Real ging?

Morata naar Chelsea? Hou op hij is net terug naar Real alsof die hem gaan verkopen!

23 juni 2016 om 12:52

Euh ja, daar is hij voor terug gehaald..

23 juni 2016 om 13:03

Ja idd net zoals toen met Negredo , ja zou er wat voor kunnen zeggen on het mensen handel te noemen maarja wie ben ik omdat te zeggen

23 juni 2016 om 13:18

Terugkoop clausules zouden ook de mening van de speler moeten meenemen. Ik weet niet hoe dat nu precies zit, maar kan me bijna niet voorstellen dat het tegen Morata zijn zin is gegaan?

23 juni 2016 om 13:27

Het is allemaal één groot spel waar wij geen kijk op hebben, met Florentino durf ik niet te zeggen wat er precies is onderhandeld. Wie weet dat we er later over horen.

Arsenal wake up! Dit is in mijn ogen een echte top spits voor de gunners. Ben benieuwd of hij vertrekt ik zou het niet slim van Juve vinden.

23 juni 2016 om 21:50

Ze horen je niet hoor. Stuur maar een brief naar Wenger. Ik word zo moe van dit soort reacties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren