Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'In dat geval had Boilesen drie weken geleden al een nieuwe club gehad'

Laatste update:
/

De zomerse transferperiode is in het merendeel van de landen ten einde en zodoende lijkt Nicolai Boilesen nog minimaal een half jaar bij Ajax te blijven. Clubs uit Portugal kunnen echter nog tot 22 september om 18.00 uur inkomende transfers realiseren, maar een dergelijke overstap geniet niet de voorkeur van de Deens international. Dat geldt ook voor een transfervrij vertrek, volgend jaar zomer, uit Amsterdam.

Kenny Boilesen wil zo snel mogelijk met directeur voetbalzaken Marc Overmars om de tafel. De vader en zaakwaarnemer van de linksback wil graag weten wat de plannen van de Amsterdamse club met zijn zoon zijn. "Ik heb met veel tussenpersonen gesproken die bezig zijn geweest om voor Nicolai een nieuwe club te vinden. Het is echter moeilijk om een linksback te verkopen", zo vertelt Boilesen senior aan diverse media in Denemarken.

/

In de voorbije weken veranderden linksbacks vooral op huurbasis van werkgever. Ajax vroeg echter een bedrag van 2,7 miljoen euro voor de verkoop van Boilesen, die vooralsnog weigerde om zijn aflopende contract met de Amsterdamse club te verlengen. "Portugal geniet niet onze voorkeur. Ik verwacht niet dat daar nog iets zal gaan spelen", zegt Boilesen senior over een eventuele transfer in september. "Als we voor het geld waren gegaan, hadden we drie weken geleden al een nieuwe club gehad."

"We moeten nu met Ajax om de tafel. We hopen dat hij een nieuwe kans krijgt, maar we moeten nu ook gaan werken aan een transfer in de winterstop. Het is niet onze intentie om volgend jaar zomer transfervrij te vertrekken." Boilesen senior schermde eerder met belangstelling uit Frankrijk en Spanje voor zijn zoon.

Had Ajax minder dan 2,7 miljoen euro voor Nicolai Boilesen moeten vragen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

weet iemand trouwens waarom in Portugal vlubs nog tot 22 September kunnen kopen?

dacht dat de transfer Windows overal het zelfde waren maar dat is niet zo.

ot:
Boilesen heeft zijn eigen ruiten ingegooid bij ajax dus denk dat hij tot de Winter gewoon op de tribune zit daarna maar kijken of hij nog kan worden verkocht.

2 september 2015 om 09:31

De rede hiervan weet ik niet, maar volgens mij is het niet alleen Portugal. Ook in Rusland en Turkije is de markt volgens mij nog open.
Vind dit ook helemaal nergens overgaan, stel gewoon een datum in waar iedereen zich aan moet houden, en dan bij voorkeur nog aan t begin van alle competenties.

En daar gaan we weer .. Wordt er langzamer hand een beetje ziek van.. Wanneer gaat papalief nou eindelijk een keer begrijpen dat zijn zoontje gewoon heel erg slecht is, geen kansen gaat krijgen en never nooit naar een topclub gaat?

2 september 2015 om 08:17

Ik zie hem wel naar Barcelona B gaan hoor..

2 september 2015 om 08:18

Hahahahahahaha, wie weet, zou zomaar kunnen als ze een derde linksback zoeken

Zeg gewoon dat het moeilijk is om Boilesen te verkopen... dat begrijpt iedereen
Had gewoon lekker voor het geld gekozen dan was Ajax verlost...

2 september 2015 om 12:24

Als Boilesen bijgetekend had, was Dijks nooit gekomen.
Nicolas heeft zijn eigen glazen ingegooid. Dat kun je een jongen van begin twintig niet helemaal kwalijk nemen. Consequentie is wel dat hij niet meer aan spelen toekomt. Dijks doet het gewoon erg goed.

Hij had bij moeten tekenen en vervolgens club moeten zoeken. Een vertrek is dan met een goede som altijd af te dwingen, omdat hij niet onomstreden is.

Ik zeg het niet graag, maar deze x was Mino Raiola handig geweest als zijn zaakwaarnemer..

Hahah moest wel lachen toen ik las dat het lastig was om een linksback te verkopen. Boilesen kan er niks van en dat weten veel clubs.

2 september 2015 om 08:39

Juist! Een goede linksback is heel makkelijk te verkopen, omdat er daar maar een handvol van rondlopen in Europa.

Maar een slechte linksback is inderdaad moeilijk te verkopen, hoewel dat net zo goed geldt voor een slechte middenvelder. Vraag dat maar aan Duarte.

tuurlijk is het lastig om een linksback te verkopen die na zijn debuutjaar werkelijk geen knikker heeft geraakt, buiten de wedstrijd tegen FC barcelona (2-1 winst). Dit word een kwestie van 2 stapjes terug, even naar de basis desnoods weer in Denemarken en dan proberen weer topfit en op niveau te komen. nu zit ajax met zn salaris, nog een half jaar geld betalen ...

2 september 2015 om 08:54

En dat topfit worden gaat niet gebeuren, dat weet ook iedereen. Heel toevallig is die nu ook weer geblesseerd. Deze jongen gaat een zware tijd tegemoet met zijn grootheidswaanzin.

2 september 2015 om 09:29

daarom zei ik ook proberen, want ik verwacht dat het niet meer gebeurd

De ironie is dat het eigenlijk niet heel moeilijk is om linksbacks te verkopen. Goede linksbacks zijn schaars. Dus vele topcclubs zitten te wachten op een talentvolle back.

Probleem is echter dat clubs zitten te wachten op goede linksbacks.. Daar gaat het hier mis. Die totale zelfoverschatting en gebrek aan zelfkritiek helpt ook niet echt.

2 september 2015 om 10:21

Waar zou die zelf overschatting dan weg komen vraag ik mij af...?
Ik denk dat FdB daar persoonlijk voor verantwoordelijk is. Hij bleef hem maar opstellen en vertrouwen geven. Wat? Hij maakt hem zelfs aanvoerder...
Ja dan ga je al snel denken dat je goed bent. Helemaal als je zoveel slechte wedstrijden speelt en hij je maar blijft opstellen....
Daarom ook zeer triest dat FdB nu zijn handen er compleet aftrekt. Terwijl die jongen eigenlijk niks verkeerd kon doen in zijn ogen..

2 september 2015 om 11:36

Wat een onzin, de boer zag het in hem zitten en wilde in hem investeren, hem vertrouwen geven.....zelfs na zijn periodes van lange blessures en matig presteren kreeg hij een mooi contract aangeboden die hij zelf heeft afgewezen en aangegeven heeft weg te willen. Je kunt het de boer onmogelijk kwalijk nemen dat hij dan zijn handen ervan af trekt

Wat is er mis met Porto of Benfica?

2 september 2015 om 09:25

Ga er maar vanuit dat de clubs uit Portugal die eventueel interesse zouden hebben in Boilesen van een niveau lager zijn. Denk dan maar eerder aan clubs uit het rechterrijtje. Daarnaast mag Boilesen na zijn blessures en slechte spel al in zijn handen klappen als hij dat voor mekaar krijgt.

Wat had Boilesen dan verwacht ???? Real Madrid of Barcelona????? Het probleem ligt hem niet aan het feit denk ik om goede rechtsbacks te verkopen maar meer aan het feit van de kwaliteiten van Boilesen

Hij is nu een beetje de pispaal van Nederland geworden... Een manolevje. Had bij moeten tekenen toen die de kans kreeg. Een andere Europese topclub komt er niet. Eerder een subtopper in de eredivisis. Laten we wel reëel blijven. Boilesen kan echt wel voetballen. Zou bij iedere club hier een versterking zijn. Hij is gewoon compleet uit vorm en z'n blessures werken ook niet echt mee...

2 september 2015 om 09:35

Klopt, in vorm is hij bijna de beste linksback van de eredivisie. Alleen Willems in vorm is dan beter (mede door minder blessures en geen torenhoge druk door aanvoerder te worden na weer een blessure).

Ajax kan nu ook zeggen bijtekenen of tribune keuze is aan jullie!
Beetje druk uitoefenen kan geen kwaad blijft een prima back-up voor dijks.
Zie riedewald namelijk liever in het centrum dan viergever want daar ben ik nooit kapot van geweest.

2 september 2015 om 12:07

Wil je dat hij bijtekend dan, de salariskosten zijn waarschijnlijk hoger dan de transfersom.. als er iemand uberhaupt al zo gek is om hem te kopen voor een paar miljoen.

2 september 2015 om 14:25

Viergever was zondag goed. Gaf veel crossballen die aankwamen. Prima back up voor in het centrum dan want op linksback vind ik hem minder. Wat gaat ajax met van de hoorn doen?

"het is echter moeilijk om een linksback te verkopen"

Lol, wat een kul argument, feit is gewoon dat niemand belangstelling had omdat hij buiten het zijn van "blessure gevoelig zijn" nog amper wat heeft laten zien. Op zich heb ik nog wel vertrouwen in de voetballende kwaliteiten van hem, maar zijn "attitude" is echt verandert en helaas niet ten goede. Aan de andere kant als je door velen word uitgefloten dan kan ik me er ook nog wel iets bij voorstellen dat hij zoiets heeft van "bekijk het maar".

Persoonlijk vind ik dat hij nog wel een tweede kans mag krijgen, maar hij moet wel wat gaan doen aan die onterechte "air" die hij nu al een tijdje tentoonspreid. Wanneer hij dat doet denk ik dat hij zijn belofte nog wel zal gaan inlossen, wat dat betreft houd ik nog wel vertrouwen in hem.

Volgens mij is het verkopen van een linksback niet zo lastig er worden genoeg spelers verkocht. Denk dat het probleem meer bij Boilesen ligt omdat hij een flink salaris zou willen of bij een topploeg willen spelen en daarom alles niet geschikt vindt.
Hij heeft gegokt en lijkt nu te verliezen door een half jaar net te spelen en dan eindig je halverwege het seizoen alsnog bij een degradatie kandidaat in Spanje of Duitsland.

Er zal toch wel iemand interesse hebben in een international / ex aanvoerder van de eredivisie kampioen???
Kunnen we m ruilen tegen Brenet misschien?

Als porto of Benfica komt zeg je geen nee als je toekomst het komende jaar jong Ajax is. Deze man heeft zijn kruid verschoten bij Ajax dus hij kan nu al vast zoeken waar hij wilt spelen in januari want bij Ajax 1 speelt hij niet meer

Die jongen verbannen en niet eens meer laten meetrainen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren