Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou als invaller in het veld komen en het WK winnen voor Engeland’

Laatste update:

Jermain Defoe maakte vorige week geen deel uit van de Engelse selectie voor de oefeninterlands tegen Nederland (0-1 winst) en Italië (1-1 gelijkspel). De kans is klein dat de 35-jarige spits kan rekenen op een plaats in WK-selectie van the Three Lions. Defoe denkt zelf dat hij Engeland wereldkampioen zou kunnen maken.

“Je komt er aan het einde van de wedstrijd voor een paar minuten in en dan bestaat de kans dat je een doelpunt maakt. Op een toernooi gaat het niet om de basisspelers, maar om de selectie. Het is voor mij tot dusver een wisselvallig seizoen geweest, maar het heeft geen zin om te mokken”, zegt Defoe in gesprek met de Daily Telegraph. “Ik zou als invaller in het veld komen en het WK winnen voor Engeland, zo simpel is dat.”

“Niemand wil op de reservebank zitten. Als je accepteert dat je altijd wissel bent, zou je eigenlijk niet moeten spelen. Ik weet dat ik nog altijd veel doelpunten kan maken”, concludeert de spits van Bournemouth, die dit seizoen tot dusver drie keer scoorde in twintig wedstrijden. “Ik kwam hier afgelopen zomer als international van Engeland en ik heb zo hard gewerkt om terug te komen in die selectie.”

“De laatste drie keer ontbrak ik in de Engelse selectie, omdat ik hier weinig speel. Ik heb enkele maanden geleden met de bondscoach gesproken en het is simpel: je moet spelen en doelpunten maken om in aanmerking te komen voor de nationale ploeg. Ik begrijp dat ik eerst aan spelen moet toekomen. Je kan er niet vanuit gaan dat je een uitnodiging krijgt voor wat je afgelopen jaren allemaal gedaan hebt”, besluit Defoe.

Zou jij Jermaine Defoe opnemen in de WK-selectie van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb Defoe altijd wel bewondert. Hij is niet van het niveau Vardy, maar met zijn ervaring kan hij zeker nog wat toevoegen in het laatste kwartier. Een beetje zoals Gignac met Frankrijk mee ging. Een ervaren spits met bewezen neusje voor de goal die genoegen neemt met een reserverol is gewoon prettig om erbij te hebben. Beter dan wij met Oranje een keer Van Persie en Huntelaar samen hadden voor de spitspositie en dit voor onrust zorgde. Defoe is gewoon een lekker spelertje om erbij te hebben denk. Maar ach, ik begreep ook waarom Low Younes zag zitten voor erbij (ongeveer om dezelfde redenen, speler met specifieke kwaliteiten En veroorzaakt geen onrust (dacht ik haha)).

2 april 2018 om 11:29

Nee hij is beter dan Vardy... Niet vergeten dat Vardy pas vrij recent boven is gekomen, toen Defoe al jaren op het hoogste niveau speelde, bij WH, Tottenham, Soton (dacht ik, allesinds iets rood en wit ), pompey,...Ik zou hem sowieso meenemen, maar ik ben natuurlijk Southgate niet.

2 april 2018 om 11:35

Ja, maar nu is Vardy beter haha. Anders hadden ze ook beter Owen op kunnen roepen nu haha

2 april 2018 om 12:15

Ik zou Vardy achterhouden voor de laatste minuten en starten met een aanval Rashford, Kane, Sterling. Met Alli op het middenveld heb je dan scored vermogen in overvloed. Ik zou nu eerder een Wilson meenemen dan een Defoe. Misschien zelfs een Andy Caroll als stormram.

Wat heeft die jongen gesnoven? Met een kwartfinale tegen Duitsland of Brazilie in het vooruitzicht lijkt me dat wel het eindstation voor de Lions.

Prachtige voetballer. MOET mee voor ervaring

2 april 2018 om 11:45

Hij moet helemaal niet mee. Je snapt er niks van.

2 april 2018 om 12:08

David Beckham. Prachtige voetballer. MOET mee voor ervaring...

Prima zelfreflectie als ie zichzelf als pinch-hitter ziet, maar wat betreft zijn nationale ploeg is de zelfreflectie wat minder als ie nu al aan het spreken is van een WK-finale. Daar zullen de Engelsen toch een paar wonderen en alle mazzel van de wereld qua tegenstanders voor nodig moeten hebben, want als het puur en alleen aankomt op kwaliteit zullen ze eerder moeten mikken op een kwartfinaleplek, denk ik.

Defoe denkt zelf dat hij Engeland wereldkampioen zou kunnen maken.

Als een speler van zijn statuur dat zegt,dan moet je daar als bondscoach meteen gebruik van maken.
Defoe erbij kan voor Engeland zeer gunstig uitpakken.

Engeland zou dit keer echt hoge oven kunnen gooien. Maar als spits hebben ze Kane en Vardy.
Gk: Butland, Hart en Pickford
LB: Rose en Young.
RB: Walker en clyne.
CV: stones, Cahill, Keane, smalling
CM: Dier en Henderson en delli Alli en oxlade chamberlain en wilshire.
VLeugels: Rashford, Lindgard Stirling
Sp: Kane en Vardy
En dan nog drie spelers. Er is talent genoeg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren