Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zie het al als een waardering dat ik aan Real Madrid word gelinkt’

Laatste update:

Bernd Leno wordt niet voor de eerste keer met een overgang naar Real Madrid in verband gebracht. Twee jaar geleden was de 25-jarige doelman van Bayer Leverkusen al in beeld om het vertrek van Iker Casillas op te vangen en ook nu zou de Duits international een van de voornaamste kandidaten zijn om het keepersgilde van los Merengues te versterken.

Volgens Kicker is Leno serieus in beeld bij Real Madrid, dat Costa Ricaans international Keylor Navas als eerste sluitpost heeft. "Ik zie het al als een waardering dat ik aan Real Madrid word gelinkt", zo laat de doelman aan BILD weten. "Meer weet ik echter niet. Ik heb daar met niemand over gesproken. Ook niet met mijn zaakwaarnemer." Het contract van Leno loopt medio 2020 ten einde.

In de verbintenis van Leno is sprake van een transferclausule, die enkele dagen na de laatste officiële wedstrijd van het seizoen verloopt. Dat was vorig jaar op 30 april het geval. "Bernd en ik hebben afgesproken dat we na Pasen in alle rust met elkaar gaan zitten en dan de toekomst gaan bespreken. Tot dat moment ligt de focus volledig op Bayer Leverkusen", zo stelt zaakwaarnemer Uli Ferber.

Real Madrid heeft een keeper als Bernd Leno nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zou hem best als een serieuze optie voor Real zien, daar Courtois en De Gea hem waarschijnlijk niet gaan worden. Is nog jong en in de weinige wedstrijden dat ik hem in actie heb gezien vond ik hem sterk overkomen. Maar dat zegt nog niks natuurlijk, Real wordt jaarlijks met 25 spelers in verband gebracht waarna er hooguit een handjevol komen.

31 maart 2017 om 01:01

Als Perez Courtois of De Gea wilt dan komt 1 van hen vrij wel zeker, helaas is de beste man zo gek in zn hoofd dat het niet uitmaakt hoeveel ze kosten al betaald hij 200 miljoen zolang zijn wil wet is.

31 maart 2017 om 01:34

Precies, en zelfs hij zal wel weten dat dat niet altijd mogelijk is. Man United is momenteel de rijkste club ter wereld en die konden van de zomer naast Pogba en Mkhitaryan ook geen gekke dingen meer doen. Voor Real zal hetzelfde gelden, al zie ik wel eerder de prioriteit liggen bij een keeper dan een Hazard wiens positie eigenlijk al goed bezet is.

31 maart 2017 om 01:39

Niet mee eens. Zo gek is hij niet. Florentino Perez is een business man pursang. Hij is niet voor niets de baas van de grootste bouwgroep van Europa met een eigen vermogen van bijna 2 miljard euro.

Hij is degene die als eerste zoveel geld voor sterspelers betaalden. Uiteindelijk is iedereen het zelfde gaan doen. Een Cristiano Ronaldo zou Man. Utd nooit hebben laten gaan in deze tijd voor maar 92 miljoen. Destijds was het een waanzinnig bedrag. Nu kost Matrial al 80 mln voor een ruwe diamant.

31 maart 2017 om 08:43

Real moet gewoon volle bak voor de Gea gaan, dan zit je de komende 10 jaar goed. Leno zou een mooie keeper zijn voor Liverpool.

Op zich een degelijke keeper, maar bij Leno vrees ik toch nog altijd voor die semi Neuer trekjes die hem in belangrijke wedstrijden nog wel eens de kop zouden kunnen kosten (momenten zoals de goal van Florenzi vorig jaar). Goede keeper? Ja. Real Madrid niveau? Wat mij betreft (nog) niet

31 maart 2017 om 05:06

Je verwart hem denk ik met ter stegen?

1 april 2017 om 00:09

Oeps, mijn fout, helemaal gelijk, heb bij Ter Stegen en Barca overigens hetzelfde gevoel, maar Leno heeft ook wel eens van die blundermomentjes als ik het me goed herinner?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren