Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zeg niet dat Kazim-Richards gek is, hij doet er alles aan om te winnen’

Laatste update:

Er is kritiek op Colin Kazim-Richards bij Feyenoord, maar dat de spits keihard werkt staat wel vast. Woensdag maakte de aanvaller een fantastisch doelpunt tegen sc Heerenveen, al was dat niet genoeg voor de zege. Kazim-Richards kreeg voldoende kansen om vaker te scoren, maar dat lukte hem niet.

/

In Friesland had de aanvaller te maken met Joost van Aken, die de taak had om de Engelse Turk te bewaken. “Als hij de bal richting zijn hoofd of borst krijgt, dan is hij erg sterk. Ik probeerde de duels dan ook niet aan te gaan als het niet hoefde”, aldus de twintigjarige verdediger tegen Omrop Fryslân.

Van Aken ergerde zich negentig minuten lang aan Kazim. “Ik heb weleens tegen normalere spitsen gestaan, ja. Gek wil ik niet zeggen, hij doet er gewoon alles aan om te winnen. Dat is zijn goed recht, maar dit keer is het hem niet gelukt.” Feyenoord verloor met 3-1 van sc Heerenveen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

verslaggever vraagt of kazim gek is... hij ontkent door te zeggen dat hij kazim niet gek noemt en een artikel is geboren... even kijken hoeveel mensen hieronder
a - het met van aken eens zijn dat kazim gek is
b - beginnen over zijn ' schandelijke' gedrag tegen ajax

6 februari 2015 om 16:30

C- hoeveel feyenoorders boos zijn op van Aken

6 februari 2015 om 16:31

Wat wil je nou met deze opmerking bereiken?

On: Als Kazim iets constanter en doelgerichter gaat spelen dan is er niets aan de hand met deze jongen. Want soms kan die het wel, maar ook vaak genoeg niet.

6 februari 2015 om 16:34

V Aken ontkent toch dat hij gek is? Hoe kunnen mensen het dan met v Aken eens zijn dat hij het wel is? Jammer, leuk geprobeerd..

6 februari 2015 om 16:49

wellicht door onbegrijpend lezen? dat percentage ligt nogal hoog. zelf heb je ook geen antenne voor sarcasme geloof ik

6 februari 2015 om 18:08

Tja, in onbegrijpend lezen ben ík niet geschoold nee.. En tja, sarcasme is leuk als het ergens op slaat, dat is bij jou niet het geval..

6 februari 2015 om 18:54

@ijsmuts: I just came here to read the comments :P

Hoevaak moet er een artikel over Kazim Richards komen god god...

6 februari 2015 om 16:24

Zo lang als hij bij Feyenoord speelt denk ik, het is ook gewoon een vreemde vogel met voor een spits bijzondere kwaliteiten en tekortkomingen.

wat een interresant artikel!

Ik vind t wel mooi die Kazim. Lekker rellen in de 16. Er gebeurt tenminste wat als de bal bij hem in de buurt is. Hij heeft inmiddels toch al 8 keer gescoord. Ik vind het wel een aanwinst voor de eredivisie. Loopt niet, zoals veel anderen, in de pas.

6 februari 2015 om 17:37

Zo is het en ik verwacht dat hij volgend jaar alleen maar beter wordt als hij bij Feyenoord blijft.

Ga maar lekker terug naar huis Kazim. In Nederland houden ze niet van dit soort voetballers. Hier moet je heel braaf zijn op het veld. Dat gezegd te hebben snap ik nog steeds niet waarom ze hem steeds als sp zetten.

6 februari 2015 om 17:38

Omdat we geen betere spits hebben en hij het ook niet slecht doet.
De kritiek komt ook vooral van niet Feyenoorders.

6 februari 2015 om 21:10

Vooral... nou weet niet of jij uberhaupt wel eens ergens wat in de rondte vraagt.
Meer dan genoeg Feyenoorders die het helemaal niks vinden.
Als je Guidetti en Pelle gewend ben...dan is dit in elk opzicht een koekebakker.

6 februari 2015 om 22:22

natuurlijk zijn er ook Feyenoorders die niet tevreden over hem zijn maar dat zijn meer de internetsupporters dan de supporters in het stadion.
Door zijn werklust wordt hem ook veel vergeven want natuurlijk is hij niet zo goed als Pelle en Guidetti maar dat was ook moeilijk te evenaren als je geen grote transfersommen kan betalen.

6 februari 2015 om 18:45

Alleen haters zien hem graag vertrekken.

Van Aken geeft aan dat hij wel eens tegen normalere spitsen heeft gestaan. Wat concludeert Voetbalzone:Van Aken ergerde zich negentig minuten lang aan Kazim.

Waarom nou zo'n onnodige Telegraaf-conclusie?

6 februari 2015 om 19:10

Precies, dat heeft Van Aken nooit gezegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren