Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zat het hele seizoen niet bij Oranje, maar ik offer graag mijn vakantie op’

Laatste update:

Danny Blind baarde zondag opzien door Steven Berghuis op te roepen als vervanger voor Bart Ramselaar en Jürgen Locadia, die beiden geblesseerd moesten afhaken bij het Nederlands elftal. De grootste verrassing kwam misschien nog wel voor Berghuis zelf, die na een moeilijk seizoen al vakantie aan het vieren was in New York.

/

“Ik liep op Fifth Avenue toen ik een gemiste oproep had. Ik belde terug en toen bleek ik me alsnog bij Oranje te mogen melden”, vertelt de speler van Watford aan Voetbal International. “Daar had ik helemaal geen rekening mee gehouden. Het hele seizoen had ik geen onderdeel uitgemaakt van het Nederlands elftal en ik zat ook niet in de voorselectie, dus mijn vakantie was al begonnen. Gelukkig kon ik een dag later alweer terugvliegen naar Nederland. Ik offer graag mijn vakantie op voor dit trainingskamp en de komende duels met Oranje.”

Berghuis ziet de late oproep toch als een blijk van waardering na een moeilijk seizoen. Hij gaat zijn best doen de komende weken en ziet wel wat er dan verder gebeurt. Nederland oefent op 27 mei tegen Ierland, terwijl op 1 juni Polen en op 4 juni Oostenrijk de tegenstanders zijn.

Denk je dat Steven Berghuis de komende weken minuten gaat maken bij het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk, Blind weet beter wat een El Ghazi of Elia kan dan wat Berghuis kan. Als je dan toch iemand moet kiezen, is het leuk om een keer Berghuis aan het werk te zien. Alleen vind ik het nergens op slaan dat hij wordt opgeroepen als hij niet eens speelt. Roep dan Bergwijn bij wijze van spreken op. Dat is een jongen met gigantisch veel potentie. Laat hem dan aan het echte werk ruiken in plaats van een speler die toch nooit de basis zal halen in Oranje.

24 mei 2016 om 16:09

Overdreven gezeur hier joh. Misschien wil Blind hem wel een signaal afgeven dat hij niet vergeten is, een hart onder de riem. Ja ik weet het , daar is oranje niet voor maar vind het op persoonlijk vlak mooi voor Berghuis die een klote seizoen heeft. En we hebben toch alleen wat vriendschappelijke potjes die we met of zonder Berghuis wel spelen.

24 mei 2016 om 16:23

Je kan beter een Berghuis positief proberen te ondersteunen door m te selecteren voor oranje, dan een speler van jong oranje oproepen. Bergwijn kan bij jong oranje spelen, terwijl berghuis waarschijnlijk toch alleen maar op de bank komt.

24 mei 2016 om 16:56

@tooninho maar iedereen kan zien dat Berghuis het niet zal redden terwijl Bergwijn de potentie heeft om de wereldtop te halen. Dan lijkt het mij juist slimmer om een jonge gast te laten ruiken aan het echte werk dan een b-speler een hart onder de riem te steken.

24 mei 2016 om 17:08

Berghuis heeft vorig jaar ook al bij oranje gezeten en heeft denk ik nog wel genoeg potentie

Waarom geen van Persie of heb ik iets gemist?

24 mei 2016 om 15:53

Blind is denk ik redelijk klaar met Van Persie. En daarnaast geeft hij als argument voor het bijvoorbeeld ook niet oproepen van Huntelaar dat hij al weet wat deze jongens kunnen en dus nieuwe spelers aan het werk wil zien.

24 mei 2016 om 17:00

Waarom geen Biseswar?

24 mei 2016 om 17:09

Wie? Of Manu. Of Beerens. Zal toch allemaal met leeftijd te maken hebben. Hij zoekt toch jongens van 22-24 jaar omdat uit die leeftijdgroep er weinig zit. Tm 26 jaar. En de komende jaren je er ook daar wat van nodig hebt. Ik ben wel echt benieuwd of we überhaupt wk play-offs halen en niet Zweden. Hopelijk stopt Zlatan als international na t ek

Nou gelukkig Steven erg blij om te horen, dat jij je welverdiende vakantie na een slopend seizoen van 222 minuten, verdeelt over het duizelingwekkende aantal van 9 wedstrijd wil opofferen. Heel voetbalminnend Nederland en mijn persoon zijn je eeuwig dankbaar......

24 mei 2016 om 16:10

Ik moest hier even om lachen

24 mei 2016 om 16:54

Ik offer graag mijn vakantie op voor dit trainingskamp en de,
komende duels met Oranje.
@baradona Hij doet het toch maar even hé die Berghuis.
Jou reactie is prima uitgelegen maar ik vind het toch leuk voor die knul.
Allicht zijn er betere maar ze zijn geblesseerd of prive redenen afwezig.
Ze denken natuurlijk het is maar oefenen.

Gewoon een erg goede voetballer. Domme keuze gemaakt door naar Watford te gaan, hij zal deze zomer wel ergens anders aan toe zijn. Hoop dat Feyenoord hem kan vastleggen. Een interessante speler nu die ook weer voor Oranje gaat uitkomen.

Goede voetballer, verkeerde keuze gemaakt. Raar dat hij wordt opgeroepen als hij de hele tijd op de bank zit in Engeland. Toch kan ik het ergens wel begrijpen wat Blind's idee erachter was. Berghuis laten weten dat hij nog in beeld is en hem een vertrouwensboost geven richting het nieuwe seizoen kan heel goed uitpakken. Wie weet speelt hij volgend jaar ineens alles bij Watford. En we moeten niet vergeten dat Van Marwijk ook altijd een hart onder de riem stak bij voetballers. Hij selecteerde altijd dezelfde groep en wisselde alleen bij blessures. Zo speelde Huntelaar periodes helemaal niks bij Real en Milan, maar werd hij wel altijd opgeroepen. Ook Heitinga die met wisselend succes in het buitenland speelde kon altijd rekenen op een plekje.

Bijzondere keuze, hij heeft 3,5 wedstrijd gespeeld, kan echt niet. Wel leuk voor hem en hij wil tenminste graag, kunnen we van die Propper niet zeggen, heeft zich al twee keer afgemeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren