Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zag het helemaal zitten, vond Ajax altijd al een geweldige club’

Laatste update:

Mike van der Hoorn maakte in de zomer van 2013 de overstap van FC Utrecht naar Ajax en daarmee ging er een wens voor hem in vervulling. “Ik zag het helemaal zitten. Ik vond Ajax altijd al een geweldige club”, zegt de centrale verdediger in een interview met het magazine Contractspeler.

/

De 23-jarige Van der Hoorn vertelt dat hij van Frank de Boer te horen kreeg hoe Ajax speelt en wat er van hem verwacht werd, maar de verwachtingen konden niet worden waargemaakt. Van der Hoorn focuste zich naar eigen zeggen te veel op het opbouwende gedeelte: “Ik ging forceren en dan gaat het mis. Het dieptepunt was een wedstrijd met Jong Ajax in de herfst van 2013. Wind, regen, nauwelijks publiek. We verloren met 0-4.”

“Het was mijn slechtste wedstrijd ooit en ik dacht: ben ik hier nou voor naar Ajax gekomen?”, aldus de stopper, die tegenwoordig wel een basisplaats heeft. Het is echter nog onduidelijk of hij ook volgend seizoen nog in Amsterdam speelt. “In de zomer ga ik verder kijken. Dan wordt het in principe verlengen of iets anders zoeken. Maar het is onzinnig om mij daar nu mee bezig te houden, want ik wil kampioen worden.”

Denk jij dat Mike van der Hoorn volgend seizoen nog bij Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Ajax er goed aan doet om Van de Hoorn te behouden. Je kunt hem tenslotte wel altijd gebruiken

Om eerlijk te zijn kan hij beter vertrekken, Tete, Veltman, Riedewald en Dijks horen normaal gesproken in de basis te staan. Vd. Hoorn en Viergever zijn ideale reservespelers maar ik kan me indenken dat ze niet nog een jaar een reserverol willen.

24 april 2016 om 15:21

Kijk naar Bruma jaar in jaar uit door de ondergrens en heeft zich fantastisch ontwikkeld door vertrouwen te krijgen. Onze Mike kan zich zeker nog goed doorontwikkelen.

24 april 2016 om 15:25

Bruma had niet de concurrentie bij Psv die Vd. Hoorn wel bij Ajax heeft. Als Veltman of Riedewald er niet was geweest had Vd. Hoorn meer kans gehad.

24 april 2016 om 15:27

Onzin, want van der Hoorn is rechtsbenig en Riedewald linksbenig. Het gaat dus om Veltman, enkel Veltman.

24 april 2016 om 15:30

Veltman. Hier heeft Riedewald niks mee te maken. Riedewald heeft de concurrentiestrijd gewonnen van Viergever, en Veltman die van Van der Hoorn. Dankzij blessures hebben beide reserves bij een eventuele titel nog best een grote rol gespeeld.

24 april 2016 om 16:29

Veltman doet het naar zijn kunnen redelijk maar mist alles voor de top. Van der Hooorn zal het denk ik wel goed doen samen met ervaren verdediger naast hem als Vlaar bijvoorbeeld of een Agger/kjaer type die de afgelopen jaren beschikbaar waren.

Er is kans dat Veltman een stap hogerop gaat, speelt redelijk constant en goed dit seizoen. Plus laat zien dat hij op 2 posities uit de voeten kan. Zal me niet verbazen als er een hele rij clubs Veltman op hun lijstje hebben staan. En als hij weggaat, vind ik van der Hoorn een goede vervanger, als je maar een opbouwende verdediger ernaast zet, zoals Riedewald. Ik moet zeggen dat van der Hoorn en Viergever het boven verwachting goed doen hoor, spelen puik.

24 april 2016 om 15:35

Ja mee eens. Van der Hoorn heeft altijd veel kritiek gehad omdat hij vanaf dag een de concurrentie strijd verloor. Gek genoeg veel meer dan Viergever, die voorbij gestreefd is door Riedewald. Maar Veltman en Viergever zijn gewoon een prima verdedigers, dus dat is geen schande. Dankzij blessures hebben zowel Riedewald als Van der Hoorn bewezen prima spelers te zijn, en hoe belangrijk het is om een goede bank te hebben.

Speelt gewoon heel sterk nu. Prima reserve, maar ik snap het natuurlijk als hij verder wil gaan kijken. Staat normaal gesproken niet in de basis. Wel jammer want hij is nog lang niet aan zijn top denk ik. Laat wekelijks zien een prima verdediger te zijn!

24 april 2016 om 15:50

Al moet wel gezegd worden dat hij Santos tegen Nec helemaal kwijt was en ook Barazite tegen Utrecht thuis was Vd. Hoorn helemaal kwijt. 4 belangrijke punten verloren door Vd. Hoorn anders was Ajax al kampioen geweest.

24 april 2016 om 16:05

En veel belangrijke punten gewonnen met van der hoorn als pinchhitter

24 april 2016 om 16:13

En de punten tegen utrecht werden gepakt door van der hoorn

24 april 2016 om 16:19

1 punt was dat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren