Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil graag praten over de mogelijkheden om in Tilburg te blijven’

Laatste update:
/

Voor het eerst in zijn loopbaan is Kostas Lamprou langere tijd eerste keeper bij een club. De 23-jarige Griek spendeert het laatste jaar van zijn Feyenoord-contract op huurbasis bij Willem II en heeft het daar goed naar zijn zin. De Tricolores zien het wel zitten om Lamprou definitief aan boord te houden: de komende tijd moet blijken of dat erin zit.

Lamprou moest bij Feyenoord eerst Rob van Dijk en daarna Erwin Mulder voor zich dulden. Dat was teleurstellend voor hem, maar hij probeert toch met een glimlach terug te kijken op zijn jarenlange verblijf in De Kuip. “Verder heb ik toch vele mooie gehad”, geeft Lamprou aan op de clubwebsite van Willem II. Toch is hij blij, dat hij tegenwoordig in Tilburg zit. “Mijn overgang dit seizoen naar Willem II is me fantastisch bevallen.”

“Ik merk dat het team en de technische staf vertrouwen in me hebben. Binnenkort heb ik een gesprek met Willem II en ik wil graag praten over de mogelijkheden om in Tilburg te blijven het komend jaar”, geeft Lamprou aan. In gesprek met Omroep Brabant heeft de doelman het zelfs al over een tweede gesprek, dat aanstaande is. “We komen er wel uit”, zegt hij zelfs optimistisch.

Kostas Lamprou is een goede keeper gebleken voor Willem II

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou erg mooi zijn als Willem II Lamprou kan aantrekken. Nu enkele keren keepers huren zou dit eindelijk vastigheid betekenen. Na een weifelend begin tegen PSV heeft hij zich goed herpakt en is bezig aan een stabiel seizoen.
Opmerkingen over lengte: juist hoge ballen pakt hij vrijwel allemaal klem.

3 april 2015 om 12:20

Welke keeper hebben we de afgelopen tijd gehuurd dan? ik kan me alleen Vermeer en Verhulst herinneren en dan heb ik het over alle keepers de afgelopen 10 jaar. Dus enkele keren keepers huren is beetje vreemd.

Zou zeker een aanwinst zijn voor het Tilburgse leger. Ik denk dan ook dat hij beter zal worden als hij het vertrouwen krijgt en gewoon 1e keeper is bij een club voor meerdere seizoenen ipv telkens verhuurd te worden of 2e te zijn.

Gewoon een goede keeper. Altijd dat gezeur over zijn lengte. Een keeper die punten pakt. Er lopen in de eredivisie veel slechte keepers rond. Lamprou behoort tot gewoon tot de subtop

Zeker goed voor de Tilburgers. Compenseert zijn lengte goed, kan bijvoorbeele hoog springen. Jurgen Streppel verdiend ook wel de credits, betekent veel voor die club.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren