Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet nog dat ik uit bij Stoke speelde, ze zeiden: 'Welkom in Engeland''

Laatste update:
/

Santi Cazorla heeft moeten wennen aan het voetbal in de Premier League, maar wil inmiddels niet anders meer. De Spaanse middenvelder van Arsenal vindt dat hij in de meest attractieve competitie ter wereld speelt, ook al winnen clubs uit zijn geboorteland de laatste jaren de meeste Europese hoofdprijzen.

De Primera División ligt qua niveau dan misschien voor, volgens Cazorla is dat wel aan het veranderen. “De filosofie in Engeland wordt beetje bij beetje anders”, vertelt hij op de clubsite van Arsenal. “De afgelopen jaren hebben Engelse ploegen hun best gedaan om beter te voetballen.”

Cazorla ziet een verschil met 2012, toen hij net binnenkwam in Londen. “Ik weet nog dat ik voor het eerst uit speelde bij Stoke City en mijn teamgenoten zeiden: ‘Welkom in Engeland’. Toentertijd speelde Stoke veel de lange bal en draaide het om inworpen richting de zestien, zodat verdedigers met het hoofd konden scoren. Maar Stoke City is een andere club geworden.”

De 31-jarige middenvelder noemt spelers als Bojan Krkic, Marko Arnautovic en Xherdan Shaqiri. “Ieder team in de Premier League schuift op naar het spelen op balbezit. Dat is mooi en leuk om naar te kijken, in tegenstelling tot het kick-and-run-voetbal dat eerder altijd werd gespeeld in de Premier League.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naja er zijn nog steeds ploegen in de PL die zo spelen (zie West Brom en Sunderland) en dat zal ook zo blijven zolang ze er resultaten mee boeken. Het is natuurlijk wel anders dan 20-30 jaar geleden met alle buitenlandse coaches en spelers, Ik ben benieuwd naar de ontwikkeling van jonge Engelse managers zoals Howe van Bournemouth die niet zo vasthouden aan het raditionele Engelse voetbal.

'''but can he do i on a cold rainy night in stoke'' geweligde uitspraak.
Maar wat Santi ook zegt, als zelfs Stoke de intentie heeft om te gaan voetballen, is het Engelse voetbal in beweging. Je ziet nu dat pep en mourinho (alweer) naar de PL gaan en dat zegt veel over de ambitie en de groei van de competitie. Neemt niet weg dat geld hierin een grote rol speelt. Het ontbreekt alleen nog aan Europees succes, maar dat zie ik in de toekomst wel weer gebeuren. Nu al zin in aankomend seizoen.

Qua spelers en klasse is de BPL wel sterker dan La Liga. In La Liga word alleen met een duidelijke lijn gespeeld, een patroon, dat missen ze in de BPL en maakt het verschil. Je zag het ook weer in de EL finale Liverpool heeft geniale spelers als Coutinho en Sturridge maar met een goede lijn weet Sevilla dat spel te ontmantelen

17 juni 2016 om 12:22

volgens mij lopen er meer klasse spelers in de primira d dan de bpl. en daar naast stellen de engelse ploegen in vergelijking met de spaanse ploegen niks meer voor. de hele bpl is gehypt en die engelse spelers ook dat zag je gisteren ook tegen wales. en de engelse coaches zijn altijd waardeloos.

17 juni 2016 om 12:24

en die hele bpl is een bij elkaar gekocht. zijn nu zelf door duitsland voorbij gestreven en wie weet straks de fransen

17 juni 2016 om 12:48

Bla bla. Alles wordt gekocht, Barca Bayern en Real hebben ook weinig meer uit eigen opleiding lopen.

De Duitse is de Engelse voorbij gestreefd? Hoe dan? Omdat er 1 club bovenuit steekt? De komende jaren zullen de toppers uit subtop van Spanje en Duitsland ook zeker goed nadenken over een stap naar Engeland als die kans zich voordoet. Money rules..

17 juni 2016 om 16:10

Als Liverpool fan geef ik toe, in de EL kwartfinale dacht ik hadden we het al heel moeilijk met Augsburg een middenmoter in de Duitse competitie(!) en dan Dortmund hadden we al helemaal geluk. Spanje staat ver voor dat moge duidelijk zijn, maar of Duitsland ook echt hoger staat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat Dortmund ook gewoon kampioen zou worden in Engeland.

Btw wordt de Serie A heel erg beschouwd. Maar die discussie is voor een andere keer

17 juni 2016 om 12:25

Qua spelers en klasse?

Ronaldo ging als beste speler van de PL naar Real
Suarez ging als beste speler van de PL naar Barca
Wanneer is dit andersom gebeurt?
De beste spelers spelen echt wel in Spanje hoor
Al hebben ze er in Engeland ook wel een paar lopen maar toch wel van een klasse minder dan in Spanje

17 juni 2016 om 16:12

Henry en Bale ook, zo kan ik er nog wel meer opnoemen.

17 juni 2016 om 17:40

@suarez 7

Eeeehm nee. Check the facts bro.

Het oeverloze geschuif van veel clubs die op balbezit proberen te spelen, vind ik een stuk mindet vermakelijk dan het ouderwetse kick and rush, waar enorme hoeveelheden energie ingestopt worden.

Het is maar wat je attractief noemt.. Eindeloos tikkie schuif of lekker 2 ploegen die in een hoog tempo van de ene naar de andere goal spelen door lekker direct te spelen... Ik moet ook zeggen dat ik de premier League zo'n 10-15 jaar geleden leuker vond dan nu. Teams hadden een identiteit en er werd lekker op ze Engels gevoetbald. Nu is het een zooitje ongeregeld dat probeert Barcelona te kopiëren en als dat niet lukt flikkeren ze de trainer (uitzonderingen daargelaten) eruit en kopen ze een halve nieuwe selectie.

Haha mooi dat Stoke altijd als voorbeeld wordt gebruikt bij dit soort dingen. Ik zal samen met een enkeling daar gelaten de enige zijn, maar wat mis ik het Stoke van Pulis zeg! Daar ging ik speciaal voor zitten. Huth, Delap, Crouch hahah geniaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren